Hru můžeš koupit jak přes Steam, tak i v "krabicové verzi". Cena se pohybuje kolem 1000,- Kč / 45 - 50€.vendo007 píše:da sa to hrat asi len cez steam co? kolko to stoji?tato hra vyzera bajovo v MP a uz neni co doma hrat tak zhanam nieco nove
Battlefield Bad Company 2
Moderátor: Baneshee
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Re: Battlefield Bad Company 2
- raym0n
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
timemachine in Cooler Master ATCS 840: Intel Core i5-2500K, ASUS Maximus V GENE - Intel Z77, Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL10 Ballistix Sport Series, GIGABYTE GTX 660 Ti OC 2GB 1032/6008[MHz], Kingston HyperX 3K SATA III - 120GB, Corsair HX750 - 750W.
- vydraX
- Nováček

-
Co se týče toho srazu,t ak to vítám též, jinak mám v plánu zakoupit nějaký server na public, at je další Cz server a je kde hrát, EAS je vščně věku full, nebo ani nedostupný, ale zatím jen vybírám hosting, kdyby měl někdo zájem o pomoc tak PM, budu jedině rád 
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Ještě je tu CSFT Public... A počítáš s tím, že tě bude stát min. 6000,- měsíčně?
- vydraX
- Nováček

-
No, vzhledem k tomu, že jsem už procházel hostingy, tak co jsem počítal,to vyjde zhruba okolo 2 000kč /měs., což se ještě zvládnout dá. Já si to můžu odečíst potom z daní, jako sponzoring, takže npKrteq píše:Ještě je tu CSFT Public... A počítáš s tím, že tě bude stát min. 6000,- měsíčně?
- Vlk-bílí
- Nováček

Ahoj, mám u téhle hry menší problem. Z nějakého důvodu se mi zmršily v nastavení ovládání osy myši a gamepadu dohromady a vysledek je ten, že hra nejde ovladat ani na gamepadu ani na myši.
Při pohybu myši jakýmkoli směrem se pohne pohled uplně stejně. A odpojení gamepadu nepomaha ani reinstal.
/EDIT nakonec jsem musel uplně reinstalnout ovladače od gamepadu aby to fungovalo.
Při pohybu myši jakýmkoli směrem se pohne pohled uplně stejně. A odpojení gamepadu nepomaha ani reinstal.
/EDIT nakonec jsem musel uplně reinstalnout ovladače od gamepadu aby to fungovalo.
Naposledy upravil(a) Vlk-bílí dne čtv 11. bře 2010, 12:27, celkem upraveno 1 x.
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

Slezman mi zmizel z přátel
.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Btw jak moc je legální koupit si key z ruska? Ani moc ne, že? Jak to steam pak řeší? Banuje celý account nebo jenom hru?
//Thellwin - promaz + upraveno, warez nee
//Thellwin - promaz + upraveno, warez nee
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- wallot
- Středně pokročilý

-
battlefield neni potreba mit svazany se steam uctem. To je potreba u COD MW2.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Zdeny
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Mno, poskládat vlastní server můžeš, ale bude ti to k ničemu. Náš klan EAS, který provozuje český Ranked server pro BC2 má také svůj vlastní server, kde provozujeme CoD2 a CoD4 dedik servery + TS3. Jenže EA + DICE nedali k dispozici dedikované servery ani v modu Unranked (tak jako byla možnost u BF2) natož v modu Ranked. Takže nám nezbylo nic jiného, než si takový hosting pronajmout, EA dává totiž dedik Ranked servery jen vybraným a prověřeným společnostem..... a stálo to cca 6.000 / rok. Tak zaskočte na EAS Public Ranked Server CZ, tam se potkáme.... Jsem EAS Zdama_CZvydraX píše:No, vzhledem k tomu, že jsem už procházel hostingy, tak co jsem počítal,to vyjde zhruba okolo 2 000kč /měs., což se ještě zvládnout dá. Já si to můžu odečíst potom z daní, jako sponzoring, takže npKrteq píše:Ještě je tu CSFT Public... A počítáš s tím, že tě bude stát min. 6000,- měsíčně?uvažuji i o tom, že si tu poskládám nějaký vlastní server, ale to je otázka budoucnosti a času.
CPU: Intel Core 2 Quad 9550s 2.8 GHz@3.65 (430x8.5, 1.224 Vcore, burn 55°C), MB: Asus Maximus II Formula, Case Thermaltake Armor LCS (chlazení vodou), RAM: 2 GB Kingston 1200MHz 5-5-5-15 2T 2.25V(KHX9600D2K2/2GN), VGA: Asus nVidia GTX 260 OC Edition, Sound: Asus Xonar DX, Fortron Epsilon700w, 2xRaptor 74GB RAID0 System, WD 250GB Data, WD750GB Storage. Scynthe Kama meter.
- Slezman
- Středně pokročilý

o tom nic nevím, mají to rozbitýSir_-_Death píše:Slezman mi zmizel z přátel.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- ŠakaL
- Začátečník

taky potvrzuju problem s MP,posledni dny me to po naky dobe hrani kickne a pak se dlouho nemuzu pripojit k EA ani k uctu. A kdyz to funguje,tak po 3min. cekani na refresh servers,mi to ani neukaze pingy
takze taky dobry no..
Tak doufam ze to brzo pofacha,a ze vyjde poradnej patch co prida naky to fps! gamesa brutalni!
Jinak se chci zeptat tech co maji Nvidia kartu,vzhledem k tomu ze ve hre se neda poradne nastavit grafika,tak nastavuju v Nvidia control panelu na prostredek,a vertical sync na Force ON,ale limituje mi to FPS do 60 i v jinych hrach kde mam jinak terba 300fps.Kdyz V sync vypnu,tak se mi zase na svislo trha obraz.
Tak doufam ze to brzo pofacha,a ze vyjde poradnej patch co prida naky to fps! gamesa brutalni!
Jinak se chci zeptat tech co maji Nvidia kartu,vzhledem k tomu ze ve hre se neda poradne nastavit grafika,tak nastavuju v Nvidia control panelu na prostredek,a vertical sync na Force ON,ale limituje mi to FPS do 60 i v jinych hrach kde mam jinak terba 300fps.Kdyz V sync vypnu,tak se mi zase na svislo trha obraz.
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
- vydraX
- Nováček

-
Což to je věc druhá. Ono se to vesměs ani nevyplatí, cena stroje + elektirka + konektivita a je to v xx tisících za rok.... EAS má jeden velký problém, věčně věku je budto plný, nebo ani nelze nalézt. Všeho všudy, za tu dobu co funguje, tak se mi to povedlo jenom jednou se tam dostatZdeny píše: Mno, poskládat vlastní server můžeš, ale bude ti to k ničemu. Náš klan EAS, který provozuje český Ranked server pro BC2 má také svůj vlastní server, kde provozujeme CoD2 a CoD4 dedik servery + TS3. Jenže EA + DICE nedali k dispozici dedikované servery ani v modu Unranked (tak jako byla možnost u BF2) natož v modu Ranked. Takže nám nezbylo nic jiného, než si takový hosting pronajmout, EA dává totiž dedik Ranked servery jen vybraným a prověřeným společnostem..... a stálo to cca 6.000 / rok. Tak zaskočte na EAS Public Ranked Server CZ, tam se potkáme.... Jsem EAS Zdama_CZ
- Zdeny
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
to je v pořádku, držim palcevydraX píše:Což to je věc druhá. Ono se to vesměs ani nevyplatí, cena stroje + elektirka + konektivita a je to v xx tisících za rok.... EAS má jeden velký problém, věčně věku je budto plný, nebo ani nelze nalézt. Všeho všudy, za tu dobu co funguje, tak se mi to povedlo jenom jednou se tam dostatZdeny píše: Mno, poskládat vlastní server můžeš, ale bude ti to k ničemu. Náš klan EAS, který provozuje český Ranked server pro BC2 má také svůj vlastní server, kde provozujeme CoD2 a CoD4 dedik servery + TS3. Jenže EA + DICE nedali k dispozici dedikované servery ani v modu Unranked (tak jako byla možnost u BF2) natož v modu Ranked. Takže nám nezbylo nic jiného, než si takový hosting pronajmout, EA dává totiž dedik Ranked servery jen vybraným a prověřeným společnostem..... a stálo to cca 6.000 / rok. Tak zaskočte na EAS Public Ranked Server CZ, tam se potkáme.... Jsem EAS Zdama_CZcož mě jaksi trochu mrzí. Proto chci další CZ server, nechci lézt nikomu do zelí, ale naopak, chci, aby bylo více CZ serverů, aby se dalo dobře hrát
CPU: Intel Core 2 Quad 9550s 2.8 GHz@3.65 (430x8.5, 1.224 Vcore, burn 55°C), MB: Asus Maximus II Formula, Case Thermaltake Armor LCS (chlazení vodou), RAM: 2 GB Kingston 1200MHz 5-5-5-15 2T 2.25V(KHX9600D2K2/2GN), VGA: Asus nVidia GTX 260 OC Edition, Sound: Asus Xonar DX, Fortron Epsilon700w, 2xRaptor 74GB RAID0 System, WD 250GB Data, WD750GB Storage. Scynthe Kama meter.
- wallot
- Středně pokročilý

-
Posledni dva dny se zda MP uplne v pohode. Ani jednou me to nevykoplo proste pohoda.
jen je skoda ze se rozumne nebalancujou strany.
jen je skoda ze se rozumne nebalancujou strany.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Chroustostroj
- Začátečník

-
EAS jsem hledal, ale nenašel
Našel jsem ale jiný CZ, D-FENDERS. Tak hraju tam, ale moc mi to teda nejde. Od dob BF2 jsem asi hodně vyšel ze cviku. Absolutně nechápu jak tu někdo psal, že udělal 30k za kolo. Já když udělám 3000 tak si gratuluju, ale většinou je to tak polovina.
Našel jsem ale jiný CZ, D-FENDERS. Tak hraju tam, ale moc mi to teda nejde. Od dob BF2 jsem asi hodně vyšel ze cviku. Absolutně nechápu jak tu někdo psal, že udělal 30k za kolo. Já když udělám 3000 tak si gratuluju, ale většinou je to tak polovina.
X6 1100T@4.1GHz (CM 212+), C&Q-ON, default voltage, MSI K9A2 Platinum V2 (790FX+SB600), 4x2GB Adata DDR2 800+,Sapphire R9 290x, Nejrychlejší a nejžravější DDR2 stroj v ČR
, LCD: HP 2475W, Corsair HX-620, Win7 x64, NB: 13" MacBook Air 2012
- Brišo
- Začátečník

-
No ja som dal maximalne niečo nad 10 000, ale to som ani nevedel ako, nejak nerozumiem tomu hodnoteniu, raz som mal asi 9 killov a 6 úmrtí a dostal som asi 5500 bodov, zatialčo inokedy som mal 30 killov a 5 úmrtí a bodov len niečo cez 3000, inak najviac sa mi páči mapa arica harrbor, tá je proste perfektná, mrzí ma, že tých map je tam nejak málo, zatial som hral len rush a je tam 7 map, dúfam, že časom sa objavia nejaké nové, čo sa mi nepáči je slabá účinnosť zbraní, aspoň od sniperky som čakal, že dám tých bližších nepriateľov na prvú ranu, po prvej padne iba pri strele do hlavy čo sa mi teda často nepodarí, a trafit nejaký pohybujúci sa cieľ 2x je umenie
- Atapi
- Začátečník

Tak jestli se do toho počítaj i awardy, tak by to nemuselo bejt nemožný - jestli jsou stejný jako v betě, tak tam jen za gold medal bylo snad 5000 bodů.
- Pepa1
- Mírně pokročilý

-
to ŠakaL: Jinak se chci zeptat tech co maji Nvidia kartu,vzhledem k tomu ze ve hre se neda poradne nastavit grafika,tak nastavuju v Nvidia control panelu na prostredek,a vertical sync na Force ON,ale limituje mi to FPS do 60 i v jinych hrach kde mam jinak terba 300fps.Kdyz V sync vypnu,tak se mi zase na svislo trha obraz.
Vždyť máš LCD a tam ti víc než 60Hz (60fps) stejně nepůjde.
Takhle je to u LCD ideální stav bez případného tearingu. Akorát bych, když je zapnuté vsyncOn zapnul ještě Triple buffering - ale o tomhle je toho tady na fóru napsáno už mnoho...... 
Vždyť máš LCD a tam ti víc než 60Hz (60fps) stejně nepůjde.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No ja sem si ted otevrel nakou rychlopalnou sniperku short neco a to je teda silenost.Jde na ni pridelat red dot+je absolutne ticha a ma asi 10 naboju v zasobniku+ strili bez prebijeni vsech tech 10 naboju rychle za sebou!!!!
Nejlepsi na tom je, ze je stejne ucina jako normalni sniperka.Takze 2 zasahy a nebo 1 do hlavy a nepritel je tuhej.
Takze hraju za snipera stilem rambo.
Nejlepsi na tom je, ze je stejne ucina jako normalni sniperka.Takze 2 zasahy a nebo 1 do hlavy a nepritel je tuhej.
Takze hraju za snipera stilem rambo.