Slabý výkon u Notebooku. Jak to?

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
SPIRITIN
Nováček
Nováček

Slabý výkon u Notebooku. Jak to?

Příspěvek od SPIRITIN »

Zdravím,
chtěl bych se vás na pár věcí zeptat. Vlastním Notebook Asus X58L http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=61130, ale mám sním problémy. Když kouknu na jeho HW tak není tak špatný, ale problém je že nezvládá. Mám problémy s hrami, tedy měl by hry zvládat aspon ty starší. Problém je v tom, že má potíže i s Couter Strike. Hra velmi stará a nedovedu si představit jak se tak stará hra která chodila snad ještě na 98 může sekat. Každopádně není to jen CS, seká se mě každá hra at je novější nebo starší. Myslel jsem, že třeba prach ve větráku ale je mě to divné, jelikož ty hry se sekali ikdyž jsem si PC koupil. Reinstall také, ale nic nepomáhá. Neví někdo co stim? Nebo se mám rovnou obrátit na servis? Chápu, že toto není herní NB závislý na hrách také nejsem, ale každý se někdy potřebuje odreagovat a když mu nejdou ani ty nejstarší hry tak už nevím co si mám o tom myslet. Děkuji za rady
RiCK
Začátečník
Začátečník

Re: Slabý výkon u Notebooku. Jak to?

Příspěvek od RiCK »

"Grafická karta: Intel GMA X3100" :lol: :lol: :lol: Čo si čakal ? :lol:
Ja vo svojom K50IJ mám X4500 a CS 1.6 hrajem v 1024x768, vo vyšší rozlíšeniach mi to seká. Každopádne od X3100 veľa nečakaj, je to shit vhodný leda tak na zobrazovanie obrazu, vôbec nie na hry. Môžeš skúsiť nájsť na nete nejaké modované drivery, ale veľa výkonu ti to nepridá.

:lol:
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
-- DiL --
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -- DiL -- »

na X3100 by CS1.6-ka mela bezet vicemene bez problemu. na prakticky stejny konfiguraci (akorat jiny vyrobce) jsem bez problemu rozbehal i WoW (je ale pravda, ze TBC a WotLK jsem nezkousel).

nicmene zadne "vykony" od X3100 necekej. preci jen se jedna o nejslabsi graficke reseni pro i965.
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi!
www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani)
DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
djmaikl
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od djmaikl »

X3100 je zobrazovadlo tam můžeš být asi tak rád že se ti tám vůbec něco zobrazuje :D .. to jsou skoro všechny takovýto karty (integrovaný) ....nic moc od toho čekat nemůžeš
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orgasmic »

Presne, problem je v grafice, ktera nema zadny vykon. Zkus jeste polaborovat v nastaveni CS. Zkus oba rezimy D3D a potom OpenGL. Nevim jake mas pripojeni, ale CS se Ti muze taky trhat kvuli pomalemu netu.
Jinak pritelkyne mela podobny Asus a CS 1.6 se mi trhalo i na minimalni nastaveni grafiky.
Proste sis mel 1tis priplatit a koupit kvalitnejsi...nechapu, kdyz hrajes hry, ze sis koupil takovy schunt :roll:
Asus Rog Strix G18
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“