Uvedeni karet je 26.3. Je mozne, aby se objevily ve VO cenicich vcetne cen podlehajicim nda jeste pred uvedenim?Fofrer píše: Je mi ale s podivem, ze na mem VO stale ani zminky o novych GK. A ma jich tu byt prinejmensim nekolik stovek? Tak to jdou jinymi "kanaly" nebo co.
GF GTX 480/70 - jakou, kde a za kolik ?
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
- hnizdo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
GF GTX 480/70 - jakou, kde a za kolik ?
- Fofrer
- Začátečník

Re: nVidia GF100 - spekulační thread
Netusim, jak to presne funguje, ale aby mohl mit normalni obchod kartu skladem, tak musi projit pres VO - jak muzou mit objednano jednotlive obchody karty, kdyz nevi za kolik. HD5870 tam byla bez specifikaci asi tyden dopredu. Jedine me fakt napada dodavka nekolika konkretnim obchodum na zaklade extra smlouvy. (nebo se zobrazuje jen konkretnim odberatelum)hnizdo píše: Uvedeni karet je 26.3. Je mozne, aby se objevily ve VO cenicich vcetne cen podlehajicim nda jeste pred uvedenim?
- godlike
- Středně pokročilý

-
Taky marne vyhlizim a nikde nic.Fofrer píše: Je mi ale s podivem, ze na mem VO stale ani zminky o novych GK. A ma jich tu byt prinejmensim nekolik stovek? Tak to jdou jinymi "kanaly" nebo co.
Pokud ma byt v CR 2000ks,tak se musi tento tyden fyzicky naskladnit,cas kvapi,za tyden v pondeli musi lezet na kramech.
2Fofer:
5870 byla uz min. 14d predem fyzicky v CR.
EDIT:
Beardie: Aha,az 6.4.Tak to je casu dost...
Mac...
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Takze chlapci 
Volal sem produktakovi do jendoho VO po PM reknu kam a komu
Doporucovane Koncove Ceny bez DPH pro koncaky sou:
GTX470 - 7000,- BEZ DPH (8 400,- s DPH)
GTX480 - 10 000,- Bez DPH (12 000,- s DPH)
Nakupni ceny v dolarech pro VO je u GTX480 500 dolaru tj 9500,- bez DPH tj minimalni marze a byl z toho pak nakupci dost rozladen. (tj marze nakych 6% pro samostatny VO)
Alza dostane pro start 20 kusů prednostne za ty koncove doporucene ale jenom prvni dodavka pak ceny pudou nahoru. (KUSU BUDE NAPROSTE MINIMUM) - maji to dohodnuto primo s Nvidii.
Tohle mi bylo sdeleno.
Skusim jeste zavolat dalsim produktakum s nekteryma se celkem znam, ale pocitam se stejnyma informacema a se stejnym zklamanim.
//Thellwin - upraveno
Volal sem produktakovi do jendoho VO po PM reknu kam a komu
Doporucovane Koncove Ceny bez DPH pro koncaky sou:
Nakupni ceny v dolarech pro VO je u GTX480 500 dolaru tj 9500,- bez DPH tj minimalni marze a byl z toho pak nakupci dost rozladen. (tj marze nakych 6% pro samostatny VO)
Alza dostane pro start 20 kusů prednostne za ty koncove doporucene ale jenom prvni dodavka pak ceny pudou nahoru. (KUSU BUDE NAPROSTE MINIMUM) - maji to dohodnuto primo s Nvidii.
Tohle mi bylo sdeleno.
Skusim jeste zavolat dalsim produktakum s nekteryma se celkem znam, ale pocitam se stejnyma informacema a se stejnym zklamanim.
//Thellwin - upraveno
Naposledy upravil(a) Stratos dne úte 23. bře 2010, 15:12, celkem upraveno 5 x.
- hnizdo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tohle jeste ujde..Stratos píše: Doporucovane Koncove Ceny bez DPH pro koncaky sou:
To se tyka jen gtx480 nebo vsech karet? To by bylo uz horsi.Alza dostane pro start 20 kusů prednostne za ty koncove doporucene ale jenom prvni dodavka pak ceny pudou nahoru. (KUSU BUDE NAPROSTE MINIMUM) - maji to dohodnuto primo s Nvidii.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
co sem pochopil tak tech drazsich nejspis, (jeste dyztak zjistim) je to takova marketingova akce dohodnuta s Nvidii. Ostatni MO dost utrou a bud nedostanou nic nebo v rozmezi par kousků. Tj kdo tu kartu chce tak asi koupit hned v prvni vlne pak ty ceny pujdou nechutne nahoru protoze ty marze sou pro VO i MO mizive (pro VO kolem 6% a to je jeste rozdil mezi nakupni cenou co ma samotny VO v dolarech a rozdilem ceny konecne pro MO) a nema to smysl prodavat. (na tom sme se s panem nakupcim shodli
.
Tj bud bude muset nvidia zlevnit nebo pridou omarze vyrobci karet. Jeden bude muset ustoupit to je jasne tyhle ceny sou dost nerealny kdyz je srovname s cena HD5850/HD5870.
//Thellwin - upraveno
Tj bud bude muset nvidia zlevnit nebo pridou omarze vyrobci karet. Jeden bude muset ustoupit to je jasne tyhle ceny sou dost nerealny kdyz je srovname s cena HD5850/HD5870.
//Thellwin - upraveno
Naposledy upravil(a) Stratos dne úte 23. bře 2010, 15:26, celkem upraveno 3 x.
- Thellwin
- Administrátor

Re: GF GTX 480/70 - jakou, kde a za kolik ?
Tady můžete řešit dostupnost a ceny, nicméně chtěl bych upozornit, že tohle NENÍ spekulační téma, takže jen potvrzené info. Stejně tak neslouží k uvádění cen ATi GK atd.
Goldnoob team proud member!
- Trek
- Začátečník

To jsem zvědavej, jestli se zejtra objeví, podle mne až tak spíš za měsíc.godlike píše: Aha,az 6.4.Tak to je casu dost...
- vendo007
- Začátečník

mno 8.4. vsade prazdno, nikde nic.....
"Real power can't be given. It must be taken."
- godlike
- Středně pokročilý

-
Maji bejt az 12.4 ne?Dostupnost bude stejne zoufala,neverim,ze ji nekde uvidime skladem.Asi furt budem koukat na napis: "dostupnost neznama"
Mac...
- Trek
- Začátečník

Podle mne už musely nějaký karty přijít, protože dneska vypadl na Chodově proud, akorát mi nic nepřišlo e-mailem. 
- blekota je boss
- Začátečník

jakto ze nejsou? dyk se tady nekteri pred vydanim zarputile hadali, ze jich bude dost...
- godlike
- Středně pokročilý

-
No vtip je asi v tom,ze tech par desitek kusu,co ted prijde je hned pryc.Ve smyslu,jestli nekdo ceka,ze se v ceniku Alzy ci CzC objevi kolonka: "5-10ks skladem" je blazen.
Mac...
- Trek
- Začátečník

Bohužel to tak asi bude, aspoň ušetřim 25 kKč.
- godlike
- Středně pokročilý

-
Osobne se ti vubec divim,ze na to cekas.Ted v teto chvili bych si koupil 5870.Vubec bych nepremyslel.A dalsi kartu bych vzal az nejakou novou generaci na 28nm procesu.Nebo Fermi2 na 28nm.Takovou nenazranou hyenu,co v lete nemas sanci uchladit,bych fakt nechtel.A je fuk,jestli by to byla NV nebo ATI.
Mac...
- Trek
- Začátečník

No ja necekam, to co mam ted krasne staci na vsechno. Pokud by ty karty byly skladem za rozumnou cenu (cca jak je ted), tak si 2 vezmu, kdyz nebudou, tak si je nevezmu ...
- Fofrer
- Začátečník

Tak co, uz nekomu jde domu? Dnes jsou prece karty v hojnem mnozstvi na pultech.... a nebo ne?
Podival jsem se na par eshopu a vsude to same - nedostupne, predobjednavky akorat u Alfy jakasi podivna znacka, ze je zbozi na zalohu nebo coto
Podival jsem se na par eshopu a vsude to same - nedostupne, predobjednavky akorat u Alfy jakasi podivna znacka, ze je zbozi na zalohu nebo coto
- Trek
- Začátečník

Taky jsem se podíval na shopy, nikdo ale neříkal, že budou v hojném množství, spíše naopak. A ty tu kartu jako chceš (nebo jen tak provokuješ).
- Fofrer
- Začátečník

Ne karty dnes meli byt dostupne, jelikoz je celkem ranni hodina a nikde nic ...Trek píše:Taky jsem se podíval na shopy, nikdo ale neříkal, že budou v hojném množství, spíše naopak. A ty tu kartu jako chceš (nebo jen tak provokuješ).
Ne a kartu nechci jen me zajima jak je to s velkohubymi prohlasenimi PR.
- vendo007
- Začátečník

nielen velkohube PR somariny, ale myslim ze dost uzivatelov tu tvrdilo "zarucene" info o par tisicoch kariet, ktore tu mali byt 
"Real power can't be given. It must be taken."