Modrá smrt u Windows Vista

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Lenisex
Nováček
Nováček

Re: Modrá smrt u Windows Vista

Příspěvek od Lenisex »

notebook MSI
Typ procesoru: Intel Core 2 Duo
Úhlopříčka displeje [palce]: 17
Velikost grafické paměti [MB]: 512
Paměť RAM DDR2 integrovaná (MB) 3072
Grafická karta chip NVIDIA GeForce 9600M GT, video paměť-vlastní(MB)512 ,video paměť-sdílená(MB)1024
pevný disk 320GB
to je mije sestava
nic jsem nepridávala a ani neodendávala.
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

System mas jak starej,ovladace jsi nepreinstalovaval?
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Memtest projde??
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Lenisex
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lenisex »

mentest jsem nezkoušela..
systém je od listopadu takže nejaký 3 měsíce.
a ovladače jsem nepreinstalovavala
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Budes muset skusit otestovat pameti
JanFogas
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od JanFogas »

Trošičku si protiřečíš. Nejprve píšeš po měsíci provozu... a pak ...záruka před měsícem vypršela. Takže jsem s toho jelen. Ale dejme tomu, že sis prostě koupila starej notebook. Je dva roky starej a ty ho máš měsíc či dva a přeinstalovanej. Můj odhad bude, že by se mohl přehřívat. Mám notebook cca 5 měsíců (nový) a po třech měsících se začal chovat podivně. Větrák hučal naplno, výkon byl pětinový a končilo to modrou smrtí. Problém byl v tom, že i když se k němu chovám slušně, netahám ho nikde do žádného bordelu, tak se mi jednoduše zanášel chladič, až to vedlo k přehřátí - snížení výkonu (změna multiplikátoru) a nakonec modrá smrt.

Rešení: Vysavač jsem nastavil na plný výkon a hubici přisál k nasávání vzduch na NB a pak i k výfuku horkého vzduchu z NB. Jaké mi z toho vylezly chuchvalce jsem se sám divil. Ještě lepší je ztlačený vzduch, ale ten jsem k dispozici neměl. Hlavně NB před zákrokem vypni. :wink:

Zkus a dej vědět. Mi to teda pomohlo. Jede zase na plný výkon a při lehké až střední zátěži není téměř slyšet. Preventivně jsem si pořídil chladíci podložku a hlavně NB nedávam přímo na postel, koberec,... prostě potencionální zdroje prachu.
Acer Aspire 7560G - AMD Quad-Core A8-3500M @ 1,5GHz (Turbo 2,4GHz), 2x4096MB DDR3 1066MHz , ATi Mobility Radeon™ HD 6740G2 1GB (AMD Radeon HD 6620G + Radeon HD 6650M 1 GB), Windows 7 x64 Ultimate
Acer Ferrari One 200 - AMD Turion™ 64 X2 @ 1,2GHz, 2x2048MB DDR2 800MHz, ATI Radeon™ HD 3200, Windows 7 x64 Home Premium
Acer Revo RL100 - Athlon II Neo K325 DualCore @ 1,3GHz, 2x1024MB DDR3 1333MHz, NVIDIA® ION™, Windows 7 x64 Ultimate
PC - AMD FX-8350 @ 4,0GHz, 4x4096MB DDR3 1833MHz, 680GTX 4GB, Windows 7 x64 Ultimate
Lenisex
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lenisex »

notas sem si koupila v listopadu 2008.takze tedka v lednu 2009 to jsou 3mesíce. Je uplmne novej, koupenej v kameným obchode.je to podle me vykoný MSI s dobrou grafickou kartou takze by melo jet vsechno v naprostem pořádku. kdyz sem spustila nejakou obtížnejsí hru tak se mi stávalo ze se prehříval a vypínal...tak jsem si pořídila stojánek s vetráčkem do USB...šlapalo to..ale od prosince se stává ze mi naskočí modrá smrtka. v prosinci se to stávalo kazdej den a i třeba nekolikrát dene. a v lednu sem si nainstalovala SP3 a delá to jen občas! takze nevím co by to mohlo být.
Flash1412
Nováček
Nováček

Příspěvek od Flash1412 »

Dobrý den

Po přečtení všech příspěvků jsem usoudil, že jsem na tom ještě dobře. Když spustím jednu hru - Test Drive Unlimited, asi po hodině se mi objeví "modrá obrazovka". Interval se ale zkracuje. Dnes to bylo už jenom 10 minut. Při normální práci se naštěstí nic neděje. Prosím poraďte. (Je to super hra)
MiliNess
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MiliNess »

Mrkněte do složky Windows\Minidump. Měly by tam být minivýpisy paměti z doby havárie (minidumpy) Zabalte je třeba RARem a uploadněte na www.leteckaposta.cz
typek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od typek »

reinstal doporučuji je to nejrychlejši
mazuji
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mazuji »

ahoj no ja bych řekl že to je určitě pametovy RAM 100 jestli ho mas novy tak tam rychle nainstaluj spatky to co tam bylo tušim Vista a jdi to vratit :oops:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

mazuji píše:ahoj no ja bych řekl že to je určitě pametovy RAM 100 jestli ho mas novy tak tam rychle nainstaluj spatky to co tam bylo tušim Vista a jdi to vratit :oops:
bláboly.

1) otestuj memtest86+ (minimálně 4 hodiny)
2) uploadni sem minidump
ignorelist: kremrole a dezoláti
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“