USB nabíječka
- nnixonn
- Nováček

-
USB nabíječka
Čus. Pořídil jsem si nový mp3 přehrávač Sandisk Sansa clip+ a mrzí mě, že má nabíjení jen z usb. Šlo by to nějak doma předělat na síťový nabíjení? Že by jsem vzal trafo, usměrňovač, kondiky a stabilizátor na 5V a připojil by jsem to na usb na +5v a gnd?. Nepotřebuje to na nabíjení ty datový kontakty (Data + a Data -)? Díky za odpovědi 
- pc blazen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: USB nabíječka
A co si trošku usnadnit život a pořídit si něco jako toto? http://www.alza.cz/sweex-pa007-d122538.htm 
- nnixonn
- Nováček

-
nechce se mě zbytečně utrácet, když se to dá postavit cca za stovku.. ani ne 
- wallot
- Středně pokročilý

-
tak daj se koupit i levnejsi napr - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=53850
a nic nemusis bastlit. a jsou i okolo kila jen musis hledat
a nic nemusis bastlit. a jsou i okolo kila jen musis hledat
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- nnixonn
- Nováček

-
to jo
ale já by sem si to chtěl vyrobit, aby sem z toho měl radost
to nikdo neví jak na to? 
- srna
- Středně pokročilý

pokud se s tim opravdu chces patlat(a docilit nejspise horsiho vysledku nez u kupovane)
tak kup usmernovaci mustek, sezen si trafo treba 6-8 VAC, nejakej elektrolyt a stabilizator 7805
trafo by melo dat aspon 500mA, na 7805 mozna prijde chladic....
davej bacha na sitove napeti na primaru, poradne izoluj. a zapojis jen GND a +5V
tak kup usmernovaci mustek, sezen si trafo treba 6-8 VAC, nejakej elektrolyt a stabilizator 7805
trafo by melo dat aspon 500mA, na 7805 mozna prijde chladic....
davej bacha na sitove napeti na primaru, poradne izoluj. a zapojis jen GND a +5V

- nnixonn
- Nováček

-
jj díky, to jsem potřeboval vědět