Fallout 3
Moderátor: Baneshee
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Fallout 3
btw nevite jak je na tom vydani cz goty? mela vyjit uz v prosinci, tak jen jestli nema nekdo aktualnejsi informace?
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- Woyta
- Středně pokročilý

Tak uz F3 bezi. Stare savy delali problem.
//Ted uz jen doresit zvuk a vykon.
//Ted uz jen doresit zvuk a vykon.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Kup si anglickou GOTY, hoď tam CZ z F3 a neoficiální překlady všech DLC z madbrahmin.czLOVIT píše:btw nevite jak je na tom vydani cz goty? mela vyjit uz v prosinci, tak jen jestli nema nekdo aktualnejsi informace?
- kotas
- Středně pokročilý

Info z BW: Stvořiteli Falloutu se třetí díl líbí
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- Uranos144
- Nováček

-
Dotaz, dovednosti otevírání zámků mám na 100procent, ale přitom při otevírání nejtěžšího zámku napíšu: 99procent, takže ho neotevře.. co s tím? 
- Woyta
- Středně pokročilý

Nevi nekdo jak na hudbu pod W7? Misto hudby slysim jen lupani.
Kodeky K-lite.
Zkousel jsem doinstalovat i mils kodeky co poradil google a nic.
Kodeky K-lite.
Zkousel jsem doinstalovat i mils kodeky co poradil google a nic.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
- riXo
- Začátečník

Najrychlejsie riesenie je asi cheat a kedze mas skill na 100 tak by ti to mohlo byt +- jedno. Otvoris konzolu "~", kliknes na dvere/skrinu/cokolvek co potrebujes otvorit, napises unlock, enter a hotovo.Uranos144 píše:Dotaz, dovednosti otevírání zámků mám na 100procent, ale přitom při otevírání nejtěžšího zámku napíšu: 99procent, takže ho neotevře.. co s tím?
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
- Uranos144
- Nováček

-
Problém však je v tom, že toto taky nejde... píše to: SCRIPTS: Script ", line 1: Function 'UnLock' requires a reference.riXo píše:Najrychlejsie riesenie je asi cheat a kedze mas skill na 100 tak by ti to mohlo byt +- jedno. Otvoris konzolu "~", kliknes na dvere/skrinu/cokolvek co potrebujes otvorit, napises unlock, enter a hotovo.Uranos144 píše:Dotaz, dovednosti otevírání zámků mám na 100procent, ale přitom při otevírání nejtěžšího zámku napíšu: 99procent, takže ho neotevře.. co s tím?
- riXo
- Začátečník

To robi ked oznacis nejaky iny objekt, pri ktorom unlock nema zmysel. Skus sa na to uplne pritlacit, vyskusaj rozne uhly kamery...
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
/nex
/nex
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mám celkem problém s F3 na W7 64bit.
Jde spustit, ale do pár minut zamrzne (a musím jej sestřelit přes správce úloh). Kodekama to není, zkoušel jsem GOTY s/bez modů a pořád to samé.
Jde spustit, ale do pár minut zamrzne (a musím jej sestřelit přes správce úloh). Kodekama to není, zkoušel jsem GOTY s/bez modů a pořád to samé.
Vždy prodávám i jinde.
- Woyta
- Středně pokročilý

Tipuju stare settingy a nekde v nic chyba.
Konecne jsem nasel neco funkcniho na hudbu.
Konecne jsem nasel neco funkcniho na hudbu.
Stuttering Radio Music- Solution.
I am getting back into Fallout 3 since the DLC is out now. I had beaten Fallout 3 when it first came out on steam last year. I just left my radio off so I didn't have to hear the ear bleeding sound from the radio stuttering. I hadn't had many crashes the first time I played to warrant it as a problem. So I never really investigated it.
But now, probably due to some recent patch or hardware or software change, I am getting frequent random crash to desktop and lockups. I usually play from 5 to 30 minutes sessions before a crash or lockup occurs.
So now here I am using google to research the problem and I come across a supposed fix to cure the radio stuttering. I have the newest drivers for video and audio cards deleted everything from Fallout 3 and redownloaded the main game from steam and redownloaded both DLC from GFWL. Radio stutter still happens.
I can't tell if this fix improved on my crash frequency, but it didn't appear to hurt it either. The sound quality of the radio music is perfect now.
I am running Vista 64bit
Core 2 duo E7200 oc to 3.08Ghz
4GB RAM
ATI Radeon 4870
Asus Xonar D2X - for Xonar users, make sure the GX is OFF. Having this 'on' will actually fix the radio music stuttering, but cause a lot of side effects like sound FX popping and crashing. The GX button is basically a toggle for Hardware acceleration. Leave it off.
The true fix however is in the form of a new codec. I will describe in detail how I install it in Vista 64
This first download is a small utility which will display a list of installed codec on your machine. It doesn't need to be installed, just run it from your desktop.
Website: http://www.nirsoft.net/utils/installed_codec.html
Direct link: http://www.nirsoft.net/utils/installedcodec.zip
You'll want to grab this utility and save it for later.
Next, download MadFilter 1.0.0.3
http://sourceforge.net/project/showf...ease_id=181633
It comes with a batch file to register and unregister it. I just unzipped this into my Windows\system\ directory then run the included batch file. If you need to uninstall it, you can run the included unregister bat file. Or alternatively, use the InstalledCodec utlity to disable it. (read on.)
Next use the Installed codec utility to verify it is installed. It will be named MAD Transform Filter. Then find and select your "Fraunhofer IIS MPEG Layer-3 Codec" in the utility, then right click and choose "Disable Selected Items"
I believe the MAD filter replaces the driver level mp3 decoder, which is why its more stable.
Now I just need to find a reasonable cause for the crashes I keep having. If you have an side effects, please report them. Undoing these changes should be pretty easy. Just use the InstalledCodecs utility to re-enable your default Fraunhofer codec, and unregister the MAD filter one.
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak se mi to podařilo vyřešit, ovšem venku se mi to kurevsky seká jak pořád swapuje. Na vyšším rozlišení je 2x2GB opravdu málo a minimum bych viděl na 6GB RAM + 1GB grafiku.
(Pokud by někoho zajímalo jak jsem to vyřešil na W7 64bit: jednoduše jsem pro všechny *.exe (včetně fose) nastavil režim kompatibility na WXP SP2
+ menší úprava v fallout.ini "bUseThreadedAI=1
iNumHWThreads=4" jelikož mám quad, ovšem vytížení jader je 00 nic, i winamp mi vytěžuje jádra víc, tož nevím.)
(Pokud by někoho zajímalo jak jsem to vyřešil na W7 64bit: jednoduše jsem pro všechny *.exe (včetně fose) nastavil režim kompatibility na WXP SP2
iNumHWThreads=4" jelikož mám quad, ovšem vytížení jader je 00 nic, i winamp mi vytěžuje jádra víc, tož nevím.)
Vždy prodávám i jinde.
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Poradil by mi někdo mod pro sabaku? Aby byl užitečnější v boji, leveloval do 100 jako já, neumřel...
Vždy prodávám i jinde.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mám divnej bug.
Když otevřu pipboy, a v něm se dívám na "notes", tak je nevidím celý - u některejch delších prostě scrolluju na konec a přitom tam ještě něco zbejvá na co se nemůžu kouknout.
Na screenshotech to je vidět:
http://img64.imageshack.us/i/fallout320 ... 13081.jpg/
http://img231.imageshack.us/i/fallout32 ... 12537.jpg/
http://img64.imageshack.us/i/fallout320 ... 12270.jpg/
http://img231.imageshack.us/i/fallout32 ... 12208.jpg/
Prostě mám zascrollováno až dolu, a přitom tam chybí nějakej text.
Tak se chci zeptat - má tenhle bug i někdo jinej, nebo to mám způsobený nějakým modem nebo něco?
Tohle je moje konfigurace:
01)Installed Fallout 3
02)Installed patch 1.7 uk
03)installed DLC pack from dvd2
04)Installed and activated archive invalidated
05)Installed Fallout Mod Manager 0.11.5 and auto sorted load order
06)Installed Fallout Unofficial patch 1.2 full install
07)Installed Fallout Script Extender 1.2b2
08)Installed DelayDLC for all DLC and activated
09)Installed Arwen ReducedXPR normal version and activated
10)Installed Weapon Mod Kits and activated
11)Installed High Res Weapons and Ammo and activated
12)Installed Reanimated Mod + idle patch
13)Installed Eyes without cataracts
14)Installed High Res Historical Documents + Skill Books + PreWar Books
15)Installed Existance 2.0 and activated
16)Installed PipBoy Item Descriptions Mod
17)Installed Darnified UI and activated
18)Installed Enhanced Night Sky
19)Installed CASM - saving mod
Když otevřu pipboy, a v něm se dívám na "notes", tak je nevidím celý - u některejch delších prostě scrolluju na konec a přitom tam ještě něco zbejvá na co se nemůžu kouknout.
Na screenshotech to je vidět:
http://img64.imageshack.us/i/fallout320 ... 13081.jpg/
http://img231.imageshack.us/i/fallout32 ... 12537.jpg/
http://img64.imageshack.us/i/fallout320 ... 12270.jpg/
http://img231.imageshack.us/i/fallout32 ... 12208.jpg/
Prostě mám zascrollováno až dolu, a přitom tam chybí nějakej text.
Tak se chci zeptat - má tenhle bug i někdo jinej, nebo to mám způsobený nějakým modem nebo něco?
Tohle je moje konfigurace:
01)Installed Fallout 3
02)Installed patch 1.7 uk
03)installed DLC pack from dvd2
04)Installed and activated archive invalidated
05)Installed Fallout Mod Manager 0.11.5 and auto sorted load order
06)Installed Fallout Unofficial patch 1.2 full install
07)Installed Fallout Script Extender 1.2b2
08)Installed DelayDLC for all DLC and activated
09)Installed Arwen ReducedXPR normal version and activated
10)Installed Weapon Mod Kits and activated
11)Installed High Res Weapons and Ammo and activated
12)Installed Reanimated Mod + idle patch
13)Installed Eyes without cataracts
14)Installed High Res Historical Documents + Skill Books + PreWar Books
15)Installed Existance 2.0 and activated
16)Installed PipBoy Item Descriptions Mod
17)Installed Darnified UI and activated
18)Installed Enhanced Night Sky
19)Installed CASM - saving mod
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Swat
- Mírně pokročilý

Tak to netušim-sorry.Ale máš tam toho teda mraky,předpokládám,že něco koliduje.Mě Fallout vyhovoval tak,jak vyšel,jedinej mód,kterej jsem tam měl,byla pomalejší chůze.Pipboye jsem měl v pořádku.Prošel jsi fóra?Nemáš u těch módů readme?U některejch jsou od autorů readme a někdy tam napíšou,s čím to případně může kolidovat....
Edit: Co je Pipboy item descriptions mod???Překladu rozumim,ale jestli to právě nemůže dělat bordel i v těch "notes"....
Edit: Co je Pipboy item descriptions mod???Překladu rozumim,ale jestli to právě nemůže dělat bordel i v těch "notes"....
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No právě tohle by žádnej ten mod ovlivňovat neměl, ten item descriptions přidává popisky u předmětů ve stylu FO1 a 2...nijak do notes nezasahuje. I tak jsem ho zkusil odebrat, samozřejmě to nepomohlo.
Máš FO nainstalovanej? Jestli jo ukázal bys mi screenshot nějaký notes jako mám na screenu já, akorát funkční jak to má vypadat?
v readme jsem se nic co by takhle mohlo blbnout nedočetl..
jako on to je detail, přinejhorším si ty notes můžu přečíst na wikině na netu, ale vrtá mi to hlavou no : ).
Jinak to ale šlape dokonale, ty mody jsou super..
pomalejší chůze? sakra vždyť už teď chodí extrémně pomalu : ). Já bych tam chtěl přidat head bob jako je ve stalkerovi, to plavání na povrchu mi připadá nepřirozený, ale žádnej takovej kvalitní mod neexistuje : (
Máš FO nainstalovanej? Jestli jo ukázal bys mi screenshot nějaký notes jako mám na screenu já, akorát funkční jak to má vypadat?
v readme jsem se nic co by takhle mohlo blbnout nedočetl..
jako on to je detail, přinejhorším si ty notes můžu přečíst na wikině na netu, ale vrtá mi to hlavou no : ).
Jinak to ale šlape dokonale, ty mody jsou super..
pomalejší chůze? sakra vždyť už teď chodí extrémně pomalu : ). Já bych tam chtěl přidat head bob jako je ve stalkerovi, to plavání na povrchu mi připadá nepřirozený, ale žádnej takovej kvalitní mod neexistuje : (
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- Swat
- Mírně pokročilý

No jo teď na to koukám.....Měl jsem tam samozřejmě mód na rychlejší chůzi,pardon.A ten mi vyhovoval,protože jak říkáš,ta původní chůze je pomalá a já prostě v těchhle hrách rád chodim a ten mód byl takovej akorát.Takovej výstup po tý rampě do Rivet City za normální chůze - to mělo koule!Jinak F3 momentálně nainstalovanej nemám.Já nejdřív potřebuju vytáhnout data z raptora,kterej se hryznul.Na něm mám tu svojí stodevadesátišestihodinovou ságu (savy).Takže pokud se zadaří ty savy z toho vytáhnout,tak nahodim F3 a dorazim ho.Víceméně mi zbývá najít posledních pět Bobbleheadů,patnáct jsem jich našel (jak jsem tu už někde psal,tak jsem je skutečně našel,nevyčet jsem to z netu).I jsem přemýšlel,že bych to rozjel znova,ale když jsem se rozvzpomínal,co všechno jsem tam za těch 196 hodin zažil (mám splněný všechny hlavní i vedlejší questy v hlavní hře i všech pěti datadiscích),tak prostě vím,že by to nebylo ono.Za těch 196 hodin jsem si Fallout 3 užil jako žádnou jinou hru.Prostě unikátní zážitek,kterej se už nemůže opakovat a proto se radši pokusím zachránit data z toho raptora a navážu,protože podobnýho zážitku se mi možná dostane zase až za pár let,až zapomenu obsah tý hry....
A jinak spokojenost?Co ten lag ve VATS,kterej ti tak vadil?Je tam furt,nebo jsi to vychytal,nebo to s ním přežiješ?Za sebe musím říct,že mě tohle vůbec netrápilo.Od tý doby,co jsem přišel na ty tweaky co se týče plynulosti a zamknutí hry na konstantním frameratu to byla bezchybná postapokalyptická jízda,na kterou budu dlouho vzpomínat.
A jinak spokojenost?Co ten lag ve VATS,kterej ti tak vadil?Je tam furt,nebo jsi to vychytal,nebo to s ním přežiješ?Za sebe musím říct,že mě tohle vůbec netrápilo.Od tý doby,co jsem přišel na ty tweaky co se týče plynulosti a zamknutí hry na konstantním frameratu to byla bezchybná postapokalyptická jízda,na kterou budu dlouho vzpomínat.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jo tak tim se to vysvětluje : ).
No teď to právě plánuju taky konečně pořádně 100% dohrát, zatím mám za sebou 12 hodin, jsem na 6 levelu..mám tam mód co zpomaluje levelování, ale bojím se aby to stačilo, nerad bych zase dosáhnul level 20 při prolezení 20% hry, jako se mi to stalo když jsem to hrál poprvý (hned jak to vyšlo) - to jsem tehdy přestal hrát a řekl si že počkám na mody co to spraví..
Ten VATS lag tam někdy je, někdy ne (taková ta kalkulační pauza, kdy 2-3 vteřiny čekám na objevení procent), ale nějak extra už mi to nevadí, prostě detail..VATS už nepoužívám pokaždý anyway.
Ikdyž technická nekompetentnost Bethesdy mě samozřejmě furt sere : ). Jinak hraju 1920*1200, 4*AA, něco mezi high a ultra a drží se to na 60fps kromě občasnýho loadování novejch cells, hraje se to slušně : ).
No teď to právě plánuju taky konečně pořádně 100% dohrát, zatím mám za sebou 12 hodin, jsem na 6 levelu..mám tam mód co zpomaluje levelování, ale bojím se aby to stačilo, nerad bych zase dosáhnul level 20 při prolezení 20% hry, jako se mi to stalo když jsem to hrál poprvý (hned jak to vyšlo) - to jsem tehdy přestal hrát a řekl si že počkám na mody co to spraví..
Ten VATS lag tam někdy je, někdy ne (taková ta kalkulační pauza, kdy 2-3 vteřiny čekám na objevení procent), ale nějak extra už mi to nevadí, prostě detail..VATS už nepoužívám pokaždý anyway.
Ikdyž technická nekompetentnost Bethesdy mě samozřejmě furt sere : ). Jinak hraju 1920*1200, 4*AA, něco mezi high a ultra a drží se to na 60fps kromě občasnýho loadování novejch cells, hraje se to slušně : ).
- Swat
- Mírně pokročilý

S Broken Steelem je max level 30,tak když si to ještě zpomalíš,tak by ti to mohlo vyjít.Ale zase je dobrý si tu vymaxovanou postavu aspoň chvíli užít,nicméně každýmu podle chuti.
Právě ten in-game loading řeší to,co jsem tu už několikrát popisoval-nastavit hodnotu iFPSClamp,iPresentInterval a V-Sync On.Celý se to sesynchronizuje,nic se nenačítá dřív ani později,všechno se loaduje v ten správnej okamžik a je to maximální zážitek bez sebemenšího sekání.Po těchhle úpravách se mi Fallout streamoval jak Far Cry 2-prostě špička.
Právě ten in-game loading řeší to,co jsem tu už několikrát popisoval-nastavit hodnotu iFPSClamp,iPresentInterval a V-Sync On.Celý se to sesynchronizuje,nic se nenačítá dřív ani později,všechno se loaduje v ten správnej okamžik a je to maximální zážitek bez sebemenšího sekání.Po těchhle úpravách se mi Fallout streamoval jak Far Cry 2-prostě špička.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jsem ten clamps zkusil dát na 60 a interval 1, ale stejně to při načítání novejch baráků kleslo na 30 a pak zase zpátky..ale co, pro mne je lepší 60 a občasnej pokles než stálejch 37
.
Jinak jsem přišel na ten problém s notes - měl jsem tam starej DarNified UI mod - myslel jsem že mám nejnovější verzi a ona byla rok stará
Takže jsem tam hodil nejnovější a tam už to šlape jak má, plus je to ještě nehorázně vylepšený.
V rámci bughuntu jsem ten DarNified vypnul, no z toho defaultního pipboye jsem se málem poblil - všechno šíleně velký a nepoužitelný, to GUI je fakt hroznej hnus v defaultu.
A btw taky geniální mod je CASM - dá se tam nastavit jak se to má ukládat často, kolik to má cyklovat slotů, nastavit aby nebyla vidět hláška "save created" takže nic nenarušuje immersion..
Prostě už vůbec nemusím myslet na ukládání - samo se mi to ukládá každý 3 minuty na 20 cyklujících slotů aniž bych o tom věděl. Dokonalost - takovejhle systém by měla mít KAŽDÁ hra v defaultu.
Jinak jsem přišel na ten problém s notes - měl jsem tam starej DarNified UI mod - myslel jsem že mám nejnovější verzi a ona byla rok stará
Takže jsem tam hodil nejnovější a tam už to šlape jak má, plus je to ještě nehorázně vylepšený.
V rámci bughuntu jsem ten DarNified vypnul, no z toho defaultního pipboye jsem se málem poblil - všechno šíleně velký a nepoužitelný, to GUI je fakt hroznej hnus v defaultu.
A btw taky geniální mod je CASM - dá se tam nastavit jak se to má ukládat často, kolik to má cyklovat slotů, nastavit aby nebyla vidět hláška "save created" takže nic nenarušuje immersion..
Prostě už vůbec nemusím myslet na ukládání - samo se mi to ukládá každý 3 minuty na 20 cyklujících slotů aniž bych o tom věděl. Dokonalost - takovejhle systém by měla mít KAŽDÁ hra v defaultu.