PCI-E mám druhej + pátej a šestej port, takže to nevadí, i když propíct tu 88GT a pak jí hodit na reklamaci by taky bodlo

Právěže by mi šlo spešl o to physX ... kvůli tomu bych uvažoval, že si tu kartu nechám, případně pokud bych na ní moh píchnout třetí monitor, tak bych si jí nechal téměř určitě. Mít jí pouze pro výstup, je trochu žravá sranda, když ani třetí monitor zatím nemám (a tedy asi ani mít nebudu ...) Kdyžtak přestěhuju televizi z obýváku a zkusim. Ale 480 mi asi na 1680x1050 stačit bude a větší je hudbou daleké budoucnosti ... IMHO ani tu GTX480 nevyužiju, ale chci mít na takový 2-3 roky hotový highend PC, k čemuž bych řek, že mi chybí jen ta grafika a další 4 GB ram ... pak další prachy, co do toho budu strkat by mohly bejt už jen takový ty investice "nadlouho" jako case, voda a tak, nebo se bude šetřit na něco rozumnějšího. Nikde jsem právě neviděl, jestli když je grafika aktivovaná na PhysX, jestli na ní fungujou výstupy. Je všeobecně známé, že při SLi druhý výstupy nefungujou, ale takhle?