MSI N250GTS - sakra kolik je těch verzí??!!
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
- jurag
- Nováček

-
MSI N250GTS - sakra kolik je těch verzí??!!
Prosím pomozte mi se zorientovat v N250GTS kartách od MSI. Jde mi o verze s 512MB pamětí bez HDMI integrovanýho výstupu (tj. bez redukce) a bez verzí TWIN RAZOR. Bohužel MSI má uplně stupidní značení jednotlivých verzí a doteď si nejsem jistej co přesně mám ve svým komplu!!!. Jde o to, že na internetu se ukazuje několik různých verzí. Za prvé je to green verze, která má jádro na 675MHz a paměti na 1998MHz, je šedá s konektorem napájení umístěným vzadu a podle přebalu ji poznáte tak, že na krabici je stíhačka. Pak je tu normální 2D-512 která má jádro na 738 a paměti 2200 MHz, je šedá s napájením umístěným do boku a přebal je zelenej s tím "skřetem". Nakonec narazíte na OC verzi s taktem jádra 760 a paměťmi 2300 MHz, která má stejnej přebal jako karta normální. A teď ta otázka. Ta OC verze je na netu ve třech provedeních - 1. červená karta s "pozlaceným" pasivním chladičem na pamětech, 2. červená karta s černým krytem na větráku a 3. šedá karta bez pasivního chladiče na pamětech a bez černýho krytu na větráku - V čem se jednotlivý OC verze lišej? Jde mi o to, že mám poslední zmiňovanou kartu a přitom mi systém potvrzuje slíbené takty, aniž by se mi chtělo věřit, že se jedná o opravdovou OC verzi (ta karta vypadá uplně stejně jak normální 2D-512), proč tedy MSI přidávalo na jiné OC verze pasivní chladič?? Nějak mi to nejde do hlavy. Zvlášť, když na netu u prodejců najdete další pa-verze, které kombinují výše uvedené specifikace a jednotlivé provedení karet a jejich přebaly. Poraďte mi někdo prosím.