Otravná tabulka

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Keldar
Nováček
Nováček

Otravná tabulka

Příspěvek od Keldar »

Zdravim,
mám problém, že po každém startu Windows (mám W7 HP 64bit) mi vyskočí tato tabulka.
Výstřižek.PNG
Nevím kvůli jakému programu vyskakuje,ale nejspíš to bude kvůli nějaké hře či programem s ní spojeným,protože jsem jich do restartu,co se to poprvé objevilo nainstaloval hodně.Díky za případnou pomoc
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Re: Otravná tabulka

Příspěvek od kocourleo »

Tipnul bych si, že se ve spojitosti s nějakým programem něco spouští po startu. Zkus přes menu START zvolit "SPUSTIT" a napiš tam msconfig a odentruj. Na záložce "Po spuštění" jsou všechny programy, které se spouští po startu. Zruš zatržení u všech, potvrď to a zavři okno. Budeš vyzvaný k restartu, tak to udělej. Pokud se po restartu hláška neobjeví, pak po jednom povoluj ta zatržítka a restartuj, dokud nenarazíš na program, který ti dělá bordel.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

bude to sračka Catalyst Control Center nebo nabořený .NET Framework
ignorelist: kremrole a dezoláti
Chroustostroj
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Chroustostroj »

Zombux má pravdu, odinstaluj kompletně catalisty a pak .net frameforky. Po restartu stáhni a nainstaluj .net frameworky znovu a poté ovladače k ati.
Tuhle chybu jsem míval taky, ale na winxp.
X6 1100T@4.1GHz (CM 212+), C&Q-ON, default voltage, MSI K9A2 Platinum V2 (790FX+SB600), 4x2GB Adata DDR2 800+,Sapphire R9 290x, Nejrychlejší a nejžravější DDR2 stroj v ČR :), LCD: HP 2475W, Corsair HX-620, Win7 x64, NB: 13" MacBook Air 2012
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

až na to, že ve Win7 je .NET Fx už integrovaný, odinstalovat to půjde dost ztuha. takže bych metodou nejmenšího odporu zkusil vykopat CCC a pak se uvidí.
ignorelist: kremrole a dezoláti
Keldar
Nováček
Nováček

Příspěvek od Keldar »

ano opravdu byl problém v zabugovaném catalystu :) bohužel se mi tím nevyřešil problém,že se mi v některých hrách po chvíli objeví "šedý závěs" - pruhovaná šedomodrá obrazovka,hru slyšim v pozadí,ale nic jiného než restart nepomůže.Udělalo mi to u GTA IV (originálka),tak jsem myslel,že je to problém hry,ale teď i u Overlord II :(
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Keldar píše:..bohužel se mi tím nevyřešil problém,že se mi v některých hrách po chvíli objeví "šedý závěs" - pruhovaná šedomodrá obrazovka,hru slyšim v pozadí,ale nic jiného než restart nepomůže...
Grafika je tedy ATi 57x0 nebo 58x0...
Zkus jiné Catalysty, jiný BIOS základovky, trochu přidej napětí u VGA chipu... na "šedou" smrt je několik metod a každému zabírá něco jiného.
Keldar
Nováček
Nováček

Příspěvek od Keldar »

ano mam Asus G73 - tedy ATi 5870,uz jsem si neco na netu o tom hledal.Reinstal Catalystu 10.3 nepomohl,dokonce mi pred chvili skocilo ze Control Center prestal pracovat... :(
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“