OpenTTD

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: OpenTTD

Příspěvek od Coololooser »

Holda píše:Tak jsem si OTTD taky nahrál a když vidím vaše výtvory, tak se hodně stydím :lol:
Tohle je ve skutecnosti velice ale velice jednoduche nadrazi :)
0118 999 881 999 119 7253
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Coololooser píše:http://img6.imgup.eu/nadro3.png

Zatim temer neuvedeno do provozu.
Ja to nehram, iba som sem mrkol, ale zda sa mi to alebo nemaju cestujuci sa kadial dostat von? Vsade okolo su kolaje (cez kolaje sa chodit nema :P ) Asi by to tam potom chcelo pridat podchody.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

MichiGen píše:Ja to nehram, iba som sem mrkol, ale zda sa mi to alebo nemaju cestujuci sa kadial dostat von? Vsade okolo su kolaje (cez kolaje sa chodit nema :P ) Asi by to tam potom chcelo pridat podchody.
Ano, je videt ze to nehrajes :roll:
0118 999 881 999 119 7253
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Když už tady jsou nějaké ty screeny tak musím taky nějaký ten screen upnout. Ať se Vám to líbí nebo ne, já mám raději reálnější věci, nemám rád mimoúrovňové křižování, zbytečně stoupaní brzdí vlaky. Minimalizuji křížení, a když už nějaký vlak jede přes kolej, tak davam pozor aby křižoval pouze jeden směr a ostatní vlaky mohly jet. Výjimečně to tak neudělam, napřiklad to z Brna do Nunpoolu (viz ešus na screenu). Na screenu se mi akorát všechny vlaky střetly pěkně na křížení :P

PS: screen má 4MB, může se dýl načítat :)

Obrázek
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Hodně pekný, líbí se mi to :)
Syntex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Syntex »

V tom aby se prase vyznalo :lol:

Jinak dneska jsme pochopil semafory :lol: :lol:
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Still.Lord píše:...
Díky :)
Syntex píše:V tom aby se prase vyznalo :lol:
De o to, že když stavíš velkou křižovatku, je dobrý vlaky odklonit kolem a postupně přidávat křížení směrů a semafory a postupně se ti z toho vyklube to co je na tom screenu. Někdy mi chvilku trva než se zorientuju, ale podle semaforu je to v pohodě :wink:

Btw - kdo mi najde malou chybku kde chybí semafor (dle mý logiky) má u mne malé bezvýznamné plus :)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Syntex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Syntex »

zdravim,
mam tu jeden dotaz, po několika měsících mi spadne hodnocení třeba na 30% což je Velmi slabé a nevyužije se celá produktivita, která je furt stejná.

Nějaké nápady? :)
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

okolo mest nekolikrat vysazej stromy, zaplat si kampane...
Syntex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Syntex »

Díky, ale myslel jsem to jinak. Teda špatně jsem to napsal, myslím u dolu na uhlí např. když začnu odebírat uhlí, tak mam třeba 60-70% a po několika měsících to spadne na 30% s hodnocením "Velmi slabé", produktivita se nezměnila, akorát dostávám málo uhlí na stanici :D

Chápeš? :)

Jinak tu mam další problém, s nástupem 0.7.0 mi nemůžou vlaky vykládat zboží, jde tam jenom "Vyložit a hned naložit" ale prostě jenom "Vyložit" tam neni.

Používáte ty skiny normální windows nebo to OPEN GFX?
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

ty procenta si udrzis tim, ze budes mit vic vlaku ktery ti budou v nadrazi stat a nakladat. osobne to resim treba 4ma kratsima vlakama misto jednoho dlouhyho... necekaj v nadrazi tak dlouho a tim i vic vydelaj pac sou rychlejsi v cilovy stanici
Syntex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Syntex »

No já tam mam 2, který se střídají na 2 kolejích, chápeš, jednosměrná trať s 2 kolejema :)

Nakládání trvá vždycky tak pár sekund, max. 5-7sec, vagonu je tak 7-8.
To je prostě vždycky, když udělám jakoukoliv stanici s odběrem, tak mi to "hodnocení" spadne na 30-40%.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

teoreticky by slo udelat treba u dolu nadrazi s 2 peronama, kousek od dolu (tak daleko aby se v nem automaticky nenachazela ruda z dolu) udelat dalsi nadrazi s 4 peronama a z toho mezinadrazi uz mit velky dlouhy vlaky dal...
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

hoj mám takovej menší problém, na NTB mám nějakou verzi OTTD (nevím jakou, nemám teď NTB u sebe) ve který jsou o dost jiný menu než v poslední verzi OTTD z netu, ve který mi velice chybí např. možnost nakládání po procentech, nebo příkaz jak dlouho se má vlak maximálně zdržet ve stanici, v nákupu nových vozů je čudlík kterej separuje lokomotivy a vagóny a další...
nevíte jestli je to je otázka nastavení (nikde jsem to nenašel) nebo je to nějaká odlišná verze?

\\to je divný, moje menu s příkazama je v příloze- a vypadá jinak než na wiki OTTD, kua co mi chybí?
já chci aby to vypadalo takhle:
Obrázek

\\edit2, tak to je "vlastnost" 7 verze, každopádně ani ten "správnej" tvar nesouhlasí s tim co mám na NTB, tam je ještě vedle čudlu naložit čudlík s naložit % od 10ti do 90ti%, protože bez něj nevim jak řešit vlak, kterej na dvou nádražích sebere náklad a pak ho v jednom nádraží vyloží, protože mi vlak už v prvním nádraží nakládá do plna a při tom čeká
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
pengeren
Nováček
Nováček

Příspěvek od pengeren »

Je venku nová verze. :wink:

1.0.0-RC3

Kód: Vybrat vše

http://www.openttd.org/en/download-testing
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Že by konečně v 1? :) Asi to zase rozpařim, minule sem vykoumal tohle: http://forum.tycoonez.com/viewtopic.php?p=52186#p52186 :)
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Super, nová verze.. asi si dám chvlí od Anno 1404 pokoj a rozjedu TTD :D
pengeren
Nováček
Nováček

Příspěvek od pengeren »

Je venku nová verze. :wink:

1.0.0

Kód: Vybrat vše

http://www.openttd.org/en/download-stable
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Spíš už né testovacé ale stable verze, než "nová" verze :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“