Problém tisku u EPSON STYLUS SX405

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
McBobr
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Problém tisku u EPSON STYLUS SX405

Příspěvek od McBobr »

Ahoj mám menší problém s tiskem. Když tisknu pouze černý text, tak vše proběhne zcela v pořádku a rychle. Ale pokud do textu vložím obrázek a nebo chci vytisknout pouze samostatný obrázek, popř. tisknu barevný text, tak se tiskárna v polovině tisknutí kousne a dál nepokračuje. Tisk jí potom nejde zrušit a musim jí restartovat "natvrdo" vytažením ze zásuvky. Hlavy jsem vyčistil, ovladače jsou v pořádku, takže vážně v čem by mohl být problém. Jednou jsem tenhle problém měl ale vrátili mi tiskárnu s tím že s ní nic není, že pouze vyčistili hlavy a všechno fungovalo. Potom co mi ji vrátili tak to opravdu šlo.
Zajímavý je že nemá problém s barevným kopírováním, to taky funguje zcela v pořádku.
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz; Chladič CPU: Noctua NH-U12P; VGA: BGF GeForce 8800 GTS 512MB; LCD: Samsung Sync-Master 223BW 22"; MB: Asus Maximus Formula; HDD: WD 500GB+Seagate Baracuda 500GB; Zdroj: CoolerMaster Real-Power 700W; Bedna: CoolerMaster Centurion 5 Blue; DVD-ROM: Asus; Zvuk: Supreme FX II by Asus, karta dodávaná k desce; Repro: Přední: Hi-Fi věž Thomson 2x100W, Subwoofer: postarší zesilovač Transwatt 140 Studio 2x50W; Klávesnice: Saitek Eclipse II; Myš: Razer CopperHead tempest blue; Podložka pod myš: noname HUB 4x USB 2.0 s modrým podsvícením; Chlazení navíc: vzduchem pomocí dvou přídavných větráků do slotů by Evercool
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“