Sak jasne mne to staci,len mi vrta v hlave ze ako to v tomto teste http://pctuning.tyden.cz/hardware/grafi ... mi?start=7Swat píše:Tahle hra je samozřejmě nejvíc závislá na gpu,ale není pravdou,že na cpu není závislá vůbec.Jsou tam místa,kde vyšší frekvence cpu přidá na frameratu.A rozdíl mezi cpu na 3.1 a cpu na 3.6 - 3.8 na kterejch je má obvykle testující Obr bude hodně znát - obzvlášť v tom benchmarku.Nicméně podle mě je zbytečný to mít na ultra.GTX275 (která je momentálně v reklamaci) mi to dá na ultra,kromě geometrie.Tu musím dát i na 275ce na very high,protože na ultra to dost často padá pod třicet.Nicméně teď mám FC2 nainstalovanej jen tak,abych se občas prošel po Africe (už jsem to dojel třikrát-teď už si dám jen občas nějakej load pro pokochání se),jedu na záložní 8800GTX ve 1440x900 se 4XAA se vším na high + textury na ultra a shading na very high (je tam rozdíl v mracích) a vypadá to božsky a neklesne to pod třicet.Ještě jsem si pohrál s gamou,kontrastem atd. a je to fakt nářez.Např.stíny na ultra vs na high je rozdíl ten,že vzdálený stromy maj stíny,nebo při pohledu optikou jsou pod stromama stíny,na high nikoliv.Ale rozdíl je klidně deset fps a to za to nestojí.Každopádně tvůj výsledek mi přijde naprosto v pořádku.Hoď všechno na ultra,geometrii na high,nebo very high a pař - dlabej na benchmark
daval take vysledky