Alien vs Predator (next-gen)

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Alien vs Predator (next-gen)

Příspěvek od Meridius »

Paul píše:Souhlas, dal bych 8/10, kampaně mě bavily všechny tři (marine the best), 10 hodin dobrý zábavy za 500 = pohoda, a to jsem ani nezkusil MP zatím..
Příběh a design celkově je slabší než v AVP2, ale furt je to skvělý a atmosférický..ta diskotéka např., nebo ta scéna u spadlý dropship - na hard nebo nightmare neskutečně intenzivní záležitosti. Klidně bych dal Rebellionu udělat AVP2 (nebo 4? : )), ale chtěl bych aby se poučili a odstranili ty konzolový hovadiny (šipečka, no crouch, no iron sights..).

ta šipečka...mno, ta hra je tak koridorová, že ať už tam šipka je, či není...není kudy jinudy jít. Mně třeba nevadí....Za best moments považuju diskotéku. To jsem měl husí kůži a potom tu akční záležitost u spadlé lodě. Zmatek u královny byl bohužel trošku slabší.

Ještě jsem zapomněl. Nechápu, kde tu někteří berou ty problémy s během hry. Mně to ani jednou nepadlo, ani jedno nestandardní chování.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Chlapci, kde že je ta nezapomenutelnou přestřelku v baru? Dojel jsem kampaň za mariňáka(bohužel hodně krátká) a nemapatuju si, že bych lítal někde v baru. Nebyly tam náhodou i tanečnice? :-). U mě vítězí souboj s predátorem, škoda že byl pouze jeden. Jinak je docela smutné, že hra obsahuje vlastně pouze 6 malých lokací pro 3 rasy. Hlavně že zabírá 15 GB...Ale zábava to je více než slušná, za predátora na těžkou obtížnost kolikrát slušná výzva a hodně se bavím.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

fiLL-kiLL píše:Chlapci, kde že je ta nezapomenutelnou přestřelku v baru? Dojel jsem kampaň za mariňáka(bohužel hodně krátká)
Ta přestřelka v tom baru je někde ze začátku :wink: . A hra je krátká za všechny rasy..
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

kotas píše:
fiLL-kiLL píše:Chlapci, kde že je ta nezapomenutelnou přestřelku v baru? Dojel jsem kampaň za mariňáka(bohužel hodně krátká)
Ta přestřelka v tom baru je někde ze začátku :wink: . A hra je krátká za všechny rasy..
JJ už si vzpomínám. To byla slušná akce no.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak já včera dojel mariňáka a hned rozjel kampaň za "Ty máš ale dršku" :lol:
Ze začátku mě ta hra nějak nevtáhla,taky trhání a mrznutí hry,ale spravilo to shození textur na normal a konečně jsem si to začal užívat,poslední tři mise resp.druhá půlka mariňácký kampaně měla fakt náboj-klasická "noční hra"...Se sluchátkama někdy na pos..ní...Tak jsem to dojel a rozjel za Predátora a ten mě naprosto pohltil.....Stojim v cloaku na větvi,"přivolám" vojáka,skočim za něj,utrhnu mu hlavu,zneviditelnim se a vylítnu zpátky na větev...Prostě pocit z virtuálního převtělení do kůže "lovce" je úžasnej,ještě když heat vision vypadá jak ve filmu a je doprovázenej příslušnym zvukem...Dobrá hra,jediný,co chybí,je možnost zakleknout...
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

No pro mně to je spíše jenom zklamání a pravděpodobně nedohraju kampaň ani za jednu rasu.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

fiLL-kiLL píše:Chlapci, kde že je ta nezapomenutelnou přestřelku v baru? Dojel jsem kampaň za mariňáka(bohužel hodně krátká) a nemapatuju si, že bych lítal někde v baru.
Ono je to tak, že tu šílenou přestřelku nemusíš vůbec absolvovat respektive můžeš se toho masakru na disce účastnit jen do chvíle, kdy se skryješ do výtahu.

Pro mne další z akčních momentů byla přestřelka na mostě těsně před koncem mariňácké kampaně. Je tam sice opřený smart gun, ale já si je dával hezky na férovku pouze s pulse rifle. Trošku mi třeba vadí, že vetřelci ty střílny nemůžou překlopit tak, aby byly nefunkční. Mám takový pocít, že v původních vetřelčích hrách to tak bylo, ne?

Dále mi přišlo nesmyslné, jak slabé byly vrhací granáty....pokud jsem netrefil naprosto přesně vetřelce, tak jsem je tím nesejmul. Jen povalil a bylo potřeba jej dodělat.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Jo ta přestřelka na mostě byla hodně divoká. Já jsem se na těžkou obtížnost hodně potil. Říkal jsem si, přece nebudu hrát s aim botem/smart gunem leve tlačítko, ale jinak bych to neměl šanci dát. Ti dva velcí alieni naráz byla potom trešnička na dortu. Máš pravdu, že vrhací granáty jsou nesmyslně slabé. No každopádně stále nemůže rozdýchat, jak je ta hra neuvěřitelně krátká. 6 levelů, 3 rasy každá na 2 hodiny a člověk se diví, že za to dal ten litr a že to zabírá na disku 15 GB, jak obrovská hra GTA 4. Tohle Rebelion přesrali...
vendo007
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vendo007 »

imo, kratkost je relativna :D avp2 bol prejdena za 47/13/2x minut (kampane marinak/votrelec/predator)
"Real power can't be given. It must be taken."
marcelus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marcelus »

Fill Kill-no ak si presiel marine kampan za 2 hodiny tak potom si aliena musel prejst za 20 minut a predatora za cca hodinu. :o Sisi isty ze si hral na hard? Marine kampan u mna cca 6,5 hodiny.Alien 2,5 hodiny a Predator 4-5 hodin.Aj keby som sa neviem ako snazil ale na hard obtiaznost by som to na prvy krat za 2 hodiny nikdy nepresiel.za ani jednu rasu a to nie som ziadne b-ko :-D
CPU/ i7 4770 3,9 Ghz, GPU/MSI GTX 1070 Gaming, RAM/Kingston 16 GB DDR3 2133 Mhz,Enermax Platimax 750 W, DELL U2515h 2560x1440, Win 7 64 bit
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Co máte pořád s tou přestřelkou v tom klubu? Mi to přišlo otravné a nudné.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Já dal mariňáka asi za 6-7 hodin,Predátora jsem šel takovejch 6,teď jedu vetřelce.Záleží,jak kdo hraje.Jsou lidi,který hrajou stylem "čím rychlejc to projdu,tím větší jsem borec" což nechápu.A v tom nejhorším případě to prolítnou za dvě-tři hodiny a řeknou,že ta hra je hovadina.Kolik z obsahu hry se skutečně vidí,za tak krátkou dobu???Pak jsou ještě lidi,který neuměj anglicky a nebo nečtou titulky,takže naprosto míjej in-game komunikaci a po dvou hodinách sebevědomě zahlásej "To byla ale debilita"....A nebo si někdo ani nepamatuje do očí bijící pasáže atd....Takže zahlásit po dvou hodinách,že hra je shit je (pro mě) naprosto irelevantní názor a pohled na hru.

Za sebe můžu říct,že jsem v předchozí hře od Rebellionu tzn.Rogue Warrior strávil cca osm hodin a dokonce jsem to dohrál.A s čistym svědomím můžu říct,že je to naprostá sračka.Po dvanácti-třinácti hodinách AvP na druhou stranu říkám,že to se Rebellionu povedlo.Ano,je to konzoloidní,mě osobně nejvíc vadí,že nemůžu reagovat na další ataky,když zrovna probíhá "dokončovací animace",ale jinak je to solidní.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

fiLL-kiLL píše:Jo ta přestřelka na mostě byla hodně divoká. Já jsem se na těžkou obtížnost hodně potil. Říkal jsem si, přece nebudu hrát s aim botem/smart gunem leve tlačítko, ale jinak bych to neměl šanci dát. Ti dva velcí alieni naráz byla potom trešnička na dortu. Máš pravdu, že vrhací granáty jsou nesmyslně slabé. No každopádně stále nemůže rozdýchat, jak je ta hra neuvěřitelně krátká. 6 levelů, 3 rasy každá na 2 hodiny a člověk se diví, že za to dal ten litr a že to zabírá na disku 15 GB, jak obrovská hra GTA 4. Tohle Rebelion přesrali...
Já za hru dal 500 (holt nakupuju chytře v UK), kampaně mi vystačili cca 11 hodin a to je tam ještě multiplayer, kterej jsem zatím pořádně nehrál. Hodnota v pohodě. AvP2 byla lepší hra, ale tohle bylo taky supr.
Frostys píše:Co máte pořád s tou přestřelkou v tom klubu? Mi to přišlo otravné a nudné.
Byla nehorázně adrenalinově atmosféricky nářezová. Na hard, v noci, se sluchátkama a 24" monitorem. Škoda jestli ti přišla otravná.

Jinak se zase shoduju se Swatem, jako obvykle : ).Nejde o to hru projít, jde o to si jí užít.

Ale taky mám věci co bych vytknul. Hlavně takový ty plynoucí z konzoloidnosti - nemožnost se skrčit či mířit (iron sights), dementní nápisy typu "checkpoint" nebo "objective complete" co narušujou immersion, stupidní šipka ukazující cestu a tak.To hlavní, samotná hratelnost, feel zbraní, grafika..je ale supr.Snad Rebellion dostane i dvojku a trochu se poučí.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Paul: Holt jsme si libovali ve Far Cry 2,teď si medíme v AvP...

Já se na hru dívám stejně jako na film...I když je to pořád jen hra,sleduju prostě všechno-grafiku,dabing,stavbu map,zvuky-prostě všechno.A pouze skrz plnohodnotný vnímání člověk pochopí svojí roli ve hře a líp se do ní vloží a z na první pohled průměrný hry je najednou zábava jak řemen.
marcelus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marcelus »

Podla mna sa AvP vydaril.Herna doba vobec nie je taka kratka ako obcas niekto spomenie. Za 2 hodiny prejst marine kampan sa podla mna ani neda na hard obtiaznosti.Ved len suboj na moste som opakoval asi 5x a hral som ho vyse hodiny.Podaril sa ja MP.Ked sa postasti najst dostatok ludi tak je to maso :) len skoda ze aj po pridani deikovanych serverov obcas pada pripojenie a dost casto hra v MP laguje.Hadam to casom vyladia.
CPU/ i7 4770 3,9 Ghz, GPU/MSI GTX 1070 Gaming, RAM/Kingston 16 GB DDR3 2133 Mhz,Enermax Platimax 750 W, DELL U2515h 2560x1440, Win 7 64 bit
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak jsem to včera v noci dorazil i za vetřelce,taky dobrý.Samozřejmě bezkonkurenční v pohybu,trocha bloudění v kanálech,ale třeba taková garáž byla dobrá...Byl jsem tam asi dvacet minut a mariňáci jen tiše mizeli.Pak byl taky dost intenzivní souboj s predátorama.Celkově jsem si to po večerech nesmírně užil,ve dne tahle hra nemá cenu.Kampaně bych seřadil mariňák,predátor,vetřelec.V tomhle pořadí jsem to odehrál a i bych to tak seřadil v tom,jak se mi líbily.
Miraas
Nováček
Nováček

Příspěvek od Miraas »

Cau lidicky mám problem se hrou .... s problikavajicimi textury. Mám MSI 5770 Hawk s 10.2 catalysty
a bezi to na win 7 64bit. Ten samy problem mam s supreme commander 2. Muzete mi poradit? Zkousel sem jine hry i BF Bad company 2 a tam neni problem ani s demo verzi just cause 2. Diky
Microsoft Windows 7 Ultimate 64bit, Core i5 2500k, Asus P8P67, 8GB Excelera​m , MSI GTX 560 SLI (cooler Accelero XTREME Plus II),Corsair 850W
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Zkus vypnout Catalyst AI (Standardní).
Miraas
Nováček
Nováček

Příspěvek od Miraas »

Hele tak nic bez výslednů ... zkoušel jsem i starší catalyst a nic : (
Microsoft Windows 7 Ultimate 64bit, Core i5 2500k, Asus P8P67, 8GB Excelera​m , MSI GTX 560 SLI (cooler Accelero XTREME Plus II),Corsair 850W
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Swat píše:Já dal mariňáka asi za 6-7 hodin, Predátora jsem šel takovejch 6 ... "čím rychlejc to projdu,... což nechápu ... v tom nejhorším případě to prolítnou za dvě-tři hodiny a řeknou,že ta hra je hovadina. Kolik z obsahu hry se skutečně vidí,za tak krátkou dobu?
Aky je rozdiel medzi 6 hodinami a 3 hodinami? Podla mna tiez skoro ziadny. Je to proste MALO aj ked si v kazdej miestnosti urobis dobre rukou...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“