Rajče píše:kotas píše:
Další zprasená hra, kde nemá CPU žádnej vliv a autorům je to očividně jedno (jsou to chuji), jestli máte dvou nebo čtyřjádrový CPU..zlaté hry od KONAMI, příkladem třeba Resident Evil 5 a využití CPU v praxi......
[rejp]
kotasi, když to po Tobě čtu, tak mi to nedá se nezeptat: máš origo? Ale upřímně, pls...klidně mi napiš SZ...pokud ano (což si nemyslím), tak se smotávám do klubíčka a jsem sticha...pokud ne - proč si k-rva myslíš, že by autoři měli brát ohled na někoho, kdo jim ukradl jejich výrobek a nedejbože se kvůli němu nějak snažit?
zloděj (nadsázka - věřim, že se neurazíš), co nadává na své oběti, protože to, co jim ukradl má podle něj vady?
[/rejp]
Ale pokud máš origo - tak mě tu setři - bude mi to patřit ...
To je až noc přehanný co tvrdíš, někdo si tu hru chce jen vyzkoušet v reálu jak to běhá, jestli je to fakt dobrá hra a ne kupovat něco na slepo...ne všechny hry maj demoverze které by o plné hře nějak vypovídaly, pokud vůbec nšjaé demo mají....
Přiznám se, že sem si takhle kupoval Crysis, nejdřív sem měl všechny díly jako kopii, zjistzil sem že to za to fakt stojí a dneska mám dokonce crysis originál 2x, z toho jeden je maximum edition....
kotas: tak podle mě to tak není, taky přehnané tvrzení, pokud by někdo testoval vliv CPU s grafikou ATI, pak by se vidělo...
MrQuick@PhysX: To fakt psali? Já se divim, nebylo náhodou na PCT testu řečeno, že pokročilá fyzika jede vždy? A že v tom je metro výjmkou, že díky optimalizaci PhysX softwaru na multi-core CPU je možné nechat na CPU běžet tu vylepšenou fyziku? Já myslim že to tak je, protože ta základní fyzika je pravda, že běží pořád, ale ta pokročilá běží taky, u ATi je to na CPU u nvidie to jede automaticky na GPU...nebo ne?mě opravte....