Hledam EMAIL s přilohou tak 15MB (i více)

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Hledam EMAIL s přilohou tak 15MB (i více)

Příspěvek od robocop »

Mám nekolik emailu u seznamu, ale bohuzel maximalni priloha, která je do nich mozna vlozit je cca 11,6MB a pak vzdy nastane pti odesilani chyba.
Kdyz dam prilohu 12MB nebo jen 11,7mb tak nastane vzdy chyba pri uploadu.
Neznate nejaky jiny stranky, kde by byla mozna priloha treba 15MB ???
klidne i vice.
I presto, že bych treba musel soubor rozdelit na vice mensich kusu.

(jde mi o posilani free softu, no a upload na nejaky servr je vzdy jen na nekolik dni či týdnů.)
Obcas si i na email zalohuju svoje data. (ikdyz email je to zaloha nejistá)

//edit Wilik - presun ze Smetiste
Mirek E.
Začátečník
Začátečník

Re: Hledam EMAIL s přilohou tak 15MB (i více)

Příspěvek od Mirek E. »

Gmail má limit 25MB.
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 9070XT Swift | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
bukva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bukva »

Dobrá rada zní: Pokud můžeš, neposílej velké soubory jako přílohy k e-mailu, posílej v nich pouze odkazy.
Je to lepší pro tebe i pro příjemce.

Pokud si zálohuješ svoje data, tak dělat to přes e-mail je podle mě docela špatný nápad.
Od toho jsou tu služby jako Dropbox, LiveMesh, to od Asusu nebo Adobe (na to musíš mít jejich produkty) nebo služby pro správu projektů ... ale ne e-mail proboha, ten slouží k posílání elektronických dopisů.
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

ic.cz , wz.cz , hostuju.cz......mám na ic.cz FTP už cca 2 roky a úplně v porádku, taktéž tu někdo psal o hostuju.cz. 15mb tam upnes bez problemu.
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

No a kde bych si mohl uploadnout data, ktera by tam vydrzela aspon rok a mohl bych poslad odkaz na data i kamaradum aniz by tam oni museli byt zaregistrovani?
Myslim tzim aby tam uplowana dat vydrzela 1 rok aniz by je odtamtud nekdo stahnul.
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

Vzdyt rikam - ic.cz například. Já používám ic.cz , abys vedel o cem je rec tak moje FTP - misakftp.ic.cz (stejne tam neni nic zajimaveho :) ) . vypadá to přesně takto, nikdo to nemusí stahovat a prostě ti to tam zůstane. Přes Total Commander si tam nahraješ co budeš chtít a tam to budeš mít jak dlouho bude potřeba. Po registraci ti přijde mail s udáji k připojení, to jen nacvakáš do totalcommanderu a to je vše, pak už si tam nahraješ to, co potřebuješ. Pote si zajdes na tu stranku, zkopirujes odkaz a muzes ho poslat komu chces, a muze si ho stahnout kdo chce i bez toho aniz by se tam musel registrovat. Neni to zadna veda... ;-)
Maranov
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Maranov »

U freehostingů ala ic a wz člověk nikdy neví, jestli to odtud nezmizí...

Na synchronizaci, zálohu a sdílení dat jsou mnohem lepší služby - vyjmenoval je bukva.

Já používám třeba zméněný Dropbox a je to lahůdka - podle hashe se data porovnávají, aby tam hodně uživatelů neházelo stejné věci - takže třeba upload nějaké instalačky programu může trvat 1s... 2-3GB zdarma, bez omezení velikosti, smazané soubory, verze souborů, webový přístup, rozdělení na veřejné a soukromé soubory, vytváření galerií fotek, rychlá synchronizace po LAN, SSH... supr. :-)

edit:
robocop píše:No a kde bych si mohl uploadnout data, ktera by tam vydrzela aspon rok a mohl bych poslad odkaz na data i kamaradum aniz by tam oni museli byt zaregistrovani?
Myslim tzim aby tam uplowana dat vydrzela 1 rok aniz by je odtamtud nekdo stahnul.
bukva píše:Dropbox, LiveMesh, to od Asusu nebo Adobe (na to musíš mít jejich produkty) nebo služby pro správu projektů
:-)
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k

"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“