![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Nějakej profík pro wine ?
- ppromi
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Nějakej profík pro wine ?
Zdar, našel by se nějakej skušenej uživatel, který umí nakonfigurovat wine tak, aby to bylo co nejlépe ? Mám problémy, že nemůžu nainstalovat ani hru.., při instalaci Net framework to píše, že není Windows Installer 3.0. Nemůžu si nainstalovat ani CSS, objeví se logo digitalzone a potom to po minutě ničeho hodí bug tabulku ... FlatOut2 jsem nainstaloval, ale chybuje to, cosi s Windows Common. Tak nenašel by se někdo, kdo by mi s tím pomohl ? ![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Z 99% problému u PC vzniká mezi žídlí a klávesnicí, popř. myší !
- Josko
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nějakej profík pro wine ?
Skús PlayOnLinux a dávať si hry a programy do samostatných prefixov.
![Obrázek](http://img.userbarz.com/47/9285.gif)
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
- ppromi
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
No, ono nejde ani nainstalovat skro žádný software..., zatím se mi povedl jenom FlatOut2 a to ještě hážeš cosi s Microsoft Common (výpis v terminále...), takže jsem s toho jaksi vedle ![Sad :(](./images/smilies/unhappy.gif)
![Sad :(](./images/smilies/unhappy.gif)
Z 99% problému u PC vzniká mezi žídlí a klávesnicí, popř. myší !
- Josko
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No vo wine nemusí ísť všetko, alebo ide len pri určitom tweakovaní a to nájdeš na winehq.org v databáze aplikácií, prípadne ten PlayOnLinux má pre množstvo hier a programov tweaky priamo predpripravené..
![Obrázek](http://img.userbarz.com/47/9285.gif)
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4