Jakou zvukovou kartu ke sluchátkám

Vše kolem srovnání a rad s nákupem zvukových zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
yakobe
Nováček
Nováček

Jakou zvukovou kartu ke sluchátkám

Příspěvek od yakobe »

Ahoj potřeboval bych poradit jakou koupit zvukovou kartu k mým sluchátkám Audio-Technica ATH-AD500 http://www.headphones.cz/inshop/domaci/ ... Poslouchám hodně hudbu a sleduju filmy ale také i hraju hry,ale je to asi tak 60:40.Cena by měla být kolem 2500,-(možno i víc,pokud bude zvuk opravdu stát za hřích :D )Repro soustavu mám tuto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29236 ale s tou jsem spokojen i na integrovaný zvukovce,jde hlavně o ta sluchátka.Koukal jsem už na nějaký karty od asusu,která by asi pro moje častější poslouchání hudby byla vhodnější než na hry,ale radši si nechám poradit.Díky
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Jakou zvukovou kartu ke sluchátkám

Příspěvek od Stano K. »

Skorej ako zvukovú kartu by som doporučil DAC s amp. Za tú cenu by sa dal zohnať NuForce Icon uDAC.
Jindy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jindy »

Hmm, to NuForce vypadá dost zajímavě.

Zajímavě pro tyto účely také docela vypadá nedávno oznámená zvukovka Xonar Xense, která je přímo určená pro sluchátka a tudíž má silnější a lepší zesilovač, než ty běžné Xonary - láká mě hlavně, že tam jsou vnitřnosti od Texas Instruments, tedy ty nejlepší.
Jenže se to ještě tuším asi neprodává a psalo se, že se to bude prodávat jen v kombu se sluchátky Sennheiser. Každopádně možná na Xense uděláme review, jestli se jí podaří sehnat.
Dvorix
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dvorix »

uDAC, případně Zhaulu nebo Zero
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“