godlike píše:4GHz i5 versus 4GHz Phenom.Cinebench rozdil 4000b.
Vysvětluji ti to v předchozím příspěvkuMichael24 píše:...Je pravda, že takt na takt bude výkon výš, napsal jsem to asi moc "jemně"....
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

godlike píše:4GHz i5 versus 4GHz Phenom.Cinebench rozdil 4000b.
Vysvětluji ti to v předchozím příspěvkuMichael24 píše:...Je pravda, že takt na takt bude výkon výš, napsal jsem to asi moc "jemně"....

godlike píše:i5 750 na 4Ghz da skoro kazdej sunt.A samozrejme pri 4GHz je vykon dost jinde,nez 4GHz Phenom.To je snad jasny kazdymu,uz z def. srovnani obou CPU.2,66GHz versus 3,4GHz.Cili porad je mezi nima 800Mhz.4GHz i5 = 4,8Ghz Phenom.Prvni das se vzduchem,to druhy uz nikoliv.To jen pro zajimavost,a priste nepis kraviny.Michael24 píše: vernys: Ano, pokud chceš opravdu vidět metu 4GHz, tak i5/i7 na ní dosáhne s dobrým chlazenímA takt na takt bude mít i i5 trochu vyšší výkon (vše záleží na použité aplikaci)
No ty ses taky jelito.Za dva roky bude kazdy CPU srot.Za dva roky bude dnesni 6jadro stat par tisic.To je logika.vernys píše:Navíc kdybych dal prachy do i7 nebo i5 tak za rok možná dva to budou zastaralý procesory a mně nezbyde nic jinýho než si koupit šestijádro od intelu za nějakých 20.000!!!