Poraďte mi opravdu tichou klávesnici

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
georgis
Nováček
Nováček

Poraďte mi opravdu tichou klávesnici

Příspěvek od georgis »

Hledám tichou klávesnici. Už jsem vyzkoušel několik(mimo jiné i tuto: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... R000000F89 ) a výsledky jsou žalostné. U všech kláves byl výrazný hluk. proto se obracím na vás, jestli máte nějakou zkušenost s tichou klávesnicí.

díky
^Paja^
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Poraďte mi opravdu tichou klávesnici

Příspěvek od ^Paja^ »

http://www.alza.cz/apple-wired-keyboard-cz-d92113.htm
jako nevim jestli todle bude fungovat i s jinymi OS ale kamarad ma iMaca a muzu potvrdit ze tisejsi klavesnice nez tadle snad uz ani byt nemuze klavesy sou takove jakoby z gumy a jeji zdvih a mackani je dokonale tiche...
Intel 5820K@4.6Ghz | Asus X99-A | MSI GTX 1080Ti Gaming X | 32GB DDR4 Corsair 2400Mhz | Creative Soublaster Z | SSD Samsung 850PRO 1TB |NZXT H440 + 875W Thermaltake toughpower XT | Logitech G400s@Icemat 2nd edition blue | 23" 120Hz Dell Alienware OptX + 23" IPS Dell P2314H| Windows 10 Pro 64-bit
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

Alza píše:Podporované OS:
MacOS X 10.4.10 a vyšší
takze nejspise bohuzel
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
Mystery
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mystery »

Dobrý den, osobně používám klávesnici Genius s větráčkama pod čudlíkama a musím podotknout, že je velmi tichá. Pokud ovšem zapnu nějakou náročnější hru, např. Street Fighter 4 a začnu vybouchávat comba, začnou se čudlíky přehřívat a tím pádem se větráky zapnou na plno. Nutno podotknout, že i při této činnosti je klávesnice tišší než kompresor.
Doufám, že jsem Vám alespoń trochu pomohl při výběru a přeji šťastnou ruku při nákupu. Veselé Vánoce a šťastný Nový rok 2010.

S pozdravem Mystery
David Kolibáč
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od David Kolibáč »

takze nejspise bohuzel
Houby s octem. Třeba pod GNU/Linuxem lidi tuhle klávesnici běžně používají. Akorát pod okny by to asi chtělo nějaký software pro přenastavení některých kláves.
Banda kreténů tu je. Všude.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“