Ahoj všem,
zajímá mě, zda nemáte někdo tento netbook:
http://www.aukro.cz/item972237239_novy_ ... _wifi.html
za tu cenu dost lákavé, funkčností nic moc, ale na to, abych ho měl pořád u sebe by dostačoval, jen mě zajímá, co si o tom myslíte a jestli nevíte, co to vydrží. díky
Co si myslíte o tomhle netbooku? Nemáte ho někdo?
Moderátor: Don
- marcos
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Co si myslíte o tomhle netbooku? Nemáte ho někdo?
MTB:GIGABYTE Z97X-Gaming 3, Intel Z97, 1x PCIe x16, DDR3 3200, SATA III RAID, USB 3.0, VGA, DVI, HDMI, Killer GLAN, 8ch audio, ATX, sc1150; Procesor:Intel Core i5-4460 Quad-Core, 3.20GHz (84W);HDD 1:Intel 530 240GB SSD;HDD 2:WD Caviar Green 2000GB SATA II;HDD3:WD Caviar Green 2000GB, SATAII;Blu-Ray:LG BH10LS30-LRB;Operační paměť:4x4GB DDR3 Kingston 1600Mhz, Dualchannel;Skříň:Fractal Design Define R4 Black Pearl - Window;Zdroj:Fortron Aurum S 500;OS:Microsoft Windows 10 Pro
- Bajdik
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co si myslíte o tomhle netbooku? Nemáte ho někdo?
Čistě teoreticky, jelikož prodejce nepíše o výdrži nic, bude asi dost bídná..
Čistě prakticky -> objednal jsem si ho před týdnem na ebay (ještě nedorazil), za trochu nižší cenu. Osobně mě dost znechucuje prodejcův obrázek s Windows Vista / 7 na ploše displeje. Vydražil jsem si ho vlastně jen proto, abych věděl, co je to zač. Dost pochybuju o Windows CE 6, většina podobných věcí z ebay měla pouze Win CE 5 -> ale to je vlastně fuk. Jelikož CE 6 přináší výhody, které tohle zařízení stejně nevyužije. Systém má vzhled (funkčnost) Windows 95..
Baterie má 2 články -> 7.4V * 1.9A = 13.5W. Displej žere cca 4W / hodinu, zbytek cca 3W -> okolo 2 hodin výdrže tipuji
Čistě prakticky -> objednal jsem si ho před týdnem na ebay (ještě nedorazil), za trochu nižší cenu. Osobně mě dost znechucuje prodejcův obrázek s Windows Vista / 7 na ploše displeje. Vydražil jsem si ho vlastně jen proto, abych věděl, co je to zač. Dost pochybuju o Windows CE 6, většina podobných věcí z ebay měla pouze Win CE 5 -> ale to je vlastně fuk. Jelikož CE 6 přináší výhody, které tohle zařízení stejně nevyužije. Systém má vzhled (funkčnost) Windows 95..
Baterie má 2 články -> 7.4V * 1.9A = 13.5W. Displej žere cca 4W / hodinu, zbytek cca 3W -> okolo 2 hodin výdrže tipuji
- marcos
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
díky za komentář, já na to právě koukám a taky mě to láká koupit a zkusit co to je, pokud by to bylo funkční na net a mail a nějaký ty zákaldní věci tak je to za ty peníze super..jinak na aukru je i model, kterej má Win CE 5, je lehčí a menší a stojí asi o 200 Kč míň, takže to bude asi ten, co sis objednal na tom ebay
MTB:GIGABYTE Z97X-Gaming 3, Intel Z97, 1x PCIe x16, DDR3 3200, SATA III RAID, USB 3.0, VGA, DVI, HDMI, Killer GLAN, 8ch audio, ATX, sc1150; Procesor:Intel Core i5-4460 Quad-Core, 3.20GHz (84W);HDD 1:Intel 530 240GB SSD;HDD 2:WD Caviar Green 2000GB SATA II;HDD3:WD Caviar Green 2000GB, SATAII;Blu-Ray:LG BH10LS30-LRB;Operační paměť:4x4GB DDR3 Kingston 1600Mhz, Dualchannel;Skříň:Fractal Design Define R4 Black Pearl - Window;Zdroj:Fortron Aurum S 500;OS:Microsoft Windows 10 Pro
- Zivan
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
No ja mam sice jen zkusenosti s PDA a Windows Mobile, ale 300MHz procesor na to rozliseni vypada jako brzda. A RAM 128Mb (tj. 16MB) je bud preklep nebo spatny vtip.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
- Pitbulls
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Nekupovat!Je to jako kdeby si zajel k čínanum a koupil si ho u nich,plast je normální né žádné příměsi,prostě čistě jasně je to sráč !
edit // Jednou sem si ho chtěl taky koupit,zeptal sem se prodejce co v něm je za ram,jestli DDR 1,2,psal že jsou v něm DDR 2.
edit // Jednou sem si ho chtěl taky koupit,zeptal sem se prodejce co v něm je za ram,jestli DDR 1,2,psal že jsou v něm DDR 2.
"Snaž se a dokážeš to!" Ing.Pitbulls
Moje pc zde
MB:Asus Maximus III Extreme - Intel P55,CPU:Intel Core i5-670,RAM:Corsair DIMM 8192MB DDR III 1600MHz XMS3 DHX ,GPU:PowerColor HD5970 2GB GDDD5, PCI-E,Zdroj:Enermax MODU87+ 600W,Disk:WD Caviar Black - 2TB.
Moje pc zde
MB:Asus Maximus III Extreme - Intel P55,CPU:Intel Core i5-670,RAM:Corsair DIMM 8192MB DDR III 1600MHz XMS3 DHX ,GPU:PowerColor HD5970 2GB GDDD5, PCI-E,Zdroj:Enermax MODU87+ 600W,Disk:WD Caviar Black - 2TB.
- Thellwin
- Administrátor
To už si raději kup nějaké starší PDA s HW klávesnicí, vejde se to do kapsy, výdrž bude lepší a funkčně na tom budeš stejně. A nebo připlať na klasickej netbook, kterej bude funkčně zase někde jinde. Dva tisíce za tenhle bazmek bych teda nedal ani omylem.
Goldnoob team proud member!
- Bajdik
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
1400Kč jsem za něj dal Číňánci dělají i víc modelů? Zajímavé Až to dojde (jestli dojde) k tomu třeba něco napíšu
Víceméně si to kupuju jako věc, o kterou mě může kdokoliv obrat -> nebudu v tom mít žádná důležitá data..
Když na nádraží v Práglu tohle vyndám a někdo mi to vytrhne z ruky, ani zatím zlodějem nepoběžím. Asi tak.. O svůj "nabušený" ThinkPad mám opravdu strach..
Paměť tam je doopravdy 128MB DDR2 ; 2GB SSD (jeden RAM chip a dva "ROM SSD" chipy).
Víceméně si to kupuju jako věc, o kterou mě může kdokoliv obrat -> nebudu v tom mít žádná důležitá data..
Když na nádraží v Práglu tohle vyndám a někdo mi to vytrhne z ruky, ani zatím zlodějem nepoběžím. Asi tak.. O svůj "nabušený" ThinkPad mám opravdu strach..
Paměť tam je doopravdy 128MB DDR2 ; 2GB SSD (jeden RAM chip a dva "ROM SSD" chipy).