hp psc 1210 Instalace do winu

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
Emer619
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

hp psc 1210 Instalace do winu

Příspěvek od Emer619 »

Ahoj lidi potřebuji k tiskarně hp psc 1210 driver cd abych to moch nainstalovat na win xp pro (nehledám software ale to co se využívá u instalace přes Nalezen nový hardware díky)
I killed people, smuggled people, sold people. Perhaps here, things will be different.

YES, WE HAVE *.* !!!
martin.ol
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.ol »

Jako myslíš .inf :roll: Nebo chceš rovnou obraz CD? Mám obojí :-)
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home
Emer619
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Emer619 »

martin.ol píše:Jako myslíš .inf :roll: Nebo chceš rovnou obraz CD? Mám obojí :-)
jo to by bylo skvělý upnul bys to někde ??
///Edit: nejlepe celý obraz cd
I killed people, smuggled people, sold people. Perhaps here, things will be different.

YES, WE HAVE *.* !!!
martin.ol
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.ol »

OK

Part 1: 290MB: http://www.masazelangova.cz/hp1200.part1.rar
Part 2: 200MB: http://www.crackirishpub.cz/hp1200.part2.rar (hotovo za cca 30 minut)
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home
VasekT
Nováček
Nováček

Re: hp psc 1210 Instalace do winu

Příspěvek od VasekT »

Ahoj řeším stejný problém, koupil jsem tuhle tiskárnu starší, ale s prokousnutým instalačním CDčkem od psa :wink: ... a marně sháním funkční náhradu. To, co jde stáhnout ze stránek HP nefunguje, jsou toho plný fóra... Mohl bys, prosím, sem hodit ještě jednou ten obraz? Moc díky
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“