Alien vs Predator (next-gen)

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Lojza
Začátečník
Začátečník

Re: Alien vs Predator (next-gen)

Příspěvek od Lojza »

HEAD píše:Dokoncil sem kampan za marinaka a byla docela dobra.Hlavne smartgun byl perfektni :oops: Ted sem to rozehral za vetrelce a obrovsky zklamani.
Ovladani je hruzostrasny a navic je vetrelec silene slabej a nic nevydrzi.Spis si pripadam jako lovena slaba krysa, nez zabijackej superorganismus. :|
Mně se to právě za vetřelce hrozně líbí, více než za predátora, rád útočím na mariňáky ze stropů a z temných míst. Problém ale je zabugovanost hry - než se objeví "Press E to něco nevim co abych zaútočil" musím dvě hodiny zkoušet různé úhly pohledu - a to hned zase zmizí, takže to kolikrát ani nestihnu.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak uz dohrano i za vetrelce.Za 2 hodiny :( .Musel sem si zapnout autolezeni po stenach...pak uz to bylo celkem v pohode.
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

Já jsem v šoku - zabil jsem za Aliena ty dva Predátory a KONEC!! Teď nevím, jestli jsem nehrál jenom demo? To si jako někdo koupí hru, kde jsou jenom 4 kola???? :shock:
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Vsak sem to psal, ze sem to dohral za 2 hodiny :) .Jeste pred 10 lety bylo i to demo delsi.
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

No to jo, tak to je uplná katastrofa - jestli to takhle krátké je i za ostatní charaktery, tak to je v háji.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Za marinaka asi 6-7hodin a za predatora nevim.Dneska se na ni chystam. :)
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Za aliena to bylo nejkratší, za mariňáka nejdelší (a dle mého názoru nejnudnější), za predátora to je BEST OFF 8) .
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Sranda jak se lišej názory : ). Mě bavil zdaleka nejvíc marine, v podstatě jsem to kupoval jen kvůli němu, ostatní rasy jsou jenom nepodstatnej bonus : )
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak dohrano za predatora a bylo to stejne kratky jako za vetrelce.Hraci cas cca 2.5hodiny.Spis mi to pripada jako vetsi demo.... :sad:
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

Jo, za Predátora hraju teď a je to docela krátké (jsem v 52% hry). Taky je to docela monotóní, když si vzpomenu na Primal Hunt.... Mariňáka si nechávám na konec.
Ladis1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ladis1 »

Tak jsem to teď hrál asi 2 hodiny a docela nuda :| , večer se asi pustím raději do Metra 2033 a vetřelce dohraju jindy
poluxtroj11
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od poluxtroj11 »

tady nejde o single player.mam hru od 19 unora a dohral jsem jen mariňaka,prozoze hraji jen multak,ktery je vyborny a nahradi všechny tři kampaňe
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

Já tyhle hry hraju kvůli atmosféře a strachu a to mně multiplayer neposkytne.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Ladis1 píše:Tak jsem to teď hrál asi 2 hodiny a docela nuda :| , večer se asi pustím raději do Metra 2033 a vetřelce dohraju jindy
Chytám se toho "večer se asi raději pustím..." Přece za denního světla se snad ani nedá hrát AvP,to je prostě polovina atmosféry pryč.Stejně jako Doom,nebo Dead Space-to prostě nemá ve dne cenu hrát.Stejně tak to nemá cenu hrát,pokud na mě někdo mluví,nebo mě cokoliv jinýho rozptyluje...ve dne se dá hrát Crysis,Far Cry 2,ale tyhle survival horory já musím jet za tmy.Riddick-další noční hra...
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
poluxtroj11
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od poluxtroj11 »

Lojza píše:Já tyhle hry hraju kvůli atmosféře a strachu a to mně multiplayer neposkytne.
No divil by ses,ale v mutiplayeru je tak slušná atmosféra nabitá žíznivostí po krvi. :D
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Naposledy upravil(a) MichiGen dne ned 8. srp 2010, 18:51, celkem upraveno 1 x.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

to je masakr :D
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Mě to připadá jako děsná trapárna.. Ale asi jsem to nepochopil :D
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Aneb, co se Čechovi vybaví, když se jako první řekne "Slovák". Vulgární slova, a neříkejte, že to není pravda :)
Naposledy upravil(a) Frostys dne ned 8. srp 2010, 23:13, celkem upraveno 1 x.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

No mě se to první vybaví no :D Holt zkušenosti se slovenskýma teenageraam na internetu... Sežrali všechnu moudrost, všechno ví a ostatní jsou idioti :-D
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“