Hry které nepotřebují instalaci
Moderátor: Baneshee
- radioactive
- Nováček

-
Hry které nepotřebují instalaci
Cawte
Mam taky problem potreboval by som rozchodit hru aby bezala na pc bez toho aby na nom bola nainstalovana.. dam priklad.. mam exHDD na ktory som to nainstaloval z ineho pc a potreboval by som aby ked ten hdd z nainstalovanu hrou pripojim na akykolvek pc aby mi to tu hru spustilo a dalo sa v poho hrat je to nejako mozne ? ak hej rad by som nejaky navod na to ako to spravit za pomoc vopred dakujem
radioactive
Mam taky problem potreboval by som rozchodit hru aby bezala na pc bez toho aby na nom bola nainstalovana.. dam priklad.. mam exHDD na ktory som to nainstaloval z ineho pc a potreboval by som aby ked ten hdd z nainstalovanu hrou pripojim na akykolvek pc aby mi to tu hru spustilo a dalo sa v poho hrat je to nejako mozne ? ak hej rad by som nejaky navod na to ako to spravit za pomoc vopred dakujem
radioactive
Naposledy upravil(a) Thellwin dne stř 14. dub 2010, 12:05, celkem upraveno 2 x.
Důvod: upraven název
Důvod: upraven název
- bubanek
- Středně pokročilý

Re: Non-instal play game
Co je to za hru?
Většina tě to stejně nenechá udělat.
Většina tě to stejně nenechá udělat.
- radioactive
- Nováček

-
Mass Effect
- Maranov
- Mírně pokročilý

Z extHDD to bude mít nízký výkon, pokud to není eSATA. Proč prostě nepřesouváš jen profil (savy, nastavení, atd.).
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
- radioactive
- Nováček

-
Problem je v tom ze to nemozem mat nainstalovane na tom pc proste problem z "majitelom" hrat na nom to moct sice budem ale naisntalovat to nanho nie..
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Pak toho člověka nechápu, hrát oj, ale instalovat neee 
- wallot
- Středně pokročilý

-
to skoro vypada ze to chces hrat v praci kde nemas prava cokoliv do systemu instalovat 
v soucasne dobe vetsina her nepotrebuje reinstalaci. jen si pri prvnim spusteni zapise potrebne informace do registry (pomerne casto obnovuju system z image a hry co jsem poridil az po udelani image vetsinou jedou bez reinstalace) a to si na kompu s omezenymi pravy taky neudelas.
priznej barvu a trebo to nejak pujde vymyslet
v soucasne dobe vetsina her nepotrebuje reinstalaci. jen si pri prvnim spusteni zapise potrebne informace do registry (pomerne casto obnovuju system z image a hry co jsem poridil az po udelani image vetsinou jedou bez reinstalace) a to si na kompu s omezenymi pravy taky neudelas.
priznej barvu a trebo to nejak pujde vymyslet
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- dexterav
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
spústa hier ide aj bez inštalácie a spústa nie
niekdey im stačí ak sa dajú do rovnaké adresára ako pi inštalácii, inokedy netreba ani to
NWN2, MassEfect inštaláciu nepotrebujú napr...
Zaklínač inštaláciu potrebuje
a dalšia vec je kam tie hry ukladajú save a nastavenia
bolo by ozaj dobré keby sme sa dozvedeli o aké hry sa jedná
niekdey im stačí ak sa dajú do rovnaké adresára ako pi inštalácii, inokedy netreba ani to
NWN2, MassEfect inštaláciu nepotrebujú napr...
Zaklínač inštaláciu potrebuje
a dalšia vec je kam tie hry ukladajú save a nastavenia
bolo by ozaj dobré keby sme sa dozvedeli o aké hry sa jedná
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
- Icy_DeaD
- Černá karta

-
nedexterav píše:Zaklínač inštaláciu potrebuje
- 6480jojo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mass effect som skusal presuvat a mne osobne fungoval chvilu a potom to zacalo padat ... ale asi zalezi od PC takze je mozne ze s ext hdd ti to pojde
AMD Phenom II 940@4Ghz 1.5875V, ASUS M4A79 Deluxe, Ati Radeon 5870
4GB RAM CL4-4-4-11 800Mhz 1.8V, Corsair TX750W, Case Thermaltake ARMOR PLUS, HDD WDC 6400AAKS, Win 7 64-bit, Water cooled..

4GB RAM CL4-4-4-11 800Mhz 1.8V, Corsair TX750W, Case Thermaltake ARMOR PLUS, HDD WDC 6400AAKS, Win 7 64-bit, Water cooled..
- bubanek
- Středně pokročilý

ME1 mi taky tak fungoval. Stačilo přesunout profil z My Documents a valil jsem dál.
Teda ne že by mě jednička nějak bavila
Teda ne že by mě jednička nějak bavila
- radioactive
- Nováček

-
No myslim ze na problem som uz prisiel lebo mne to na tom druhom compe neslo ale asi preto lebo instaloval som to na hdd z XPos ale na tom druhom compe je vista... vzdy pri spusteni mi to hodilo ze program prestal pracovat alebo nieco pobone.. ziadnu pobrabnu spravu o chybe to nevyhodilo
- dexterav
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
mno mne nefunguje ak ho nenainštalujem a to už som to robil tak 10xIcy_DeaD píše:nedexterav píše:Zaklínač inštaláciu potrebuje
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
- Fox_25
- Začátečník

-
99% her funguje bez instalace. 70% her potřebuje "své"(Nebo aktuální v době vydání hry) knihovny DirectX a 30% her potřebuje visualC+ knihovny. Některé hry vyžadují i zápisy v registrech, ale není složité je uložit a kdekoliv přidat popř. změnit inst. cestu. Takže po reinstalaci PC je třeba nainstalovat aktuální DXSDK, VisualC+, zápisy do regitru pokud je třeba a mělo by to fungovat. Samozřejmě pokud chceš hry přenášet a hrát jinde tak bude třeba i crack pokud nechceš sebou tahat i dvd což asi ne že(tfuj velebnosti crackovat se nemá, ale Kelišová, víš že kvůli starforce nemůžu vypalovat
).
PS>Ty % berte s rezervou, nemám všechny hry na světě.
PS>Ty % berte s rezervou, nemám všechny hry na světě.
- radioactive
- Nováček

-
Je mozne ze to nende kvoli tomu ze to bolo instalovane z XP a chcem to spustat na Viste ??
- radioactive
- Nováček

-
Takze ako vlastne treba spravit z tou hrou aby mi fungovala bez instalacie ???
- Fox_25
- Začátečník

-
A ono to není tak trochu jasné z toho co jsem napsal? Zkus použít stréca googla, není to zas tak těžké. Vytvořit pro tohle nějaký obecný návod se mi moc nechce, nehledě na to že to co platí pro jednu hru neplatí pro druhou.
- Butch
- Středně pokročilý

bez instalace facha treba Unreal Tournament(ted uz nevim jaka verze)
Puvodni urcite, mozna i ty novejsi.
A taky samozrejme World of Warcraft lze bez problemu hrat z externiho disku
proste nainstalujes na svym compu a odzalohujes.
A taky samozrejme World of Warcraft lze bez problemu hrat z externiho disku
proste nainstalujes na svym compu a odzalohujes.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- C-Nooty
- Začátečník

UT2k4 potrebujes v registrech.Butch píše:bez instalace facha treba Unreal Tournament(ted uz nevim jaka verze)
MB:Asus P5Q-E, CPU:C2D E8400 (3.6GHz), VGA:Sapphire 4870 Toxic 512MB, RAM:A-Data Vitesta EE 2x2GB 1066MHz, HDD:1xWD6401AALS, 1xWD2500AAKS, 1x WD1001FALS, PSU:Enermax Modu82+ 525W, Case:Thermaltake VC3000SNA Armor Jr., Sound:Asus Xonar DX/XD + Genius SW-HF 5.1 6000, DVDrw:Samsung SH-S223Q LS, LCD:EIZO 24" S2431WE, Cooling CPU:Thermalright Ultra-120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300, Cooling HDD:Noctua NF-P12-1300