Jakou zvukovou kartu ke sluchátkám
Moderátor: CageJ
- yakobe
- Nováček

-
Jakou zvukovou kartu ke sluchátkám
Ahoj potřeboval bych poradit jakou koupit zvukovou kartu k mým sluchátkám Audio-Technica ATH-AD500 http://www.headphones.cz/inshop/domaci/ ... Poslouchám hodně hudbu a sleduju filmy ale také i hraju hry,ale je to asi tak 60:40.Cena by měla být kolem 2500,-(možno i víc,pokud bude zvuk opravdu stát za hřích
)Repro soustavu mám tuto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29236 ale s tou jsem spokojen i na integrovaný zvukovce,jde hlavně o ta sluchátka.Koukal jsem už na nějaký karty od asusu,která by asi pro moje častější poslouchání hudby byla vhodnější než na hry,ale radši si nechám poradit.Díky
- Stano K.
- Středně pokročilý

Re: Jakou zvukovou kartu ke sluchátkám
Skorej ako zvukovú kartu by som doporučil DAC s amp. Za tú cenu by sa dal zohnať NuForce Icon uDAC.
- Jindy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hmm, to NuForce vypadá dost zajímavě.
Zajímavě pro tyto účely také docela vypadá nedávno oznámená zvukovka Xonar Xense, která je přímo určená pro sluchátka a tudíž má silnější a lepší zesilovač, než ty běžné Xonary - láká mě hlavně, že tam jsou vnitřnosti od Texas Instruments, tedy ty nejlepší.
Jenže se to ještě tuším asi neprodává a psalo se, že se to bude prodávat jen v kombu se sluchátky Sennheiser. Každopádně možná na Xense uděláme review, jestli se jí podaří sehnat.
Zajímavě pro tyto účely také docela vypadá nedávno oznámená zvukovka Xonar Xense, která je přímo určená pro sluchátka a tudíž má silnější a lepší zesilovač, než ty běžné Xonary - láká mě hlavně, že tam jsou vnitřnosti od Texas Instruments, tedy ty nejlepší.
Jenže se to ještě tuším asi neprodává a psalo se, že se to bude prodávat jen v kombu se sluchátky Sennheiser. Každopádně možná na Xense uděláme review, jestli se jí podaří sehnat.
- Dvorix
- Začátečník

uDAC, případně Zhaulu nebo Zero