Teplovodiva pasta na pameti GK

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
lukastrtilek
Začátečník
Začátečník

Teplovodiva pasta na pameti GK

Příspěvek od lukastrtilek »

Cauvec mam dotaz...rozdelal jsem GK a z pameti jsem musel odelat takove mazlave bile latko cosi co bylo jako teplovodive spojeni mezi kostrou chladice GK.....MUj dotaz zni jestli muze prijit na ty pameti teplovodiva pasta misto te latkove srajdy=)..jestli ne tak su v ......=)..dekuju=)
GK Asus EN 8800GTX
Mirek E.
Začátečník
Začátečník

Re: Teplovodiva pasta na pameti GK

Příspěvek od Mirek E. »

Jsi v pr... Protože mezi pamětí a chladičem je příliš velká mezera, kterou pastou nevyplníš. Budeš muset koupit teplovodivé polštářky. Koukni na Alphacool.cz, mají je v nabídce za dobrou cenu.
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 9070XT Swift | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
lukastrtilek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lukastrtilek »

V tsbohemia nebo alfacomputer to nemaji???(Brno)
Mirek E.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirek E. »

Bohužel, ale můžeš se kouknou, jestli nění nějaký obchod, který to prodává ve tvém okolí. Hledej pod názvem teplovodivý pad/polštářek a tak podobně.
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 9070XT Swift | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
gejmer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gejmer »

Ahoj,
v létě jsem řešil přesně ten samý problém a taktéž s 8800GTX. :x
Ta mezera je opravdu na prt :devil:
Vyřešil jsem to klasickou teplovodivou pastou,měl jsem pujčený nějaký větší balení od kámoše.
Nutno říct,že karta bez problémů funguje do teď.

Na Tvym místě,pokud nepospícháš tak bych si přesně změřil tu mezeru a koupil na to teplovodivou pásku.
Pokud už víš co potřebuješ,tak si napiš do Alfacompu a oni Ti to seženou ikdyž to nemají v nabídce.
Žádný problém 8-)
Ladin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ladin »

Nebo alphacool. http://www.alphacool.cz/produkt/Teplovo ... ?arg1=0119
Samozřejmě mají i jiné rozměry :wink:
Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život. Čínské (výstižné) přísloví
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“