Rusivy pruh pres displej

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
jobler
Nováček
Nováček

Rusivy pruh pres displej

Příspěvek od jobler »

Ahoj vsem,

mam takovy zvlastni problem, obcas se mi na monitoru objevy barevny prouzek na celou vysku obrazovky. Jeho sirka je tak 1-2 pix a pokazde ma jinou barvu. System mam WIN7 64bit, predtim jsem mel Visty a ten samy problem, zkousel jsem i ruzne aktualizace ovladacu, kontrolu konektoru, ale nic nepomaha. Proste se z niceho nic objevy a za par minut zase zmizi. Zajimave je, ze kdyz jsem chtel udelat screenshot obrazovky, tak na vyslednem obrazku nebyl, musel jsem to vyfotit fotakem. Nemate nekdo tuseni v cem by mohl byt problem? Diky

Obrázek
otrekr
Začátečník
Začátečník

Re: Rusivy pruh pres displej

Příspěvek od otrekr »

Zkoušel jsi lcd na jiném počítači?Pravděpodobně počítač posílá správné udaje,protože screen nebylo možné provést s vadou čí co to...hrr...Jednoduše řečeno něco se nelíbí lcd dle mého názoru
jobler
Nováček
Nováček

Příspěvek od jobler »

Na jinem pocitaci jsem ho nezkousel, nemam prave jiny k dispozici a dela to dost nepravidelne, abych ho treba nekomu pujcil na vyzkouseni, tak nevim co s tim :(
Teh Goat
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teh Goat »

Rozhodně to zkus, kamarádi určitě maj notebooky ;)

Osobně bych to viděl na LCD nebo kabel. GK je taky možnost, moc se mi to nezdá, ale úplně bych to nezavrhoval.
CPU: Intel i5-750@4Ghz + Noctua NH-D14 MB: Gigabyte P55A-UD3 RAM: 8GB Patriot Viper DDR3 1333Mhz CL9 1.5V GPU: Sapphire HD5850 Extreme 1GB HDD: 2x Samsung F3 500GB RAID 0 + WD 1TB Black + 2x WD 1TB Green + WD 800GB Green + WD 1,5TB Green Case: Fractal Design Define R2 + 3x 120mm + 2x 140mm PSU: CoolerMaster RealPower M520 LCD: 24" Samsung SM 2494HM Perif.: Logitech Wave Keyboard + Logitech MX Revolution + Logitech G700 Audio: EchoAudio AudioFire2 + Beyerdynamic DT990 Pro MIDI: M-Audio Midisport 2x2 Synth: Access Virus KB + Ensoniq ESQ-1 + G-Force VSTi
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

LCD je v háji, reklamace.
ignorelist: kremrole a dezoláti
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“