Samsung Story Station - Problem

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
radioactive
Nováček
Nováček

Samsung Story Station - Problem

Příspěvek od radioactive »

Cavte

Mam taky dost velky problem som majitelom tohoto EXTERNEHO HDD a secko slape ako ma len ked chcem presunut nanho subor vecsi ako priblizne 5 GB vypise mi ze supor je privelky a na tom EXHDD buej tolko miesto coz je blbost lebo je to 1.5 TB HDD a volne je tam este cez 1 TB napr potreboval som tam presunut subor .mdf velkosti 7.8 GB nestretol sa niekto z tymto problemom a hlavne riesenim tohoto problemu lebo packovat to na mensie subory ktore tam hodi je pre mna neekonomicke talko casu z jednim suborom nehodlam stravik aby to hodinu zbalovalo a potom hodinu rozbalovalo

Za pomoc vopred dakujem

radioactive
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung Story Station - Problem

Příspěvek od dexterav »

predpokladám že ten disk je naformátovaný vo FAT32 ktorá nezvláda súbory väčšie ako 4GB, ideálne preformátovať na NTFS
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
radioactive
Nováček
Nováček

Příspěvek od radioactive »

No teraz som to skontroloval a mas pravdu je to FAT32 takze probelm zrejme vyrieseny tak to dam formatovat dikes za pomoc este jeden dotaz zvladnem to cez spravu diskov v XP alebo to mam dat v acronis discdirector hmm ???

P.S. - Este jeden dotaz dokazal by som to naformatovat aj z timi subormy co su tam uz osobne si myslim ze nie ale pre istotu sa pytam
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Prevody tabulek mozne jsou, nicmene je to nespolehlive, hromade lidi uz to podelalo data, takze za me urcite nedoporucuju.. zazalohuj nekam data, komplet cisty format na NTFS a data zpatky..
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

tie disky sa formátujú vo FAT32 kôli tomu aby boli vždy funkčná, tj aj pri W9x
najlepší je čistý formát, konverzia je možná v XP a vyššom os je na to dokonca program ale tiež to moc neodporúčam
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“