CCC a VPU Recover
Moderátoři: morke, Walker1134
- Zub
- Začátečník

-
CCC a VPU Recover
Catalyst version 09.7
Driver Packaging version 8.632
Měli by to být nejnovější catalysty ale třeba mi win 7 dřív než jsem je stačil nainstalovat narval nějaký jiný.
Každopádně k problému - V jedné hře Medal of Honnor mi vyskakuje VPU Recover. Je to pouze v této hře takže nějak nad tim nebudu bádat, ale všiml jsem si, že v nastavení CCC nemohu najít VPU Recover. Pamatuju si že tam kdysi bylo nastavení zapnutí a vypnutí této položky.
Kde to mám hledat nyní? díky
Driver Packaging version 8.632
Měli by to být nejnovější catalysty ale třeba mi win 7 dřív než jsem je stačil nainstalovat narval nějaký jiný.
Každopádně k problému - V jedné hře Medal of Honnor mi vyskakuje VPU Recover. Je to pouze v této hře takže nějak nad tim nebudu bádat, ale všiml jsem si, že v nastavení CCC nemohu najít VPU Recover. Pamatuju si že tam kdysi bylo nastavení zapnutí a vypnutí této položky.
Kde to mám hledat nyní? díky
- Zub
- Začátečník

-
Re: CCC a VPU Recover
Jestli dobře rozumim informacím které jsou v helpu v CCC tak VPU recover lze zapínat a vypínat pouze ve Win XP?
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Jop, je to tak. WDDM (Vista/7) už si driver v případě chyby dokáže resetovat sám.
- Zub
- Začátečník

-
díky a vypnout se to nějak nedá nějakou kličkou?Krteq píše:Jop, je to tak. WDDM (Vista/7) už si driver v případě chyby dokáže resetovat sám.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Netuším, ale je to vlastnost WDDM/systému, takže IMHO ne.
- Sheep-Master
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
mám stejnej problém při taktování HD4850, resetuje se furt dviver, i při nízkém navýšení frekvence
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN
Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
- nou
- Začátečník

-
ale da. len to nedoporucujem pretoze nabuduce budes musiet resetnut cely komp natvrdo. http://www.microsoft.com/whdc/device/di ... meout.mspxKrteq píše:Netuším, ale je to vlastnost WDDM/systému, takže IMHO ne.
- DivX
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Při taktovani radeonu 2600 XT mi pri frekvenci 860 Mhz vytuhne pc (cerna obrazovka, na nic to nereaguje) a je potreba restart. Cili asi si to samo nic moc nerestartuje:/
Windows 7
Windows 7
MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro