Crysis - o hře jako takové, ne technické záležitosti - OUT

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Crysis - o hře jako takové, ne technické záležitosti - OUT

Příspěvek od Paul »

Takhle to je nejlepší:

KLIK

: )

Jinak souhlas, IMO je to asi nejlepší mod ever.Miluju tuhle trilogii!

//Thellwin - upraven odkaz
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak jsem právě objevil jeden z nejpitomějších levelů, jaké jsem kdy v některé hře hrál. Ta úroveň Core je tak pitomá, že mi to úplně znechutilo hru a mám chuť s tím seknout :(
Goldnoob team proud member!
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Jestli myslíš ten v té mimozemské lodi, tak ten je opravdu příšerný a taky docela těžký, protože člověk ani pomalu neví, kde jít.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Jo asi jo, nevim kam jít, mám 16 nábojů do samopalu a nevím jestli jdou ty chobotničky umlátit i rukama. To už je umění zkazit mutantama dvě hry od jedněch tvůrců po sobě. Přitom až do příchodu těch chobotnic mě to docela bavilo. Teď už chápu, proč lze k téhle hře zaujímat tak extrémní postoje z obou stran.
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Thellwin píše:...To už je umění zkazit mutantama dvě hry od jedněch tvůrců po sobě. Přitom až do příchodu těch chobotnic mě to docela bavilo...
Tak tak, krása hry končí s prvnim emzákem před hlavní.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Sir_-_Death píše:
Thellwin píše:...To už je umění zkazit mutantama dvě hry od jedněch tvůrců po sobě. Přitom až do příchodu těch chobotnic mě to docela bavilo...
Tak tak, krása hry končí s prvnim emzákem před hlavní.
Neřekl bych. Podle mě jsou všechny levely skvělé, kromě zmíněného Core. Přesřelky s ufonama mě bavili.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

fiLL-kiLL píše:Neřekl bych. Podle mě jsou všechny levely skvělé, kromě zmíněného Core. Přesřelky s ufonama mě bavili.
Sto lidí, sto chutí, ale v tohmle případě sto lidí devadesátdevět chutí. Na mě to působí stejně, jak psal Thellwin :).
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Varimathras
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Varimathras »

Chobotničky se rukama umlátit nedají :sad: Pro mě byla nejhorší část v řízení letadla, ten krám jde strašně blbě ovládat.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak jsem zjistil, že chobotničky se rukama umlátot dají, stačí si jí chytit, když je blízko a pokud člověk použije "max sílu" tak stačí jedna rána, jinak jich musí být několik.

Teď dělám tu misi s tím vznášedlem a to je taky opruz ...
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Co se týče mise Core,tak tam se to chce napakovat,než se tam vůbec vleze.Jinak taky se řadím k těm,kterým se líbí první část hry,od příchodu ufonů už to upadá.Jinak z vlastní zkušenosti můžu říct,že Crysis se nejlíp vychutná na druhý zahrání,když už člověk ví,co ho čeká a na co si dát pozor.Já to napoprvé doslova protrpěl a to to bylo ještě bez patchů,takže tam byly mraky bugů.Nadával jsem u toho jak nikdy....Po nějakym čase vyšly patche,já to znova nahodil a napodruhý jsem si hru v rámci možností užil.Stejně je to ale furt plný bugů jejichž odtranění se už zřejmě nikdy nedočkáme,neboť turecký kluci se už napakovali a nyní se soustředěj na to,aby nám naservírovali podobně "kvalitní" titul v prostředí velkoměsta....Takovej engine a tak dojebanej příběh...Možná by neuškodilo přiblížit se trochu realitě a konečně opustit ty mimozemský nesmysly,který jsme museli postřílet už ve Far Cry,pak v Crysis a teď nás čeká totéž v Crysis 2.A já znová říkám - Far Cry 2 forever!!!
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Konečně dohráno. Vzhledem k tomu, že jsem hru hrál už dost dlouho po vydání a mezitím jsem měl možnost si přečíst spoustu pozitivních a negativních komentářů, tak jsem k ní přistupoval s menší rezervou, ale zároveň i očekáváním. Grafická stránka je bez debat, i dneska je to špička, hratelnost mi přišla hodně dobrá až po chvíli, kdy zmizeli korejci a začal boj s chobotničkama, do té doby to byl aspirant na hodnocení 9-9.5/10, po objevení emzáků to šlo trochu do kopru, konec jako obvykle za nic nestál, už si ani nepamatuji hru, kde by se mi konec nějak víc líbil. Crysis jsem zahrál, dohrál a už se k tomu asi nikdy nevrátím, ale zábava na cca týden kouskovaného hraní to byla velmi dobrá.

8.5/10
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Souhlasim se zabavnosti,dokud jsou souperi Korejci a boj se odehrava v paradni prirode.
Grafika vse naplno zprostredkovava v techto dnech ten pravy zazitek. Takove prestrelky bych si predstavoval v CoDBO napriklad - pronikani na zakladny,likvidace techniky,ziskavani dat.
Samozrejme s nastupem nadprirozena pro me hra konci - to platilo i u Far Cry,ale stejne vzpominam dodnes.
Prijemna a libiva zabava!
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

Hmmm..

Já dostal k Vánocům Crysis Maximum Edition, a musím říct že mě to fakt bavilo..nikdy mě ta hra nelákala, ale ted lituju že jsem si ji nezahrál dřív :)

Normalni Crysis jsem hrál na tu nejlehčí obtížnost a bavilo mě to celou hru..i s těma robotama, konec zase takovej otevřenej ale ok, Warhead tak samo..akorát jsem čekal že bude aspon jednou tak delší :f

Na mym stroji úplně v pohodě v 1680x1050 a max detaily, AA off

Mě se ta hra líbí, a na to že je z roku 2007 tak pořád strčí po grafické stránce většinu dnešních her do kapsy 8)
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Tak jsem hru nakonec dohrál až do konce a musim řict že konec jsem vytrpěl jak zvíře za vytrvalého umírání :-D Ale jsem rád, že jsem to hrál, ta grafika i nápady byly fakt super.
Warhead byla oproti první části oddychovka :)
uff, ještě teď jsem z toho urvanej :oops:
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Krásný.I po více jak třech letech je ten engine pořád víc než schopnej.Jak už jsem tu někde psal-někdo by ho měl vzít a vystavět na tom pořádnej Vietnam,kterej mi prostě chybí.Vietcong starej,Men of Valor nemastnej neslanej,novej přídavek do BF je mulťák,který nehraju...když vidím takový screeny a představím si,jak by vypadala hra z vietnamský války :roll: Vesnice,údolí,města,tunely a samozřejmě neprostupná jungle.....
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
niemand
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niemand »

Paul: zkusil jsem ty mapy a opravdu krása.

MyForest je ale dost náročná, mě to po načtení šlo na 10 FPS, když se rozednělo, tak už to bylo cca na 20, ale výš už se tomu nechtělo, jen v okrajových částech lesa, ale grafika parádní.

Hunter's Life taky pěkná mapa, ale taková prázdná, sice pěkný les, vodopády a na začátku možnost nabrat zbraně, ale ty po celé mapě využiju maximálně ke střílení ptáků :D

The Resort teprve hraju, ale moc si to užívám. Tohle je fakt snad lepší, než samotný Crysis. Dobrá hudba, i když ta mohla být v některých místech trochu tižší. Krásné prostředí, ze začátku trochu těžké, ale dá se to. A docela krásný zážitek při tom seskoku padákem při zapadajícím slunci a do toho krásná hudba.
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“