ATI 5770-teplota ve Speedfanu
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Mamut
- Začátečník

-
ATI 5770-teplota ve Speedfanu
Zdravim vsechny,
predem se omlouvam,tento prispevek uz mam v jine sekci ale bez reakce,muj dotaz se tyka teploty GPU ve Speedfanu,pred tydnem probehl upgrade z GTS 250 na HD 5770,u nVidie speedfan v. 4.40 teplotu ukazoval,po prohozeni vga uz teplota u Atiny k dispozici neni,preinstaloval jsem i na starsi verze 4.39,4.38 a 4.37 ale jediny ceho jsem se dockal byla detekce teploty dalsiho HDD,ktery pred tim nebyl zobrazen,je to takova malickost si reknete-"JEN TEPLOTA" ale byl jsem na to zvykly to sledovat.
kdepak by mohl byt zakopany pes ??
diky vsem
predem se omlouvam,tento prispevek uz mam v jine sekci ale bez reakce,muj dotaz se tyka teploty GPU ve Speedfanu,pred tydnem probehl upgrade z GTS 250 na HD 5770,u nVidie speedfan v. 4.40 teplotu ukazoval,po prohozeni vga uz teplota u Atiny k dispozici neni,preinstaloval jsem i na starsi verze 4.39,4.38 a 4.37 ale jediny ceho jsem se dockal byla detekce teploty dalsiho HDD,ktery pred tim nebyl zobrazen,je to takova malickost si reknete-"JEN TEPLOTA" ale byl jsem na to zvykly to sledovat.
kdepak by mohl byt zakopany pes ??
diky vsem
- HacIPex
- Začátečník

-
Re: ATI 5770-teplota ve Speedfanu
Jednoduše speedfan nepodporuje čtení teploty z tvojí grafiky
- Mamut
- Začátečník

-
Aha,zatim mi to fungovalo na vsech,jeste upresnim,ze se jedna o Sapphire HD 5770 Vapor-X.
- nou
- Začátečník

-
sleduj ju v CCC.
- Mamut
- Začátečník

-
No ale CCC v TRAY mi ji asi ukazovat nebude ze ?? nebo se mylim ??
- Krteq
- Čestný člen

-
Zkus ATi Tray Tools, zvládá to všechno co CCC + to monitorování teploty v systray.
- Mamut
- Začátečník

-
Tak nakonec jsem nainst. MSI Afterburner,v sys tray teplotu ukazuje takze vse je OK.