Mam mensi problem. Delsi dobu mi ntb fakt chrapti tim stylem, ze vycisteni ntb nepomaha. Vymontoval jsem postizeny ventilator s tim ze ho nahradim, ale jsou tu mensi komplikace
jedna se o ventilator kterej je defakto celokovovej (az na tu vrtulku) a pres pritlacnou sponu chladi heatpipes. Rozmery ma celkem atypicky (aspon pro me ) a tim padem vubec netusim kde bych mel neco takovyho koupit, nebo aspon po cem presne se mam ptat - trochu jsem browsil po netu, ale neuspesne
Akorat to neni vetrak ale celej chladic.
Jeste to muzes zkusit rozebrat vice a vetrak poradne promazat kvalitnim mazivem.
Pripadne najit podobny vetrak u chladicu chipsetu/vga a nejak ho tam nabastlit.
no to bych ho musel asi roznytovat a nevim jestli bych to dal pak dokupy
a nemel by nekdo tip kde by se dal sehnat takovyto chladic s fanem?
nebo asi nejaky ten chladicna chipset s vyskou kolem tech 7mm aby se vesel pod tu sponu
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
zkus kouknout na aukro obcas tam prodavaji i chladice do notaku.me sice v ntb taky drnci ventak ale jak se ntb zahreje tak nejde slyset a vibrace se ztlumi tak to zatim neresim.a budu to resit az se bude prehrivat a vent to nebude zvladat.
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi! www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani) DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC