Otravná tabulka
Moderátor: Loki5567
- Keldar
- Nováček

-
Otravná tabulka
Zdravim,
mám problém, že po každém startu Windows (mám W7 HP 64bit) mi vyskočí tato tabulka. Nevím kvůli jakému programu vyskakuje,ale nejspíš to bude kvůli nějaké hře či programem s ní spojeným,protože jsem jich do restartu,co se to poprvé objevilo nainstaloval hodně.Díky za případnou pomoc
mám problém, že po každém startu Windows (mám W7 HP 64bit) mi vyskočí tato tabulka. Nevím kvůli jakému programu vyskakuje,ale nejspíš to bude kvůli nějaké hře či programem s ní spojeným,protože jsem jich do restartu,co se to poprvé objevilo nainstaloval hodně.Díky za případnou pomoc
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- kocourleo
- Začátečník

Re: Otravná tabulka
Tipnul bych si, že se ve spojitosti s nějakým programem něco spouští po startu. Zkus přes menu START zvolit "SPUSTIT" a napiš tam msconfig a odentruj. Na záložce "Po spuštění" jsou všechny programy, které se spouští po startu. Zruš zatržení u všech, potvrď to a zavři okno. Budeš vyzvaný k restartu, tak to udělej. Pokud se po restartu hláška neobjeví, pak po jednom povoluj ta zatržítka a restartuj, dokud nenarazíš na program, který ti dělá bordel.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
- zombux
- Odborník PCT

bude to sračka Catalyst Control Center nebo nabořený .NET Framework
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Chroustostroj
- Začátečník

-
Zombux má pravdu, odinstaluj kompletně catalisty a pak .net frameforky. Po restartu stáhni a nainstaluj .net frameworky znovu a poté ovladače k ati.
Tuhle chybu jsem míval taky, ale na winxp.
Tuhle chybu jsem míval taky, ale na winxp.
X6 1100T@4.1GHz (CM 212+), C&Q-ON, default voltage, MSI K9A2 Platinum V2 (790FX+SB600), 4x2GB Adata DDR2 800+,Sapphire R9 290x, Nejrychlejší a nejžravější DDR2 stroj v ČR
, LCD: HP 2475W, Corsair HX-620, Win7 x64, NB: 13" MacBook Air 2012
- zombux
- Odborník PCT

až na to, že ve Win7 je .NET Fx už integrovaný, odinstalovat to půjde dost ztuha. takže bych metodou nejmenšího odporu zkusil vykopat CCC a pak se uvidí.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Keldar
- Nováček

-
ano opravdu byl problém v zabugovaném catalystu
bohužel se mi tím nevyřešil problém,že se mi v některých hrách po chvíli objeví "šedý závěs" - pruhovaná šedomodrá obrazovka,hru slyšim v pozadí,ale nic jiného než restart nepomůže.Udělalo mi to u GTA IV (originálka),tak jsem myslel,že je to problém hry,ale teď i u Overlord II 
- Shit
- Odborník PCT

Grafika je tedy ATi 57x0 nebo 58x0...Keldar píše:..bohužel se mi tím nevyřešil problém,že se mi v některých hrách po chvíli objeví "šedý závěs" - pruhovaná šedomodrá obrazovka,hru slyšim v pozadí,ale nic jiného než restart nepomůže...
Zkus jiné Catalysty, jiný BIOS základovky, trochu přidej napětí u VGA chipu... na "šedou" smrt je několik metod a každému zabírá něco jiného.
- Keldar
- Nováček

-
ano mam Asus G73 - tedy ATi 5870,uz jsem si neco na netu o tom hledal.Reinstal Catalystu 10.3 nepomohl,dokonce mi pred chvili skocilo ze Control Center prestal pracovat...