Kdo má UPC tak si hodí mašli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Kdo má UPC tak si hodí mašli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Příspěvek od X-diablo »

:evil: $$$$$$?
Všichni uživatelé UPC, kteří donedávna mají neljevnější tarif od UPC dostanou pěkný jarní dáreček!!!!!jooo!!! UPC Chello totiž zvýší přenosovou rychlost z 256 na 768kb/s, ale je to na úkor datového limitu 5 GB za měsíc! GRRRRRRR!!!!! :evil: Sakra, dopr...., kur.. Ti co mají dražší limit až takovou podpásovku nedostanou limit bude 15 GB za měsíc!!!!
A koho to zajímá nebo je taky tak nasr..... jako já tak ať se podívá sem a to ho dorazí http://www.novinky.cz/02/82/62.html :evil:
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

No to je blbý, už se těším kdy nám to udělá karneval. Ale mě to moc netočí, používám to výhradně k práci a vejdu se do krásných 3GB. (limit máme 20 GB)
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
z1d
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od z1d »

Nevíte někdo od koho si můžu udělat internet připbližně tak za tech 1255Kč co dtojí Chello v Praze (10). Dík
E5200
Asus P5Q-VM
A-DATA 2x2GB 1066Mhz
Gigabyte HD4850
johny128
Začátečník
Začátečník

Re: Kdo má UPC tak si hodí mašli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Příspěvek od johny128 »

X-diablo píše::evil: $$$$$$?
Všichni uživatelé UPC, kteří donedávna mají neljevnější tarif od UPC dostanou pěkný jarní dáreček!!!!!jooo!!! UPC Chello totiž zvýší přenosovou rychlost z 256 na 768kb/s, ale je to na úkor datového limitu 5 GB za měsíc! GRRRRRRR!!!!! :evil: Sakra, dopr...., kur.. Ti co mají dražší limit až takovou podpásovku nedostanou limit bude 15 GB za měsíc!!!!
A koho to zajímá nebo je taky tak nasr..... jako já tak ať se podívá sem a to ho dorazí http://www.novinky.cz/02/82/62.html :evil:
hmmm,nech to skusi spravit aj slovenske chello,to reklamacne stredisko to neprezije :evil:
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“