Celkom sa tesim ze bude nove Supreme commander
Supreme Commander 2
Moderátor: Baneshee
- Trewis
- Začátečník

-
Supreme Commander 2
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=32744
1tku som hral ale kedze mam slaby PC tak mi po chvile dost zpomalilo a hra sa stavala nehratelna ale to sa zmeni po kupe noveho PC:) sem zvedadi co bude nove v 2jke mate nejake blizsie info ??
- Lojza
- Začátečník

Re: Supreme Commander 2
Zkusil jsem tu jedničku, ale vůbec se mi to nelíbí, už to úvodní menu, které připomíná hry z dob Windows 95 se mně nějak nezdálo. Grafika hry taky nic moc, to už Generals bylo lepší. Takže nic pro mě
. Celkově nemám rád hry z budoucnosti, je to strašně chaotické, budovy všechny divné, nedá se v tom vyznat. Ani C&C 3 se mi nelíbí, to je stejnej případ.
- Sobo
- Středně pokročilý

Tak nám vyšlo demo (steam) - http://store.steampowered.com/app/40140/
Projel jsem obě dvě demo mise a dojmy jsou veskrze pozitivní. Grafika se od dob jedničky zlepšila, nejvíce je to vidět na jednotkách, které mají o poznání více polygonů a také ostřejší textury. HW nároky jsou naproti tomu nižší (C2Q @ 3.5Ghz s GTX260 = 60+FPS v 1680*1050 @ max + 4xAA/16xAF). Určitého přepracování se dočkaly i některé herní mechanismy, ale to už je na delší povídání. Pokud nemáte čas, tak doporučuji zkusit hned druhou misi, je o dost akčnější a má mnohem rychlejší spád.
Projel jsem obě dvě demo mise a dojmy jsou veskrze pozitivní. Grafika se od dob jedničky zlepšila, nejvíce je to vidět na jednotkách, které mají o poznání více polygonů a také ostřejší textury. HW nároky jsou naproti tomu nižší (C2Q @ 3.5Ghz s GTX260 = 60+FPS v 1680*1050 @ max + 4xAA/16xAF). Určitého přepracování se dočkaly i některé herní mechanismy, ale to už je na delší povídání. Pokud nemáte čas, tak doporučuji zkusit hned druhou misi, je o dost akčnější a má mnohem rychlejší spád.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Hral som demo a pacil sa mi celkom intuitivny HUD a ovladanie ako take. Grafika sa mi oproti jednotke a Forget Alliance zdala slaba v efektoch a v masivnosti bojov. Dvojka beha lepsie hlavne vdaka tomu ze jednotky v dialke niesu vobec vidiet, vykreslovanie zacne az ked su blizsie.
Dojmy mam z toho dobre, vyzera to na chytlavu strategiu, ale ci to bude nieco co budu hraci mastit kazdy vecer to sa este len uvidi. Mimochodom hlavna postava posobila v deme strasne komicky, hlupo, naivne a mala smiesny dabing.
Dojmy mam z toho dobre, vyzera to na chytlavu strategiu, ale ci to bude nieco co budu hraci mastit kazdy vecer to sa este len uvidi. Mimochodom hlavna postava posobila v deme strasne komicky, hlupo, naivne a mala smiesny dabing.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Trewis
- Začátečník

-
tak hral nekdo uz tuto hru ? Zatial co som cital tak mam z toho zmiesane pocity neviem ci to ma zmysel kupovat uz len to ze su mapy take male sa mi nepaci ale hru som nehral tak neviem.
- Sobo
- Středně pokročilý

Stručně řečeno, pokud se ti líbila jednička, tak se od toho drž dál. 
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs