To video je divný
Settlers 7: Paths to a Kingdom
Moderátor: Baneshee
- Thellwin
- Administrátor

Settlers 7: Paths to a Kingdom
Oznáme sedmý díl - http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/Section ... nal-pc_osk
To video je divný
- http://www.shackvideo.com/?id=15262
To video je divný
Goldnoob team proud member!
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Settlers 7: Paths to a Kingdom
Mně se to video moc líbí, hlavně jak jim to ta ženská natře
Akorát doufám že se S7 vrátí ke svým "kořenům", protože zatím poslední S6 mi nevyhovuje svým systémem ovládání území na mapě a celkově to byla nuda..
Co šlo vypozorovat z toto traileru, tak tam půjdou zřejmě vylepšovat budovy.. Že by inspirace z Anno?
Akorát doufám že se S7 vrátí ke svým "kořenům", protože zatím poslední S6 mi nevyhovuje svým systémem ovládání území na mapě a celkově to byla nuda..
Co šlo vypozorovat z toto traileru, tak tam půjdou zřejmě vylepšovat budovy.. Že by inspirace z Anno?
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
posledni dobry settleri byla dvojka. ostatni jsou sra*cky 
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jediné Settlery co jsem hrál bylo SII/SII:10.výročí, S4 a S6 (ta mi skvělé zážitky se Settlers uplně zkazila 
- Thellwin
- Administrátor

České demo k dispozici - http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=36135&r=top
Goldnoob team proud member!
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Proč proboha cpou do DEMA tu dementní ochranu? 
- zombux
- Odborník PCT

asi abys ho neukradStill.Lord píše:Proč proboha cpou do DEMA tu dementní ochranu?
jinak bohužel souhlas s kolegy nahoře, zlatí Settlers 2
ignorelist: kremrole a dezoláti
- HĘŁŁĘR
- Začátečník

Tak jsem tyto slavné Settlery 7 demo otestoval a jsem opět zklamán.
Nejprve jsem se patlal s tou debilní ochranou (použití na demoverzi vážně nechápu), pak jsem dal volnou hru a prostě fakt zlatý 2. díl.
Tady je to vše přeplácané, přeumělkované, špatně se mi to hrálo. A takové řeči o tom, kdo na tom pracoval a spolupracoval a že plní zájmy hráčů a snaží se co nejblíž přiblížit ke 2. dílu .. nevím nevím ..
Nejprve jsem se patlal s tou debilní ochranou (použití na demoverzi vážně nechápu), pak jsem dal volnou hru a prostě fakt zlatý 2. díl.
Tady je to vše přeplácané, přeumělkované, špatně se mi to hrálo. A takové řeči o tom, kdo na tom pracoval a spolupracoval a že plní zájmy hráčů a snaží se co nejblíž přiblížit ke 2. dílu .. nevím nevím ..
CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D ; Chladič CPU: ARCTIC Liquid Freezer III 360 Pro ;MB: GIGABYTE X870E AORUS ELITE X3D ; Operační paměť: G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5 NEO AMD EXPO ;Grafická karta: MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 3X 10G OC ; Zvuková karta: Sound Blaster Z ; Disky:(1)Samsung 970 EVO PLUS 1TB M.2, (2) SSD Kingston Now A400 480GB, (3) Samsung 960 EVO 250GB M.2, (4) HDD WD 1TB, (5) Seagate BarraCuda 2TB ;Zdroj: Corsair HX1200 80 PLUS Platinum ;OS: Win 11 Pro 64bit. ;Case: Fractal Design Define 7 XL Black - Dark TG ;Monitor: Asus ROG SWIFT PG278QR 27" + ASUS PG329Q LCD 32" ;Sluchátka: Sony WH-1000XM4
- wallot
- Středně pokročilý

-
napad a zpusob hrani se me u 7 libi, ale zpracovani je tragicke. je to takovy divny
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- matysbrno
- Začátečník

Nevíte někdo jak je to s češtinou, když hru koupím přes STEAM? Mám už 12 her, kde není v popisu na STEAMU uvedena čestina a přesto v nich čeština je. Díky.
- matysbrno
- Začátečník

Tak jsem si tu hru koupil v krabicové české verzi za 1000,- Kč. Hru nelze nainstalovat na STEAM(alespoň se mě to nepodařilo). Hraji to už 6 dnů a zatím nebylo dne, kdy by mě hra nezamrzla nebo se neodpojila od serverů, takže můžu říci, že to dost otravuje. Nutí to neustále hru ukládat, kdyby náhodou se něco podělalo.
Hudba ve hře je moc pěkná.
Grafika( nejdůležitější věc, kvůli které jsem si hru kupoval) nic moc a na to, že je rok 2010 žádný záchvat.
Hratelnost, tutorial je supr, kdo však hrával kdysi SETTLERS 1 a 2, tak asi bude zklamán ze samotné hry, a to ať se to týká kampaně, nebo skirmishe.
Celá hra je o získávání vítězných bodů, takže nelze si stavět a budovat podle svého, odrážet případné útoky nepřátel a až budu mít dostatek zdrojů a vyzbrojenou armádu tak se vrhnout na nepřítele. To znamená, že vás hra jasně vede co konkrétního udělat a pokud se člověk jen trochu odchýlí od postavení toho či onoho, tak ho ostatní předběhnou a on prohraje. Hrál jsem už asi 30 her kampaň + skirmish a dle mého názoru není možné výhrát způsobem anihilace. V 70% případů se ani nebojuje a honíte se za nesmysly. Co mě ale neuvěřitelně naštvalo, tak to sekce skirmish nebo MP. Map na instant game je celekm 7, ano vidíte dobře 7 podělaných map, kde nemůžete ani nastavit žádné parametry hry. Totální ubohost.
Další totální podělávka je, že hra vás neustále nutí se přihlašovat na Facebook. Nechápu, proč bych se kvůli jedné podělané hře měl registrovat na tomto stbáckém webu? Tím pádem je kupující ošizen o některé věci ze hry.
Celkový můj subjektivní názor: hra by měla stát max 500. Vzhledem k neustálému šmírování které musí kupující strpět, by měl kupující dostat více. Katastrofální způsob výhry, kdy z romantické oddechovky se stala honička za jednotlivými kliky, tak jak je to třeba na začátku hraní v Company of Heroes. Hru bych už znovu nekoupil.
Hudba ve hře je moc pěkná.
Grafika( nejdůležitější věc, kvůli které jsem si hru kupoval) nic moc a na to, že je rok 2010 žádný záchvat.
Hratelnost, tutorial je supr, kdo však hrával kdysi SETTLERS 1 a 2, tak asi bude zklamán ze samotné hry, a to ať se to týká kampaně, nebo skirmishe.
Celá hra je o získávání vítězných bodů, takže nelze si stavět a budovat podle svého, odrážet případné útoky nepřátel a až budu mít dostatek zdrojů a vyzbrojenou armádu tak se vrhnout na nepřítele. To znamená, že vás hra jasně vede co konkrétního udělat a pokud se člověk jen trochu odchýlí od postavení toho či onoho, tak ho ostatní předběhnou a on prohraje. Hrál jsem už asi 30 her kampaň + skirmish a dle mého názoru není možné výhrát způsobem anihilace. V 70% případů se ani nebojuje a honíte se za nesmysly. Co mě ale neuvěřitelně naštvalo, tak to sekce skirmish nebo MP. Map na instant game je celekm 7, ano vidíte dobře 7 podělaných map, kde nemůžete ani nastavit žádné parametry hry. Totální ubohost.
Další totální podělávka je, že hra vás neustále nutí se přihlašovat na Facebook. Nechápu, proč bych se kvůli jedné podělané hře měl registrovat na tomto stbáckém webu? Tím pádem je kupující ošizen o některé věci ze hry.
Celkový můj subjektivní názor: hra by měla stát max 500. Vzhledem k neustálému šmírování které musí kupující strpět, by měl kupující dostat více. Katastrofální způsob výhry, kdy z romantické oddechovky se stala honička za jednotlivými kliky, tak jak je to třeba na začátku hraní v Company of Heroes. Hru bych už znovu nekoupil.
Naposledy upravil(a) matysbrno dne ned 18. dub 2010, 15:31, celkem upraveno 1 x.
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
po Settlers 6 se tohle dalo očekávat...

- KapaCZ
- Začátečník

-
Mám problém s touto hrou, když spustim hru a chci hrát tak je to vše mázlé, ale do té doby to jde úplně v poho.
Moje grafika X1950Pro je v podporovaných, stáhnul jsem si poslední ovladače, ale stále to vypadá takto:
http://up.rikap.cz/Settlers7R.jpg
Moje grafika X1950Pro je v podporovaných, stáhnul jsem si poslední ovladače, ale stále to vypadá takto:
http://up.rikap.cz/Settlers7R.jpg
- matysbrno
- Začátečník

Zkus si dát větší detaily. Hlavně zapni stíny a vyhlazování, vypni mraky a mlhu. Když jsem vypnul stíny, tak celá hra totálně ztmavla a zmizelo nasvícení terénu. Prostě vyzkoušej dát vše na max a uvidíš. Já hraji vše na max a nemám problém.
- KapaCZ
- Začátečník

-
udělal jsem a nic. Přitom ten pruh jak je dole je zelenej a klidně bych mohl dát i vyšší detaily kdyby to šlo.