problém asi s Fingerprint na HP 2220ec
Moderátor: Don
- jackrik
- Nováček
-
problém asi s Fingerprint na HP 2220ec
Ahojte....chci se zeptat jesli někdo máte tento notebook a jeslti vám nědělá to, že když ho zavřete začne zvukově klapat stejně jako když se dotknete čtečky otisků prstů. jen to klapne když se dotknete té čtečky....ale mě to dělá to že když ho zavřu tak to klape pořád já nevim čim by to mohlo bejt normálně to nedělá jen když notebook zavřu a zdá se mi že když to otřu hadříkem jak víko které doléhá na čtečku otisků tak i čtečku samotnou tak to pak nedělá ale jak kdy no....když vypnu zvuky u tý čtečky a nebo když jí zakážu tak to nedělá....nevíte někdo radu ? jinak všechno včetně čtečky funguje a software mam aktualní. Diky
- zombux
- Odborník PCT
Re: problém asi s Fingerprint na HP 2220ec
zakázal bych čtečku (přímo ten hardware ve správci zařízení, tím se deaktivuje i ten software), stejně je to na houby...
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- jackrik
- Nováček
-
Re: problém asi s Fingerprint na HP 2220ec
teda díky alespoň za dopověď ale to je mi celkem k prdu žejo já to používam místo klikání hesla takže to fakt zakazovat nebudu....navíc teď se to uklidnilo tak ot nedělá nebo prostě jen vypnu zvuk ať si to pípá jak chce