Ahojte neviem kde som to mal dat dufam ze to nie je v zlej teme
Chcem sa opytat mam v PC ATI grafiku a v doske integrovanu . Chcel by som PC spustit cez tu integrovanu ale nemozem ATI vybrat z bedne .
V BIOSE som zmenil z PCIE na inter ale monitor bol zapojeny cez DVI a v externej karte a stale to slo ked dam na modry kabel (neviem ako sa to presne veola ) ze to je v doske a v monitore tak PC ide ale monitor pise ze nie je pripojeny .
Mam dosku K9A2GM viete mi poradit ako by som mohol zapojit monitor cez integrovanu grafiku a tym padom vypnut externu ? vdaka
ATI a integrovana grafika
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- jjakub
- Nováček

-
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: ATI a integrovana grafika
A ta diskretni grafika nejde vyndat? Nektere desky automaticky prepnou na diskretni grafiku jakmile je zapojena v desce a ani nastaveni biosu s tim nic neudela (tj integrovana se uplne vypne). S tim sem se uz setkal, proste se diskretni grafika musi vyndat z PC a pak to funguje jak ma.
- jjakub
- Nováček

-
si ma asi nepochopil
Ja potrebujem aby fungovala INTEGROVANA a ta co sa tam vklada ATI HD 4870 aby neslo proste aby som fungoval na cipe z dosky pritom ale nemozem ATI vybrat lebo mam plombu a tym padom zaruku
Ja potrebujem aby fungovala INTEGROVANA a ta co sa tam vklada ATI HD 4870 aby neslo proste aby som fungoval na cipe z dosky pritom ale nemozem ATI vybrat lebo mam plombu a tym padom zaruku
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak pokud nepomaha nastaveni biosu skus stahnout nejnovejsi BIOS a kdyz ani to nepomuze mas proste smulu a bud kartu vyndas nebo se budes muset smirit s tim ze to nepude.
Jinak proc chces jet na integrovane grafice misto HD4870?
Jinak proc chces jet na integrovane grafice misto HD4870?
- /G\Anarchy
- Začátečník

Zkus tu 4870 zakázat ve správci zařízení, mě to tak normálně funguje...
- jjakub
- Nováček

-
Lebo nemozem vyberat kartu a potreboval som jednu hru vyskusat na inej karte 
Ale uz sa mi to podarilo :
Zmenil som v advanced z PCIE na Integrated
A chipset features som hodil na enable a slo to ale stale to vyhadzovalo hlasku ::
Warning !!! previously overclocking had failed a hadzalo ma do biosu ale len som skusil ...
Diky
Ale uz sa mi to podarilo :
Zmenil som v advanced z PCIE na Integrated
A chipset features som hodil na enable a slo to ale stale to vyhadzovalo hlasku ::
Warning !!! previously overclocking had failed a hadzalo ma do biosu ale len som skusil ...
Diky