Tohle je ve skutecnosti velice ale velice jednoduche nadraziHolda píše:Tak jsem si OTTD taky nahrál a když vidím vaše výtvory, tak se hodně stydím![]()
OpenTTD
Moderátor: Baneshee
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: OpenTTD
0118 999 881 999 119 7253
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ja to nehram, iba som sem mrkol, ale zda sa mi to alebo nemaju cestujuci sa kadial dostat von? Vsade okolo su kolaje (cez kolaje sa chodit nema
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ano, je videt ze to nehrajesMichiGen píše:Ja to nehram, iba som sem mrkol, ale zda sa mi to alebo nemaju cestujuci sa kadial dostat von? Vsade okolo su kolaje (cez kolaje sa chodit nema) Asi by to tam potom chcelo pridat podchody.
0118 999 881 999 119 7253
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Když už tady jsou nějaké ty screeny tak musím taky nějaký ten screen upnout. Ať se Vám to líbí nebo ne, já mám raději reálnější věci, nemám rád mimoúrovňové křižování, zbytečně stoupaní brzdí vlaky. Minimalizuji křížení, a když už nějaký vlak jede přes kolej, tak davam pozor aby křižoval pouze jeden směr a ostatní vlaky mohly jet. Výjimečně to tak neudělam, napřiklad to z Brna do Nunpoolu (viz ešus na screenu). Na screenu se mi akorát všechny vlaky střetly pěkně na křížení
PS: screen má 4MB, může se dýl načítat

PS: screen má 4MB, může se dýl načítat

AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Hodně pekný, líbí se mi to 
- Syntex
- Začátečník

-
V tom aby se prase vyznalo
Jinak dneska jsme pochopil semafory

Jinak dneska jsme pochopil semafory
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
DíkyStill.Lord píše:...
De o to, že když stavíš velkou křižovatku, je dobrý vlaky odklonit kolem a postupně přidávat křížení směrů a semafory a postupně se ti z toho vyklube to co je na tom screenu. Někdy mi chvilku trva než se zorientuju, ale podle semaforu je to v pohoděSyntex píše:V tom aby se prase vyznalo![]()
Btw - kdo mi najde malou chybku kde chybí semafor (dle mý logiky) má u mne malé bezvýznamné plus
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Syntex
- Začátečník

-
zdravim,
mam tu jeden dotaz, po několika měsících mi spadne hodnocení třeba na 30% což je Velmi slabé a nevyužije se celá produktivita, která je furt stejná.
Nějaké nápady?
mam tu jeden dotaz, po několika měsících mi spadne hodnocení třeba na 30% což je Velmi slabé a nevyužije se celá produktivita, která je furt stejná.
Nějaké nápady?
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
okolo mest nekolikrat vysazej stromy, zaplat si kampane...
- Syntex
- Začátečník

-
Díky, ale myslel jsem to jinak. Teda špatně jsem to napsal, myslím u dolu na uhlí např. když začnu odebírat uhlí, tak mam třeba 60-70% a po několika měsících to spadne na 30% s hodnocením "Velmi slabé", produktivita se nezměnila, akorát dostávám málo uhlí na stanici 
Chápeš?
Jinak tu mam další problém, s nástupem 0.7.0 mi nemůžou vlaky vykládat zboží, jde tam jenom "Vyložit a hned naložit" ale prostě jenom "Vyložit" tam neni.
Používáte ty skiny normální windows nebo to OPEN GFX?
Chápeš?
Jinak tu mam další problém, s nástupem 0.7.0 mi nemůžou vlaky vykládat zboží, jde tam jenom "Vyložit a hned naložit" ale prostě jenom "Vyložit" tam neni.
Používáte ty skiny normální windows nebo to OPEN GFX?
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
ty procenta si udrzis tim, ze budes mit vic vlaku ktery ti budou v nadrazi stat a nakladat. osobne to resim treba 4ma kratsima vlakama misto jednoho dlouhyho... necekaj v nadrazi tak dlouho a tim i vic vydelaj pac sou rychlejsi v cilovy stanici
- Syntex
- Začátečník

-
No já tam mam 2, který se střídají na 2 kolejích, chápeš, jednosměrná trať s 2 kolejema 
Nakládání trvá vždycky tak pár sekund, max. 5-7sec, vagonu je tak 7-8.
To je prostě vždycky, když udělám jakoukoliv stanici s odběrem, tak mi to "hodnocení" spadne na 30-40%.
Nakládání trvá vždycky tak pár sekund, max. 5-7sec, vagonu je tak 7-8.
To je prostě vždycky, když udělám jakoukoliv stanici s odběrem, tak mi to "hodnocení" spadne na 30-40%.
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
teoreticky by slo udelat treba u dolu nadrazi s 2 peronama, kousek od dolu (tak daleko aby se v nem automaticky nenachazela ruda z dolu) udelat dalsi nadrazi s 4 peronama a z toho mezinadrazi uz mit velky dlouhy vlaky dal...
- Vivec
- Středně pokročilý

hoj mám takovej menší problém, na NTB mám nějakou verzi OTTD (nevím jakou, nemám teď NTB u sebe) ve který jsou o dost jiný menu než v poslední verzi OTTD z netu, ve který mi velice chybí např. možnost nakládání po procentech, nebo příkaz jak dlouho se má vlak maximálně zdržet ve stanici, v nákupu nových vozů je čudlík kterej separuje lokomotivy a vagóny a další...
nevíte jestli je to je otázka nastavení (nikde jsem to nenašel) nebo je to nějaká odlišná verze?
\\to je divný, moje menu s příkazama je v příloze- a vypadá jinak než na wiki OTTD, kua co mi chybí?
já chci aby to vypadalo takhle:

\\edit2, tak to je "vlastnost" 7 verze, každopádně ani ten "správnej" tvar nesouhlasí s tim co mám na NTB, tam je ještě vedle čudlu naložit čudlík s naložit % od 10ti do 90ti%, protože bez něj nevim jak řešit vlak, kterej na dvou nádražích sebere náklad a pak ho v jednom nádraží vyloží, protože mi vlak už v prvním nádraží nakládá do plna a při tom čeká
nevíte jestli je to je otázka nastavení (nikde jsem to nenašel) nebo je to nějaká odlišná verze?
\\to je divný, moje menu s příkazama je v příloze- a vypadá jinak než na wiki OTTD, kua co mi chybí?
já chci aby to vypadalo takhle:

\\edit2, tak to je "vlastnost" 7 verze, každopádně ani ten "správnej" tvar nesouhlasí s tim co mám na NTB, tam je ještě vedle čudlu naložit čudlík s naložit % od 10ti do 90ti%, protože bez něj nevim jak řešit vlak, kterej na dvou nádražích sebere náklad a pak ho v jednom nádraží vyloží, protože mi vlak už v prvním nádraží nakládá do plna a při tom čeká
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- pengeren
- Nováček

-
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Že by konečně v 1?
Asi to zase rozpařim, minule sem vykoumal tohle: http://forum.tycoonez.com/viewtopic.php?p=52186#p52186 
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Super, nová verze.. asi si dám chvlí od Anno 1404 pokoj a rozjedu TTD 
- pengeren
- Nováček

-
- Still.Lord
- Začátečník

-