Magazín - nazor na vyvoj

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Magazín spěje do kytek

Příspěvek od zombux »

Blue Storm píše:jaké rádoby recenze? najdi mi aspoň v ČR/SK lepšího recenzenta

rozhodně je škoda, že Zdeněk končí...jeho recenze mi taky budou chybět
nemyslím si že "končí" - vsadím se že po dovolený bude psát zas :)
ignorelist: kremrole a dezoláti
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

taky si to myslím :-D ale tak uznejte, ze opravdu někdy míval dOBRe recenze :) ale ve vetsine ostatnim souhlasim s kotasem...nekdy je hodny, nekdy zly :lol:
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

godlike píše:Tak uz odtahnul do pekel. :)) At ziji normalni recenzenti jako Kamikazde a spol.Magu to jenom prospeje..
http://obrovsky.blogspot.com/2010/03/za ... zijte.html
tak spíše odtáhnul na cestu kolem světa, resp. Nového světa. Holt, ve Vodafone nebo kde to dělá, se platí dobře :).

Ale jinak souhlas...

Docela mě zaujalo, jak najednou jsou "Fermi" apod. ptákoviny pro děcka, blbiny...
show must go on..
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

shadow píše:Docela mě zaujalo, jak najednou jsou "Fermi" apod. ptákoviny pro děcka, blbiny...
Raz na to prides aj ty, ze su... pic*** pre deti, vsetok ten HW, OC, benchy a pod. nedolezite druhorade somariny.
(podobnu vetu by som asi pred dvoma rokmi nenapisal, a sam seba by som za nu zdrbal)

Co myslis, na co bude spominat clovek o niekolko rokov ci do konca zivota, na to, ako precestoval pol sveta, co tam videl, co tam zazil a koho tam stretol, alebo ake mal vysoke skore v nejakom zabudnutom benchmarku s jeho Radeonom/nVidiou, ktore uz vtedy nebudu mat ziadnu hodnotu a nezakopne o ne ani bezdomovec v kontaineri.

//edit Wilik - upraveno
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

Wuuduu má naprostou pravdu...každý na to jednou příjde, že to je vše k ničemu

2Kotas: trochu si pleteš novinky a recenze...recenze vždy psal nezaujatě
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

Nejsou to hovadiny, pokud se ty karty nepoužívají na hraní počítačových her. Pokud se to využívá např. na výzkum nemocí, vesmíru apod., tak to má velký význam. To ale 99,9% lidí nezajímá, zvlášť ne tady na PCTuningu.

Souhlasím s tím, že Wuuduu na to má velice dobrej a dospělej pohled.
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Profesionální sféra může být vděčná hrám, jelikož ty táhnou vývoj (a především financování výzkumu) ze kterého čerpají profi produkty (resp. stejné karty, akorát s jiným názvem).
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

Mastodont píše:Profesionální sféra může být vděčná hrám, jelikož ty táhnou vývoj (a především financování výzkumu) ze kterého čerpají profi produkty (resp. stejné karty, akorát s jiným názvem).
určitě, i když se to na první pohled nemusí zdát, tak všechno má svůj význam :-)
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Wuuduu píše:
shadow píše:Docela mě zaujalo, jak najednou jsou "Fermi" apod. ptákoviny pro děcka, blbiny...
Raz na to prides aj ty, ze su... pic*** pre deti, vsetok ten HW, OC, benchy a pod. nedolezite druhorade somariny.
(podobnu vetu by som asi pred dvoma rokmi nenapisal, a sam seba by som za nu zdrbal)

Co myslis, na co bude spominat clovek o niekolko rokov ci do konca zivota, na to, ako precestoval pol sveta, co tam videl, co tam zazil a koho tam stretol, alebo ake mal vysoke skore v nejakom zabudnutom benchmarku s jeho Radeonom/nVidiou, ktore uz vtedy nebudu mat ziadnu hodnotu a nezakopne o ne ani bezdomovec v kontaineri.
tak to mi je jasný, já ale narážel na to, jak Obr se dlouhodobě profiloval jako veliký nadšenec, ozvláště do top hardware, a recenzent, který to měl jen jako své hobby atd. a najednou, když jde od válu, jsou to u něj nesmysly atd. No, každej jsme nějakej..
show must go on..
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Zajimavy je,ze zrovna po krachu velke bubliny jmenem Fermi OBR naaahodou odchazi. :) A jeste jak je nad veci,to je ale frajer,kloubouk dolu.
Me na tom udivuje,jak OBRovi spousty lidi veri tu cestu napric svetem.Kdyz odleti na Mesic,taky mu to budete zrat? :)
Mac...
gejmer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gejmer »

Nemohu posoudit česká fora,u nás má třeba ban defakto za nic,pouze pár šaškům vysvětloval něco přes SZ.
No a pak se přihlásil pod jinou registrací.

Jinak jsem častým hostem na Extreme Systems Foru a OBR tam nemá jediný problém:)
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Weslo »

godlike:všimni si že v tu chvíli kdy napíšeš něco co se jinému členovi nelíbí tak je z tebe děcko .. :roll:
KAL001 bych do toho netahal.Ten je aspoň chytrej :)
gejmer:svého času měl OBR na XS fóru ban :lol:
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

Magazín do kytek určitě nespěje. Vždyť se podívejte, jenom v tomto vláknu, jak je to živé téma a jak je populární :)
Každému kritikovi bych doporučil napsat recenzi, článek, a jít s "kůží na trh". Mnozí by jste poznali, že to není vůbec žádná sranda a že stále platí: Nejde se zavděčit všem.
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

Weslo píše:gejmer:svého času měl OBR na XS fóru ban :lol:
ano, měl a je to už nějaká doba, avšak v současné době tam s ním nejsou žádné problémy
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Nimbus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nimbus »

Jsem rád,že jste se všichni shodli na tom,že všechen ten humbuk kolem hardware je vlastně nic,bez kterého se každý obejde.

Řešit ovšem to,jestli Obr je blb nebo není,mi příjde jako totální úlet.Pasuje vás totiž do stejné pozice,jako je Obr ve vašich očích!
PC: Nejnadupanější stroj ze všech nadupaných strojů!
NTB: -//-
Mobil: -//-
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Na hovadiny to vás všechny užije... řešíte to tak jak staří štangmastři nad studenou dvanáctkou. Třeba z toho jednou vyrostete... možná. Když už tu vidím tolik kritiky jak to tu jde do kytek, nechcete si někdo něco otestovat? Časem přijdete na to, že to není žádná sranda.
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Weslo »

Jo celkem jo ... proč ne.
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
Fofrer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fofrer »

Ja nechapu kam nekteri miri, recenze jakozto namereno nikdo nezpochybnuje i kdyz me prisla cela vec okolo mereni dost divna - viz jak si nedokazal obhajit metodiku vs. cas straveny testovanim. Aneb otevreny dopis od MJ, dale chovani pod clankem a vubec jinde - napadni jinych uzivatelu treba alias matej podola a svinarna na federmanna (at uz ma jakykoliv nazor to co se stalo je svinarna). Chovani pod clanky na blogu atp priserny. Nikdo mi nevymluvi ze takhle teda NE.

Ale ze cely magazin speje do kytek to zas ne 8)

//edit Wilik - promaz OT
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Může mi někdo vysvětlit, jak souvisí chování Zdenka Obermaira v jeho vlastním čase s celkovou kvalitou magazínu?

Lidé jsou různí, buďte prosím tolerantní. Nehledě na to, z celkového počtu recenzí grafických karet jich v poslední době napsal nejvíc Tomáš Šulc.
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Fofrer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fofrer »

-HoNY- píše:Může mi někdo vysvětlit, jak souvisí chování Zdenka Obermaira v jeho vlastním čase s celkovou kvalitou magazínu?

Lidé jsou různí, buďte prosím tolerantní.
Ale jeho chovani pod clanky a obzvlaste v novinkach s kvalitou magazinu souvisi dost, nemyslis? Krom toho ze na svuj blog odkazuje casto. Obzvlast kdyz mu nekdo neco vytkne, zpochybni nebo pripadne poopravi a setka se vetsinou s hulvatstvim nebo rovnou smazanim?
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“