Tv tuner Gigabyte gt-p8000 - nejde zvuk

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Storm
Nováček
Nováček

Tv tuner Gigabyte gt-p8000 - nejde zvuk

Příspěvek od Storm »

Dnes som si zakupil spominany tv tuner Gigabyte gt-p8000 a mam problem so zvukom. Karta nema ziadny externy audio vstup, tak isto ani interny na prepojenie zvukovej karty a tv tunera. Po nainstalovani ovladacov a softveru Presto! mi ide akurat obraz na naladenych kanaloch. Norma je vybrata v poriadku, uz som skusal aj inu ako Pal_D , bezvysledne.
Pri nastaveniach v kolonke device mam na vyber akurat video tuner : 713x BDA analog capture a podtym je nastavenie audia a tam nemam na vyber nic.

Dalsiu vec, co som spozoroval, ked som odinstaloval zo systemu tv kartu a opat ju nainstaloval, tak sa mi raz podarilo, ze na chvilu isiel zvuk, no po prepnuti programu opat nikde nic.

Co som si vsimol, ani jeden tv tuner od gigabytu nema line out to line in konektor , z toho usudzujem, ze nie je potrebne prepajat zvukovu kartu a tv tuner, ale je to riesene nejak softverovo.

Ak ste majitelia gigabyte tv kariet , popripade mate skusenosti s podobnym problemom, poprosil by som vas o radu. Moj odhad je, ze je problem niekde v nastaveniach Win 7, ale uz som skusal asi vsetko vratane unmute vsetkeho mozneho v sound mixeri.

Moja zostava: Core i7 930, Asus P6T , Radeon 5850 , 6GB RAM , zvukovka je integrovana na maticnej doske, OS - Win 7 (32)

Dakujem
Janny
Nováček
Nováček

Re: Tv tuner Gigabyte gt-p8000 - nejde zvuk

Příspěvek od Janny »

ja mam presne taky isty problem a neviem co mam robit s tym :(
Storm
Nováček
Nováček

Re: Tv tuner Gigabyte gt-p8000 - nejde zvuk

Příspěvek od Storm »

Dnes sa mi podarilo, ze zvuk nabehol v programe presto! , ked som dal nahravat , ale potom zase nic po prepnuti na iny program a uz nepomahalo nic. Dufam, ze sa dockam noveho driveru na tuto kartu, lebo takto je pod win 7 absolutne nepouzitelna.

Takze male varovanie pre buducich kupujucich, vyhybajte sa tv tunnerom znacke gigabyte, lebo pokial dobre viem, tak kazdy jeden ich tunner nema externe ani interne prepojenie zvuku a potom mozu nastat taketo problemy.
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“