Saboteur

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

FLiPPY
Začátečník
Začátečník

Re: Saboteur

Příspěvek od FLiPPY »

vi nekdo jak vyresit problem s tim ze kdyz hraju tak mam aktivini windowsackou listu a po chvili hrani na ni chte nechte kliknu a hra se minimalizuje bohuzel uz nenajede zpatky musim natvrdo vypnout a vsechno projete jet znova :( windowed pomuze ale neni to ono
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Rozjel jsem Saboteura a mám problém s problikajícími desktop tray ikonami na pozadí (tj. ve hře)

Neznáte příčinu, řešení?

Vista x64, nVidia 196.21.. , hra samozřejmě originál...
show must go on..
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

no, nic, vyřešil jsem to skrytím hlavního systémového panelu...
show must go on..
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Měl jsem podobnej problém s hodinama ClockX. Taky mi to ve hře blikalo, musely se vždy před hraním vypnout.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Fox_25
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fox_25 »

Vyřešil někdo problém s pause menu? Když dám pauzu tak hra skočí do widlí a samozřejmě se vypne. Dělá to jak bez cracku tak s crackem. Jinak mám ATI R4870, C2D 8400 6gb ram a Win XP.
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

tak to skus s originalem
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Máš originální verzi? Já takovej problém neměl.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Fox_25
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fox_25 »

Origo mám, bez beta patche nešla v podstatě ani spustit. Připadal jsem si jako u emulace PS2 kdy jsem se dostal jenom do menu(po patchnutí). Povedlo se mi to teď "opravit" crackem, hra jede normálně. Jenom se objevil nový problém, v určitých lokacích padá FPS na 0-2 a pomůže pauza, počkat cca 10s a zas to jede normálně, ovšem jen na asi půl minuty, pak zas spadne FPS. Co jsem tak pročítal jiné fóra tak mám pocit že EA prostě vydala betu.
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

jinak je pravda,ze na ATI jde hra hure, v porovnani HD5770 proti GTX260 nebe a dudy
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Fox_25
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fox_25 »

Tím že mám ATInu to tentokrát nebude, hra jede krásně plynule 28-35 Fps na plné detaily a 1920X1440. Prostě jsou tam úseky kde FPS jde na nulu. Zatím to nevadí, ale stát se to při přestřelce tak je to konec.

PS>Všiml si někdo té nízké obtížnosti? Hraju na těžkou a připadá mi to jako nejlehčí v porovnání s mafii, gtasa apd. Mám chuť začít kvůli tomu hru znovu, ale moc se mi nechce protože mám odehráno už přes 3 hodiny.
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Obtížnost neni náročná. Většinu času je hrdina spíš nesmrtelnej, ale je pár míst, který jsem musel opakovat i několikrát.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

tak hlavně se tam nedá klasicky ukládat hru, takže některé pasáže člověk skutečně musí opakovat (a to včetně třeba jízdy autem na místo určení, pokud v něm není zrovna check-point), což je trochu pruda...

Vůbec bych měl výtku k tomu systému ukládání. Quick-save tam sice je, ale vlastně k ničemu. Když dále hrdina zemře a je skončena mise, hodí ho to do head-quaters (někdy jsem i zmatenej, když se mi znovu loadne hra, kde že se to vlastně loadlo, resp. po skončení jaké mise).

Trochu takový chaos. Ono i ta hra samotná se někdy zvrhne v takový docela chaos. Při přestřelkách a útěcích, což je násobena i tím, že na rozdíl od Asssasin's Creed je pohyb a lezení po střechách, včetně přeskakování, takový dost neohrabaný a hráč i často skočí tam, kam vůbec nechce atd.
show must go on..
Fox_25
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fox_25 »

Fox_25 píše:Prostě jsou tam úseky kde FPS jde na nulu.
Bylo to postprocesingem. Jeho vypnutím jsem si nějakého rozdílu nevšiml, snad by se objevil rozdíl při podrobném zkoumání dvou obrázků s on/off.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“