Roccat Kave

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
lukas1k
Nováček
Nováček

Roccat Kave

Příspěvek od lukas1k »

Přemýšlím o koupi sluchátek Roccat Kave, ale nějak mě zarazil text v recenzi, konkrétně:

Je samozřejmě logicky potřeba vlastnit zvukovou kartu, která podporuje 5.1 analogové připojení. Pro napájení je pak nutný volný USB port. Sluchátka lze provozovat i jen jako stereo, ale pak se ochudíte o zbylé reproduktory, vibrace a tak dále.

Teď nějak nevím, jestli mi to pude na integrované zvukovce na GIGABYTE EP43-UD3L.

A co teprve tohle

U toho USB konektoru je docela dobré vědět, že je s ostatními konektory pro audio na jedné „větvi“. Na konci tedy máte cca. jen 23 cm na to, abyste od zvukovky tento kabílek zapojili do USB portu

To mám připojit kabel od zvukovky do USB? To se mi nějak nezdá :(

Díky za radu
FLiPPY
Začátečník
Začátečník

Re: Roccat Kave

Příspěvek od FLiPPY »

tak integrovana zvukovka ma 5.1 takze muzes byt v poho, a to usb znamena ze pokud od zvukovky nemas v dosahu 23cm usb port tak mas bud smulu nebo si kup usb kartu
rezon30
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od rezon30 »

Spíš USB prodlužku :wink: Ale vzhledem k tomu že jacky na desce jsou od zadních usb asi 5 cm, neřešil bych to :D
CPU: Intel Core 2 Duo E7300 + Thermalright SI-128 SE | MB: Gigabyte GA-EP35-DS3 (rev.2.1) | RAM: A-Data Vitesta EE 6GB 800MHz | HDD: Crucial M4 128GB + Samsung SpinPoint F1 640GB + Samsung SpinPoint F3 1TB | GPU: Sapphire ATI Radeon HD 4850 + AC Accelero s1 rev.2 | PSU: Enermax MODU82+ 425W | CASE: TT Armor Jr. + 4x Nexus D12SL-12 BW | LCD: Acer 2216 Wsd 22 1680x1050 | KB+Mouse: Logitech -Ultra-X Premium keyboard + A4tech XL-750BF | Sound: Creative Inspire 5.1 5100 / Creative Fatal1ty Gaming Headset
Jindy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jindy »

Jo, myslel jsem to v recenzi tak, jak píše FLiPPY a rezon30. Každopádně nebudeš mít žádný problém, bez obav, klidně si Kave kup, jsou OK.
cmoudina
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od cmoudina »

vlastním je, s délkou není problém.Jen bych chtěl upozornit, že kvalita výsledného zvuku ze sluchátek se linoucího je opravdu HODNĚ závislá na kvalitě zvukové karty....
Intel PC is back
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“