Nefunkční regulace otáček přes SpeedFan...
- Havris
- Nováček

-
Nefunkční regulace otáček přes SpeedFan...
Zdravím...Chtěl jsem si regulovat otáčky u chladiče CPU přes SPEEDFAN a ejhle...nic...mam základní desku http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=52339 a chladíč http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37821 procesor Intel C2D E8400...jestli byste mi mohli poradit nějaký jiný program??? eventuelně proč nejde SPEEDFAN díky za odpověd...
- wendycz
- Začátečník

-
Re: Nefunkční regulace otáček přes SpeedFan...
No Ten chladič socketu odpovídá... máš ještě nějakej jinej.. zkus ho tam místo tohodle píchnout jet vubec dodává napěti.. třeba ti tam něco odešlo.. a nebo už nemáš takovej výkon..
- Havris
- Nováček

-
Dřív jsem tam měl AC Freezer 7 Pro a pořád to nešlo regulovat...
- NEONET
- Středně pokročilý

wendycz píše:No Ten chladič socketu odpovídá... máš ještě nějakej jinej.. zkus ho tam místo tohodle píchnout jet vubec dodává napěti.. třeba ti tam něco odešlo.. a nebo už nemáš takovej výkon..
Co treba regulace v BIOSU ?
Nevim jestli chces otacky snizit nebo zvysis, jestli se ti pocitac zda moc hlucny nebo moc tichy...
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
- wendycz
- Začátečník

-
No to mě nenapadlo ja třeba regulaci v biosu nemam .. mam Fenix. bios
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vím že někdy se muselo ve SpeedFanu dát Settings->Voltages-> a tam změnit u větráků jedna položka, ale nevím přesně jaký, SpeedFan nepoužívám, bo dělal bordel, např mi to zobrazilo že mám připojené 3 větráky(ty taky byly) ale druhý byl přední, první byl CPU řízení BIOSem a třetí byl CPU řízen navíc, tj aby větráky jely normálně tak muselo být 100% 100% 0%, když jsem dal první na 0% tak větrák stál, když jsem ho dal na 100% tak se točil podle toho jak ho řídil BIOS, a když jsem dal tu třetí na 100% tak jel na maximum.
Pokud chceš tak sem hoď screen té záložky Voltages ti to zkusím navigovat
Pokud chceš tak sem hoď screen té záložky Voltages ti to zkusím navigovat
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
- NEONET
- Středně pokročilý

no to je hezke ze mas Fenix BIOS sle je to Phoenix.. jinak zalezi spis na desce, ale podle toho mas teda pekne starou desku, nebo jeden z prvnich BIOSU, po updatu bys na to mohl prijit, nebo to tam uz mas ale nevis kde to jewendycz píše:No to mě nenapadlo ja třeba regulaci v biosu nemam .. mam Fenix. bios
Napis co mas za desku
Havrid: cekam ze se vyjadris a upresnis o co ti presne jde
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
- wendycz
- Začátečník

-
měl jsem Albatron PX865PE Lite (Pro) P4 3,2GHZ socket 478 čip sady i848P
nojo ted mam Gigabyte AM3 UD3 a to je cajk deska..
nojo ted mam Gigabyte AM3 UD3 a to je cajk deska..
- srna
- Středně pokročilý

LOCK. Threadu o speedfanu je tu dost v sekci Chladice a chlazeni, staci hledat