Problém s LCD Tv+PC
Moderátor: maXXmilian
- RoCkDaMiKe
- Nováček

-
Problém s LCD Tv+PC
Zdravím,
mám problém s Lcd tv Philips 42PFL8404H,analogové i digitální vysílání zvládá v pohodě,ale připojím tuto tv k počítači a asi po 5 minutách na jednu sekundu problikne zeleně a poté je celý obraz s takovým fialovým nádechem,po 5 minutách je vše opět ok.S rozlišením nebo nastavením tv nebyl problém,přes catalysty nastaveno na 1920x1080@60Hz,v tv nastaveno na pc rezim,100Hz vypnuto,zapojeno hdmi-hdmi.
PC:
MB:Msi 790Fx-GD70
Ati HD5970
PSU:Seasonic 720W
Reklamovat Tv?Už nevim,zkousel sem ruzné nastavení,přeinstal ovladačů,hdmi kabel.....
mám problém s Lcd tv Philips 42PFL8404H,analogové i digitální vysílání zvládá v pohodě,ale připojím tuto tv k počítači a asi po 5 minutách na jednu sekundu problikne zeleně a poté je celý obraz s takovým fialovým nádechem,po 5 minutách je vše opět ok.S rozlišením nebo nastavením tv nebyl problém,přes catalysty nastaveno na 1920x1080@60Hz,v tv nastaveno na pc rezim,100Hz vypnuto,zapojeno hdmi-hdmi.
PC:
MB:Msi 790Fx-GD70
Ati HD5970
PSU:Seasonic 720W
Reklamovat Tv?Už nevim,zkousel sem ruzné nastavení,přeinstal ovladačů,hdmi kabel.....
- Lojza
- Začátečník

Re: Problém s LCD Tv+PC
To možná bude vada na grafice nabo v televizním vstupu (jaký používáš? HDMI, D-sub....). Zkusil bych teda jinou grafickou kartu, jiný vstup a taky by mohlo pomoci nahrát nový firmware do TV.
- RoCkDaMiKe
- Nováček

-
zapojení mám přes HDMI(tv i graf. karta),firmware jsem zkoušel ale tv to nějak nebere(máte nejnovější soft. pro vaši tv)i když vím že je novější,grafika doted fungovala,měl jsem ji připojenou k 24" AOC 1920x1080 a žádný problém......Zkoušel jsem všechny sloty na tv...
- Lojza
- Začátečník

Já bych přeci jen ještě vyzkoušel jinou grafickou kartu. Nikdy nevíš. Pak mně ještě napadlo zkusit to napojit přes redukci grafické karty jako DVI-HDMI a v ovladačích prozkoušet tyto nastavení:

- RoCkDaMiKe
- Nováček

-
Ted mně napadlo že jsem kecal,tahle karta HDMI nema,jenom 2xDVI,ale i tak,dělá to v obou konektorech.Vyzkoušel sem i vyměnit redukci DVI-HDMI,stejný výsledek......Grafiku zkusim zitra.Díky za pomoc,dám vědět,co jiná grafika.
- Lojza
- Začátečník

OK, zkus teda s tou původní grafikou kdyžtak změnit i ty položky, co jsou na obrázku, co to udělá.
- RoCkDaMiKe
- Nováček

-
Tak grafika je v pořádku,připojil jsem druhé lcd,dal clone,na 24" AOC všechno v pohodě a na 42" zelený problik a fialová obrazovka.Takže je v háji tv,nechápu jak se s takovou chybou mohlo dostat do prodeje!Díky všem za snahu,jdu reklamovat.....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.