Mizení ikon her z plochy

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
gargy
Nováček
Nováček

Mizení ikon her z plochy

Příspěvek od gargy »

zdravim ... stava se mi zvlastni vec po 30 minutach nicnedelani na PC mi zmizi polovina ikon her z plochy ... vzdycky ty stejny ... uz se to tu resilo jenze jste prisly na to ze za to muze Comodo a to ja nemam ... nenapada nekoho neco ?

Win7 Professional
gargy
Nováček
Nováček

Re: Mizení ikon her z plochy

Příspěvek od gargy »

smazaní iconache nepomohlo :( :(
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Bo všechno máš Warez a funkce Windowsu NIG (No Ilegal Games) ti maže ikony z plochy, časem to budou celé programy :wink:

Teď vážně třeba v XP byly nějaké funkce na odstranění nepoužívaných ikon na ploše, není něco takého?
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

arxeiss píše:Bo všechno máš Warez a funkce Windowsu NIG (No Ilegal Games) ti maže ikony z plochy, časem to budou celé programy :wink:
Tím to nebude...
arxeiss píše:Teď vážně třeba v XP byly nějaké funkce na odstranění nepoužívaných ikon na ploše, není něco takého?
Tímto také ne...

Spíš je o SW problém (u mně to způsoboval Comodo FW).
Pokud v tomto případě můžeme Comodo vyloučit (u mně blokoval nějakou funkci Catalystů, která se spouští při spořici obrazovky), tak můžeme předpokládat, že jde o konflikt SW mezi sebou. Ale konflikt čeho s kým...

Firewall používáš jaký? Resp. jaké rezidenty Ti běží na pozadí?
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“