g2play.net - z vlastni skusenosti.
dostal jsem na ne typ od cloveka co tam kupoval uz predmnou.
poridil jsem tam battlefielda b.c.2 za cca 510 zatimco jinde nejlevneji jsem ho vidal za cca 750. u nas v CR az dvojnasobek.
platba byla takova neohrabana rozhodne nedoporucuju pro lidi co se nemaji intuici pokud neovladaji anglictinu... ale pokud ma nekdo skusenosti tak za do 5min je vse poreseno a mate v mailu potvrzeni o strzene castce a instrukce ke stazeni. ja to pak sosnul primo pres EA download manager protoze jde o EA hru. a doted hraju. vse v pohode. klic ja naprosto legalni a funkcni.
celkove jim moznost prodavat jen klice hodne pomaha v tom jake jsou schopni nabidnout ceny... viz posledni settleri za cca 340kc !?!?
osobne si tak nejak predstavuji vyhody digitalni distribuce. okamzite prakticke a neplatim za veci ktere nechci.. jako obal predtisteny manual dopravu nedejboze počešťování atd atd...
na ucte se mi platba hlasi jako
MB*MONEYBOOKERS.COM, ., GBR
viz 2nd. konfirmacni email.
Dear *,
This notification email is just a friendly reminder (not a second charge) that on 29 Apr 10 you made a payment to 7 Entertainment Pte. Ltd. (
sales@g2play.net) via Moneybookers Gateway. This payment for CZK 511.14 made with your credit/debit card MASTERCARD, will appear on your statement shortly. This charge will appear on your card statement as a debit by: MB*Moneybookers.com This is just a reminder to help you recognise the charge.
We believe our customers will find this notice useful in confirming otherwise unknown credit/debit card charges.
Sincerely,
The Moneybookers Team
Moneybookers Ltd., London, Registered in England and Wales no 4260907.
Registered office: Welken House, 10-11 Charterhouse Square, London, EC1M 6EH, United Kingdom.
Authorised and regulated by the Financial Services Authority of the United Kingdom (FSA).
zatim nemam obavy ze by neco bylo spatne. dosavad jsem platil na X mistech pres internet a vzdy byl opatrny a tak jsem prozatim jeste nelitoval.
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W