1. Zničehonic mi začalo vynechávat LMB mojí Logitech MX500. RMB je v pohodě.
2. Myš jsem rozšrouboval a při sundavání horního krytu s tlačítky na mě vypadlá spirálka (zatočená do tvaru úzkého válečku s oběma konci drátu ostře od sebe).
3. Vnitřní tlačítko při testu fungovalo dobře - ale nasadím kryt a opět nic. Nevidím žádný zřejmý důvod, proč by levé tlačítko mělo přestat doléhat, ale evidentně tam bude problém. Myslíte, že to bude v tom tajemném pérku? Kam případně patří, nevšiml jsem si žádného místa, kam by pasovalo.
Díky!
Přestalo fungovat levé tlačítko na MX500 - tajemné pérko...
- Hydr0gen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Přestalo fungovat levé tlačítko na MX500 - tajemné pérko...
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W
- salami
- Nováček

Re: Přestalo fungovat levé tlačítko na MX500 - tajemné pérko...
500 som nemal rozobratu, ale ak je tam rozdiel ako medzi 510 a 518 tak:
jedina strunka co tam je, je z kolecka. nastrkuje sa na hriadel hned za kolecko. nemusi tam byt, ale potom stlacenie kolecka uz neni take tuhe. a ku tomu tlacitku, skus ho podlozit. ak to neprestane. skus vymenit mikrospinac. ale mozes mat aj prelomeny kablik.
jedina strunka co tam je, je z kolecka. nastrkuje sa na hriadel hned za kolecko. nemusi tam byt, ale potom stlacenie kolecka uz neni take tuhe. a ku tomu tlacitku, skus ho podlozit. ak to neprestane. skus vymenit mikrospinac. ale mozes mat aj prelomeny kablik.
- Baneshee
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Přestalo fungovat levé tlačítko na MX500 - tajemné pérko...
Jak pise salami, ta pruzinka je soucasti kolecka, taky na me vyskocila kdyz jsem svou MX500 rozdelaval

Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q