Ale zachytil jsem tam vetu "..der mod ist tot..."
Jak to tedy je pls?
Za neznalost jazyka germanskeho se stydim velice
Moderátor: Baneshee

tak ted si me celkem urazil.. JA2 povazuji za jednu z nejlepsich her. To ,ze vypadal jako "malovany" mu rozhodne na krase neubira... me se nelibi zase ty predelavky do 3D co tu linkujesBRKO píše:Wolfe, diky za info.
Ja uz ale JA2 zkousel. Jako hry si rozhodne nevybiram podle grafiky, ale tato hra je uz na me moc. Imho vypada desne. To vis, nejsem pc hrac pametnik, na pc hraju az od r. 2001, takze vsecko starsi se mi zda nehezke a anticke![]()
Ale jako herni princip a duch hry jsou skvele, kez by se nekdo chopil predelavky...

Zkus nějaký emulátor nebo Microsoft Virtual Machine[CZ]mike píše:a ted se zeptam nevite nahodou jak zprovoznit X-COM: apocalypse pod Win XP?!

Jo, to jsem myslel, nějak se mi popletl název:)[CZ]mike píše:Microsoft Virtual Machine=MICROSOFT VIRTUAL PC 2004 ???

nepodarilo se, hru sice nainstaluji ale uz pri instalaci to nedetekuje cdrom. No nebudu se v tom vrtat a letim si obstarat W98HADES píše: //edit: pod DosBoxem by to mělo jet od verze 0.61
http://dosbox.sourceforge.net/comp_list ... 9&letter=X

hral jsem to a je to takove rozporuplne, tuhle hru delala na kolene parta fanousku stareho xcomu a i kdyz na konci sehnali vydavatele tak to na te hre je poznatBRKO píše:UFO Extraterrestrials hral nekdo?