Win 7 - někdo krade informace?
Moderátor: Loki5567
- Bengo
- Nováček

-
Win 7 - někdo krade informace?
Zdravim vsechny. Mam problem, ze vsechny dokumenty ve wordu, co mam na disku, zmenily ve vlastnostech nazev autora na naky: rastafire
Kdyz dokument zmenim (ani nemusim) a ulozim ho - klik na nej pravym tl. - vlastnosti - podrobnosti - autori , tak tam najednou neni vyplneno nic.
Mam se jako bat, ze nekdo s nickem RASTAFIRE mi leze po pocitaci a stahuje informace?
Mam orig. Win. 7, orig. Office Word 2007, vsechny aktualizace, NoD a integrovanej win. firewal.
Prosim o kazdej napad...
Kdyz dokument zmenim (ani nemusim) a ulozim ho - klik na nej pravym tl. - vlastnosti - podrobnosti - autori , tak tam najednou neni vyplneno nic.
Mam se jako bat, ze nekdo s nickem RASTAFIRE mi leze po pocitaci a stahuje informace?
Mam orig. Win. 7, orig. Office Word 2007, vsechny aktualizace, NoD a integrovanej win. firewal.
Prosim o kazdej napad...
- Trek
- Začátečník

Re: Win 7 - někdo krade informace?
Pokud to není nějakej virus, tak spíš si někdo hrál s nastavením wordu (děti?).
Čudl office -> Možnosti aplikace word
a prolez ty možnosti.
Čudl office -> Možnosti aplikace word
a prolez ty možnosti.
- Bengo
- Nováček

-
Na PC mam pristup jenom ja, takze si s tim nikdo nehral. Kdyz word dokument ulozim, AUTOR se prepise na moje vlastni jmeno. Druhej den prijdu a autor zase RASTAFIRE. Pomoc, prikladam foto vystrizek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Bengo dne sob 10. dub 2010, 20:05, celkem upraveno 1 x.
- Lojza
- Začátečník

Asi nějakej vir, nebo trojskej kůň.
- Shit
- Odborník PCT

Když vidím na tom screanu "Cracky a serialy", tak si myslím, že jsme u jádra problému. 
- zombux
- Odborník PCT

... a dobře ti takShit píše:Když vidím na tom screanu "Cracky a serialy", tak si myslím, že jsme u jádra problému.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Bengo
- Nováček

-
Tak jsem projej disky NODem a nic. Takze nvm, o jakym jadru problemu mluvite. Kazdopadne tady na FORU vetsinou ty nejlepe hodnoceni uzivatele umej poradit uplne nejmin. Takze sem ani nic nepis, kdyz neumis poradit a jen trapne prudis.
- Bajdik
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že tímhle přístupem se žádný normální odpovědi nedočkáš. A pokud si nepochopil co tím ti dva chtěli říct, tvoje smůla. Jádro problému je v tom, že používáš nelegální software, který crackuješ a podobně "upravuješ". Opravdu si myslíš, že lidi co tohle hackujou to dělají zadarmo? A že si tam nepřidají "něco", nějaký zadní vrátka, aby z toho něco měli? Promiň, ale to je dost naivní
A ani NOD tě nezachrání..
- jan.svoboda
- Středně pokročilý

-
Souhlasím se Shitem. Jistě by s tím šlo něco dělat, ale warez tu skutečně podporovat nebudeme. Když koukám na soubory Cracky a serialy a Download games, je mi taktéž jako kolegům hned jasné, v čem bude to jádro problému... Jak píše Bajdik, ve warezáckejch programech/hrách se často nachází přídavky od autorů cracků apod., které způsobují např. toto. Tady to vidím nejspíše na nějakej trojan, jak tu už ostatní psali. Samotný NOD ti určitě nepomůže a tohle by chtělo čistit odbornýma nástrojema, ale kvůli nelegálnímu softwaru to s tebou čistit odmítám.
Pro tebe nejjednodušší řešení -> ignoruj to, že se ti mění jméno autora u dokumentů / pohraj si s nastavením výchozího autora v MS Word / nejlépe se probuď a přeinstaluj systém a všechny programy/hry na legální. Pak ti já i kdokoliv jiný rádi pomůžeme s případným problémem. Jinak si taky můžeš zjistit, co je ten Rastafire zač, Google stále existuje. A podle toho pak pokračovat.
Btw:
Pro tebe nejjednodušší řešení -> ignoruj to, že se ti mění jméno autora u dokumentů / pohraj si s nastavením výchozího autora v MS Word / nejlépe se probuď a přeinstaluj systém a všechny programy/hry na legální. Pak ti já i kdokoliv jiný rádi pomůžeme s případným problémem. Jinak si taky můžeš zjistit, co je ten Rastafire zač, Google stále existuje. A podle toho pak pokračovat.
Btw:
Sice tu nehrajeme jen na to, že ten s nejvyšším hodnocením je nejlepší, ale o Zombuxovi nebo Shitovi skutečně pochybovat nemusíš... Pokud seš lepší než oni, pak klobouk dolů, protože i já se od nich mám stále co učit, a to žiju už 16 let jenom v IT.Kazdopadne tady na FORU vetsinou ty nejlepe hodnoceni uzivatele umej poradit uplne nejmin. Takze sem ani nic nepis, kdyz neumis poradit a jen trapne prudis.
Zde na foru již nejsem aktivní, vyskytuji se na Google+ (http://gplus.to/JanSvoboda), kde aktivně píšu nejen o IT.
- Bengo
- Nováček

-
Dik Honzo a Bajdik. Asi jediny vy jste normalne odpovedeli a vysvetlili jadro problemu 
Kazdopadne jak uz sem na zacatku psal, tak Win a Office mam origo, takze zas tak spatne na tom nejsem. Davat za hru 1500 nejsem magor. Koupuju si jenom hry, ktery nejsou predrazeny, ale kvalitni (Flatout, Machinarium atd.) Myslim, ze kdyby jsme se podivali na harddisky tady tem co tady nejvic kecaj a prudej a neporadej, tak bysme se divili co maj vsechno nelegal, ale kecu maj plnou hubu. Nebudeme podporovat nelegal? Podivej se prosimte do sveho suplicku pod monitorem a dej si facku.
BTW: Samozrejme jsem rastafire zkousel ihned vygooglit, toe snad jasny, ale kdybys to zkusil i ty (google stale existuje), tak zjistis ze je to k nicemu.
Kazdopadne jak uz sem na zacatku psal, tak Win a Office mam origo, takze zas tak spatne na tom nejsem. Davat za hru 1500 nejsem magor. Koupuju si jenom hry, ktery nejsou predrazeny, ale kvalitni (Flatout, Machinarium atd.) Myslim, ze kdyby jsme se podivali na harddisky tady tem co tady nejvic kecaj a prudej a neporadej, tak bysme se divili co maj vsechno nelegal, ale kecu maj plnou hubu. Nebudeme podporovat nelegal? Podivej se prosimte do sveho suplicku pod monitorem a dej si facku.
BTW: Samozrejme jsem rastafire zkousel ihned vygooglit, toe snad jasny, ale kdybys to zkusil i ty (google stale existuje), tak zjistis ze je to k nicemu.
- jan.svoboda
- Středně pokročilý

-
Nemáš za co, jen jsem chtěl vyjádřit svůj názor. OK, aby se neřeklo, taky jsem poGooglil, ale máš pravdu, je to zde k ničemu. Jinak s tím, dávat třeba 1500Kč za hru, víceméně souhlasím, ty ceny jsou strašné... No (ne)legalitu se mi tu nechce rozebírat, to je diskuze na dlouhou dobu
Nevím co máš legální, a co ne (mimo jak jsi psal Win a Office), ale ono když se podíváš prvním pohledem na ten screen, podle těch názvů si už každý udělá obrázek, nezávisle na tom, jak to přesně je... A warez tu nemůžeme podporovat vůbec, i kdybychom chtěli (ale necheme
) -> pravidla fóra. Jinak u řešení bych zůstal, takže jak jsem psal, určitě bych se podíval na výchozího autora, který je nastaven v MS Office. Jinak pokud nic jiného ten PC nedělá, zřejmě bych to neřešil... Ale stále je tu pravda to, že i pokud máš 99% programů legálních, a jeden jediný ne, může to být zmíněné jádro problému, že zrovna v tom jednom nelegálním programu byl přibalen nějaký "dáreček" zdarma, takže to stejně tipuji na trojana nebo něco podobnýho za havěť.
Zde na foru již nejsem aktivní, vyskytuji se na Google+ (http://gplus.to/JanSvoboda), kde aktivně píšu nejen o IT.
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
OT: kolik, ze ti je let? Je videt ze o komunite toho moc nevis, otazka je jestli vubec neco vis. Mimochodem jestli mi chces tvrdit, ze nemas doma nelegalni sw tak se budu hodne smat. Jenom pro tvoji informaci, cracker rozhodne nedela "udelatka" pro profit, ale pro uznani komunity a proto aby si dokazal, ze umi obejit nejakou ochranu. Cim slozitejsi tim vetsi respect.Bajdik píše:Myslím, že tímhle přístupem se žádný normální odpovědi nedočkáš. A pokud si nepochopil co tím ti dva chtěli říct, tvoje smůla. Jádro problému je v tom, že používáš nelegální software, který crackuješ a podobně "upravuješ". Opravdu si myslíš, že lidi co tohle hackujou to dělají zadarmo? A že si tam nepřidají "něco", nějaký zadní vrátka, aby z toho něco měli? Promiň, ale to je dost naivníA ani NOD tě nezachrání..
K puvodnimu dotazu tazatele. Projed to MBAM, Combofixem rootkit cleanerem, CCleanerem viz. viry.cz
- jan.svoboda
- Středně pokročilý

-
Geeker: Koukám, že ty si s nelegalitou nelámeš hlavu, co?
Pravidla fóra Ti asi moc neřikají...
- Bengo
- Nováček

-
Najdi jeden rozdil v tomto topicku
Kazdopadne dekuju za vsechny rady, zkusim ty čistice viru