Měl jsem kámošovo PC.. a umě obraz byl v pohodě mám 17cku monitor na 1024*768 .. a když jsem mu dal pc do kupy.. tak na jeho monitoru se oběvila černá část ( sloupec ) ..
Zkusil jsem na monitoru position ale obraz se posoval a mizel v tom černém pruhu..
( A když tam měl XP tak mu to na tom pc jelo v poho.. ted tam má nove W7 u kterych to šlo krasně jen na mém LCD )
zkoušel jsme i všechny rozlišení co w7 podporuje i jeho doporučenou ale je to hruza...
Viz v příloze : ted je to nastavené na 1280*1024 pc označil jako doporučené 1680*1050 to se v pravo pruh zmenší o 50% ale v levo se mi taky zmenší část.
http://www.uloziste.net/thumb/7309/fotografie0124.jpg
help !
Moderátor: maXXmilian
- RiCK
- Začátečník

Re: help !
1.) Výstižný názov témy ...
2.) Načo nastavuješ na širokouhlom monitoru rozlíšenie pre štvorcové obrazovky ? Pre ten monitor je ideálne rozlíšenie tých 1680x1050.
3.) Čierny stlpec máš tam kôli rozlíšeniu, aj keby nie, tak sa v ovládačoch dá nastaviť obraz. S mojími Inteláckymi ovládačmi to je "Vyplniť panel" --> "Plná obrazovka (bez okrajov)" / "Umístit obraz na stred" / "Zachovať pomer strán".
Určite by som problém hľadal v rozlíšení alebo v ovládačoch.
2.) Načo nastavuješ na širokouhlom monitoru rozlíšenie pre štvorcové obrazovky ? Pre ten monitor je ideálne rozlíšenie tých 1680x1050.
3.) Čierny stlpec máš tam kôli rozlíšeniu, aj keby nie, tak sa v ovládačoch dá nastaviť obraz. S mojími Inteláckymi ovládačmi to je "Vyplniť panel" --> "Plná obrazovka (bez okrajov)" / "Umístit obraz na stred" / "Zachovať pomer strán".
Určite by som problém hľadal v rozlíšení alebo v ovládačoch.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.