Media Centrum bez kompromisů

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Media Centrum bez kompromisů

Příspěvek od Maxtor »

Nema tenkdo nejakej tip..? na cokoli.. klido, kdyz me nekdo rekne, tady mas Denon za 40k, potesi me to...

Resim centrum pro usera, ktery chce jedinou vec.. user-friendly ovladani, tzn. ze vsech sil se vyhyba HTPC.. chtel by zarizeni bezici na vlastnim softu, ktery proste neni PCcko s oknama apod..
To nejdrazsi, co bezne e-shopy nabizeji je Popcorn Hour C-200..
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... V26J000UTG

Umi to kupu veci.. ma to HDMI, je to proste zajimavy.. jediny prusvih je tradicne firmware.. recenze hovori o tom, ze je to shit.. nechate to bezet hodinku bez dozoru, bez zatizeni a zacne se to sypat.. pada to pri MKV.. vsichni, kdo podobna zarizeni v ruce uz meli, vedi, ze tyhle asiati na FW updaty kaslou a ze nejaka realna sance vyreseni vsech tehle problemu je mala..
Sanci mel i mini MAC, ktery jde jako media center pouzivat take (delaj k nemu dalkac) a user friendly by byl az az.. nicmene presto, ze ma DVI, ma audio vyvedeny jen jako 3,5mm Jack.. to je pro me neprijatelne..

Pozadavky jsou HDD, LAN, HDMI nebo alespon DVI + nejaka forma digital audio out.. nejlepe optika, ale i koaxem nepohrdnu..
Prioritou cislo jedna potom user-friendly pristup, ale hlavne funkcni a poradne udelany firmware..

//edit Wilik - presun z ostHW
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“