Ahoj,
mám problem vlastním externí disk značky MSI (napajen USB) , a potřeboji ho naformátovat....
- takže sem si ve windowsu (vlastním W7 64bit) otevrřel správce disků a tam se mi disk objevil, kliknu na něj pravým a dam Inicializovat.. a disk mi hodí chybu .. pravděpodobně jsou na něm nějaka porušená data...
jenže já těd nevím co stím mám dělat, není nějaka uttila nebo software pro rešení toho to problému ? tady přikladám screen :
Obcas to taky dela napajeni. Me to delal WD pri zatezi, nakonec pomohlo bud zapojit do portu primo na desce a nebo pres kabel, co se zapojuje do dvou USB.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Cau. Dnes jsem koupil 1TB F3 hdd. Zapojil spolu s 500GB sata. Disk jsem ve win7 64 rozdelil na tri oddily. Nechal jsem najednou (pomalu) formatovat 2 a 3 oddil. Kdyz jsem se vratil k pc, oddily nikde a disk byl jako kdyz jsem ho poprve pripojil. Pri vytvareni oddilu nebo pri formatovani mi naskocila chyba viz prvni prispevek od Undotester. Tak jsem se rozhodl, ze ho zkusim rozdelit a naformatovat pri instalaci win7 pres paragon hard disk man.. Tam to taky hazelo nejake chyby. Tak ze to zkusim pres XP.....Ve finale disk je viden v biosu, widle pri zapojeni obou hdd nenajedou. Nejde se ani dostat k vytvareni oddilu pri instalaci XP, win7. Co včil?
Jakým programen a jak se to dělá když se na hdd nedostanu. Dík
Edit: Vratil jsem ho prodejci, zitra dostanu novy. Jen by me zajimalo, jestli jsem pri rozdelovani disku postupoval spravne, at neodejde i druhy. Jaky je idealni postup pokud mam dva disky (na jednom win7 a druhy novy). Kdyz budou na obou discich win7, pobezi spolu bez problemu? Staci si vybrat, ktery win7 spustit? Dik
HDD jsem vyreklamoval, ale na novem disku jsem mel zas problemy (3 oddil se vytvoril jako primarni) a pomohl mi program, ktery je free : Partition Wizard Home Edition 5.0 http://www.zive.cz/programy/partition-w ... on/pr-7307
Pitome widle. Ani paragon .... neumel pomoct.Doporucuji