Navrh na zrušení "souhlasů a blábolů"

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Navrh na zrušení "souhlasů a blábolů"

Příspěvek od Weslo »

Jistě si můžeš zvolit jakou IP máš.Další level může být kontrola MAC že :) Stejná MAC jiná IP -> máš smůlu.Tohle bych vůbec neřešil myslím že je to technicky realizovatelné ..
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
Dammster
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dammster »

Dobrá, můžu se pokusit ignorovat ty tupce. Jenže to poněkud nejde, protože když ti naklikají několik mínusů tak okamžitě komentář končí v koši i když jsi ho třeba psal půl hodiny.
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Weslo »

Pak spoléhej na to že normální člověk si to rozlikne a debilovi to nedojde i neskryté :)
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
Dammster
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dammster »

Já na to nechci spoléhat, je to hloupé omezování normálních lidí. Já že mám být skrytý zatímco ti, kteří nadávají a postrádají jakýkoli smysl pro slušnou diskuzi mají být odměňování kladnými hlasy a vystavením?
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Weslo »

Hádám že je to u tebe jen nepochopení reality.Většina lidí jsou tupci,ubožáci a trotlové.A pro tu menšinu platí to co jsem napsal výše :)
Dammster
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dammster »

Já realitu chápu. Jenže samotní admini z PCTuningu tímto způsobem dělají ze serveru žumpu.
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Weslo »

Žumpu z PCT nedělají admini (někteří z nich mají jiné nepříliš lichotivé zásluhy) ale šéfredaktor který ignoruje zpětnou vazbu čtenářů.Doporučuji SZ nebo mail na usera Wlkus pokud chceš učinit zadost svému svědomí .... :)
Ovšem dopředu musím konstatovat minimální šanci na změnu :roll:
xkryspin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xkryspin »

No já spíš navrhuji zrušit mazání beze stopy.

K palcům nahoru a dolu mám jen návrh, aby se dal rozkliknout sbalený příspěvek (v opeře to teď nefunguje).
Fox_25
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fox_25 »

Weslo píše:Pak spoléhej na to že normální člověk si to rozlikne a debilovi to nedojde i neskryté :)
Tak tak, přece si nenechám příspěvek ujít jen proto že mu několik lidí dalo mínus, mám právu na svůj názor že. :P

A to že rozkliknutí nefunguje v opeře, mě nefunguje ani v Ohnivé Lišce 2.
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

Fox_25 píše:v Ohnivé Lišce 2.
to je panda cervena :wink:
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
flyer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od flyer »

Tak ten system bych zachoval, je dobry ocenit kvalitni prispevek do diskuze nebo naopak ten nejmene prinosny, ale chapu ze vsechno ma svoje pro a proti, videl bych to zavest jen pro registrovane + IP (tenhle model se mi celkem libi) nicmene hlasy viditelny i pro neregistrovany BFU aby nehltali kazdej blabol (i kdyz se to treba nezlepsi aspon budete mit vic registrovanejch useru :-D), ale hlavni vec (chapu ze je treba nezbytna z jistych duvodu) ktera mi ale vadi je ze nemuzu editovat dobre to este beru, ale ani mazat - to pak vede k tomu ze kazdej kdo na neco zapomene nebo chce neco zmenit hned do diskuze sype dalsi prispevek coz si myslim ze taky diskuzi nak neobohati a spis ji to zneprehlednuje. Takze muj nazor: zachovat (i kdyz o vypovidajici hodnote muzeme polemizovat) ale provist na zkousku naky tyhle kosmeticky upravy :wink:

Edit: tohle je trochu OT ale co treba dat moderovani diskuzi pod clankem nekomu kdo neni z redakce viz modi nebo lidi z fora (samozrejme normalni provereny lidi ne zadny magori) vam to usetri cas a aspon pak nemuze nikdo rict nic na redaktory a magazin ze mazou diskuze :wink: no vim ze je to asi nerealnej napad, ale nak mam ted priliv myslenek :-D
Q6600, DFI Lanparty ICFX3200-T2R/G, GEIL Black Dragon 8GB DDR2 800MHz CL4, Radeon 4870 512MB, WD 80GB+160GB+500GB, Benq E2200HDA
PhenomII_X4_955, ASUS M4A785TD-V EVO, Zeppelin 4GB DDR3 1600MHz CL9, GTX260 896MB, WD 500GB, Acer X243H
Fox_25
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fox_25 »

beardie píše:
Fox_25 píše:v Ohnivé Lišce 2.
to je panda cervena :wink:
FireFox 2, ani nevím proč jsem to psal česky :mrgreen:
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“